Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus zenfone 5 i ne zaman inceleyeceksizin ?

• Mükemmel bir inceleme olmuş. Emeğinize sağlık ;) Telefon hakkında epeyce bilgi sahibi oldum sayenizde, tabi internet tarayıcı testini pas geçmiş gibisiniz! Chromeda genel internet gezinme deneyimleri nasıldır merak ettim!
    Doğrusu 6" benim için çok kaba geliyor. Şunu 4.7" yapsalar ne güzel olurdu...

• İnceleme harika olmuş.

• xperia z2 neden 15 dk dediğimizde artık incelemeler max 15 dk olacak dendi. kendinizle çelişiyorsunuz resmen. yada işinize geldiği gibi markaya göre inceleme yapıyorsunuz. bence 2.si...

• Bu ve baska sitelerde bircok cihaz incelemesi izledim ama krsinlikle en iyisiydi,kamera,gunduz,gece,video,isi,ses olcumu gorusme kaitesi gercekten cihaz almadan once ne alacagimizi net ortaya koyan bir inceleme olmus emeginize saglik.tek elestirim su hani demissiniz ya oyunlar akici ama bir tik daha olsa takilacak gibi,bende seri anlatiminizdan burda sikayetciyim,hani o kadar hizli anlatiyorsunuzki zar zor anlasiliyor hani birbtik daha hizlansaniz hic ama hicbirsey anlayamayacagiz,lutfen az daha soluklanip anlatin.Tesekkurler.Zenfone 5 bekliyoruz agustos bitmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

xperia z2 neden 15 dk dediğimizde artık incelemeler max 15 dk olacak dendi. kendinizle çelişiyorsunuz resmen. yada işinize geldiği gibi markaya göre inceleme yapıyorsunuz. bence 2.si...

Ben alistim,en azindan sonye karsi dhaberin bakisinin,general mobile duyduklari sempatinin yarisi oldugunu bilerek izliyorum hayalkirikligi olmuyor.Tabiki hayir diyecek tabiki karsi cikacak,tabiki objektifiz,tabiki oye birsey yok,tabiki belki mesajimizi silecekler burasi coooook demokratik.Ama benim fikrim bu,yalniz hakkini yiyemem bu inceleme mukemmel,ve Erdi beyin incelemesini Mesut beyinkilerden cok cok daha iyi buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P konusunda boyutlarına göre gerçekten rakipsiz fakat şu intel mobil dünyaya elini attığında kurutuyor bu bir gerçek.Bir türlü ısınamıyorum.

• Giderek güzelleşen ve sıkmayan videolar görmek güzel.Her şey için teşekkürler

• http://www.youtube.com/watch?v=kVcSLMPcU2s

NEDEN ucuz olduğu ortaya çıktı.zaten 2.sınıf işlemcileri kakalamışlardı bize hadi onu kabullenip aldık da bu hoparlör nedir kardeşim?

Neyse merak eden arkadaşlar için görüşlerimi yazayım.

1-Bu telefonu almaya bilişim sitelerinde ki asus zenfone incelemelerinde ki videoları inceleyerek gaza gelerek aldım.(shiftdelete.net,teknolojiden anlamayan adam,teknokulis,teknolojiye atarlanan adam v.s v.s)
    2-yukarda bahsettiğim inceleme videolarına aldanmayın hepsi abartılı bahsetmiş.neden bu kadar övdüklerini anlamadım.
    3-telefonun malzeme kalitesi general mobile ile aynı hatta bana göre daha kötü.
    4-arka kapağı bile açmak için telefon ile cebelleşiyorsunuz.
    5-her an bir parçası elinizde kalacak gibi güven vermiyor.
    6-ses kalitesi berbat maximum seste bile çok kısık sesi.zaten benimki kafadan bozuk çıktı.şuan 3-4 sene önceki telefonum note 1 de bile hoparlör metal kasa içindeyken adamlar hoparlörün üstüne tül koymuş.
    7-ısınmıyor demişlerdi videolarda müzik dinlerken bile ısındı bende.sanki inceleme sitelerine başka model göndermişler.
    8-kamera fena değil.
    9-yazılımı beğenmedim.(şuan note 1 de kullandığım cyanogenmod 4.4.4 kitkat kat kat daha kullanışlı ve görsel)
    10-şarjı çok çabuk bitti.
    11-moto g kullanmış biri olarak moto g bu telefondan çok daha stabil çok daha sağlam çok daha kaliteli bence.hemde daha ucuz.
    12-ben önermiyorum arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar....

