Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.118
Cevap
74
Favori
444.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Stok kamera gündüzleri çok iyi iş çıkarıyor, ışığı bol olan yerde mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz, otomatik mod çoğu şey için yeterli ama biraz çekim bilginiz varsa yada deneme yanılma yöntemiyle pro mod da çok daha iyi görüntüler elde edebilirsiniz
    Akşamları google camera çok iyi çekiyor hele gece modu açıksa sanki gündüzmüş gibi ama cekim hızı biraz yavaş gibi. Asus'un Kendi kamerası gündüzleri iyide akşamları az ışıklı ortamda baya kumlu çekiyor sanki eski model telefon, yazılımla çözülecek birşeyi bu halde bırakmaları şaşılacak şey doğrusu.
    Asus kamerasinda Pro Modda akşamları çekim ayarları için önerilere açığım.
    Ayrica pro modda Uzun pozlama (long exposure) denemeleri yaptım çok özenmeden .. onları da paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEVOL

Sadece telefonun alt düzlüğe boyunca bir sorun yaşıyorsanız eğer güncelleme sonrasında oluşan bir sorun ama genel olarak ekranın her yerinde bu sorunu yaşıyorsanız taktığınız ekran filminden olabilir
    Genel olarak var. Anlamadım gerçekten neden olduğunu. Ekran koruyucu da mesajımda belirttiğim gibi kaliteli. Acaba önceki sayfalarda böyle sorun yaşadığını belirten oldu mu..

• .ThePunisher. kullanıcısına yanıt
    yok hocam tüm mesajları okumuş biri olarak böyle bir sorun duymadım

Orijinalden alıntı: Ofem

Ekran koruyucunuz nedir hocam link var mı?
    www.teknosa.com
    PREO Dayanıklı Cam Ekran Koruma Asus Zenfone 5 ZE620Kl Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/dr-teknolog-zenfone-5-ze620kl-dayanikli-cam-ekran-koruma-p-140110522

ekran koruyucu bu hocam. Cihazı aldığımda teknosada taktırdım. Kaliteli bir ekran koruyucu. nano

@ByEvol - gerçekten anlamıyorum neden böyle olduğunu. yani küçük ikonlara ve bazen simgelere de bir kaç kez tıkladığım oluyor. yeni aldığım cihazıda servise vermek istemiyorum.

Hocam içerisinde cam materyali içeren tüm kırılmaz camlar istisnasız olarak çöptür. Ben cam materyali içermediği, ve gerçekten kırılmaz özelliği bulunduğu için daha önceden Dafoni ve Buff ürünlerini kullandım gerçekten fevkalade kaliteye sahipler. Şuan 5Z'de Dafoni nano olan modeli kullanıyorum elinize aldığınıza ve esnettiğinizde cam materyali bulunmadığını ve gerçek darbe emici bir ürün olduğunu anlıyorsunuz. Size önerim esnettiğiniz zaman cam hissayatı veren ürünleri telefonunuza uygulamayın. Gerçek kırılmaz camlar asla kırılmazlar ve cam materyali içermezler. Ben Zenfone 2 telefonumu servise verirken kırılmaz camını çıkarıp kocaman taşla üstüne defalarca vurmuştum ve gerçekten cam materyali içermeyen kaliteli bir kırılmaz camın ne kadar korunaklı olduğu o zaman anlamıştım.

MobilCadde.com
    Dafoni Asus ZenFone 5z ZS620KL Nano Glass Premium �n + Arka Cam Ekran Koruyucu
    https://www.mobilcadde.com/dafoni-asus-zenfone-5z-zs620kl-nano-glass-premium-on-arka-cam-ekran-koruyucu-108133

Telefonumda şuan bu koruyucu var ve 2-3 kere yüz üstü yere düştü herhangi bir sıkıntı yok. Ürün gerçekten güven veriyor. Darbe emiş gücü çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 16 Nisan 2019; 14:27:34 >

• quote:

Hocam içerisinde cam materyali içeren tüm kırılmaz camlar istisnasız olarak çöptür. Ben cam materyali içermediği, ve gerçekten kırılmaz özelliği bulunduğu için daha önceden Dafoni ve Buff ürünlerini kullandım gerçekten fevkalade kaliteye sahipler. Şuan 5Z'de Dafoni nano olan modeli kullanıyorum elinize aldığınıza ve esnettiğinizde cam materyali bulunmadığını ve gerçek darbe emici bir ürün olduğunu anlıyorsunuz. Size önerim esnettiğiniz zaman cam hissayatı veren ürünleri telefonunuza uygulamayın. Gerçek kırılmaz camlar asla kırılmazlar ve cam materyali içermezler. Ben Zenfone 2 telefonumu servise verirken kırılmaz camını çıkarıp kocaman taşla üstüne defalarca vurmuştum ve gerçekten cam materyali içermeyen kaliteli bir kırılmaz camın ne kadar korunaklı olduğu o zaman anlamıştım.

https://www.mobilcadde.com/dafoni-asus-zenfone-5z-zs620kl-nano-glass-premium-on-arka-cam-ekran-koruyucu-108133

Telefonumda şuan bu koruyucu var ve 2-3 kere yüz üstü yere düştü herhangi bir sıkıntı yok. Ürün gerçekten güven