Yukarıda yazdıklarım kişisel fikirlerimdir sadece beni bağlar kin ne alıyorsa almak istiyorsa kendi bilir...

Bunlar da forumdaki asus distribitorlerine gelsin.hoparlor ustu tulun fotosu.

Fotagraf dusen bir zenfonun.foto alintidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• inceleme bence baya iyi ama intel için bu plartformda soğuk bakıyom pili resmen sömürüyor menü falan bay güzel ama emülatör gibi çalışan mantık iyi sonuçlar getirmez intel yapmış ama yazılım desteği açıkça kötü belli android zaten wintele zıt plartform arm ile düzgün çalıyor bu kadar çalışacağı yere arm mın a57 tasarımını özelleştirip qualcomun her sene yaptığı gibi bir sürü özellik çıkarsa baya iyi sonuçlar olur qualcoma rakip olarak çok sağlam olur qulacom çünkü tekel oluyor gibi bu sene 2015 çok model alt seviye snapdragon 400 üst seviye (2014 snapdragon 801) seneye snapdragon 805 olucak gibi adamların üretim tesisi bile yok tsmc üretiyor intel kafasını kumdan çıkarırsa kendine yarar not:samsung bile kendi işlemcilerinden memnun değil

• intel rüşvet verip firmaları kendi işlemcilerini kullandırtmayı bırak, her şey güzel sırf intel diye almam bu telefonu, hele ki bu günlerde.

• S3'ten geçilmez kanımca. Telefonun sağlamsa bir süre daha kullan. En azından bende S3 olsa geçmezdim Zenfone 5'e.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    hatta bu model 2005'te çıkmış.

http://www.gsmarena.com/asus_v55-1731.php
  • Donanımhaber'i en çok kulaklık çıkışı ve gps gibi ince konulara yer vermesinden dolayı beğeniyorum.Genelde incelemede kulaklık sesine ait bilgi vermiyorlar. Bence çok önemli bir unsur, bir anda hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz.Bu incelemeden sonra Zenfone almaktan vazgeçenler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 22 Ağustos 2014; 10:21:41 >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi abi videolardaki beğeni butonlarını neden kaldırdınız? Güzel oluyordu aslında.
  • İnceleme dediğin böyle olur... Zaten Donanımhaber'in neredeyse bütün incelemeleri üst düzeyde. Telefona gelecek olursak intel tabanlı olmasından ziyade akıllı telefon da olsa bu büyüklükte ve ağırlıkta bir cihazın mobilite kavramınından oldukça uzak olduğunu söylemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

S3'ten geçilmez kanımca. Telefonun sağlamsa bir süre daha kullan. En azından bende S3 olsa geçmezdim Zenfone 5'e.

Anladım, aklımda Z1 Compact var.

• Çok güzel bir inceleme olmuş. Bu tarz telefonlar incelemeniz çok güzel. Üst seviye telefonların öyle bir reklamı incelemesi yapılıyor ki toplumda sadece bunları alabiliriz diğerleri işe yaramaz algısı ortaya çıkıyor. Gereği olmasa bile gidip üst seviye telefon alınıyor. orta seviye tellerinde incelenmesi çok güzel iyi çalışmalar.

• Video başlamıyor siyah ekranda kalıyor.

• Geçen hafta Teknoseyir incelemişti, sanırım elden ele dolaşıyor. Yazık bu inceleme için ayrılan telefonlara, bir gün orada bir gün burada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.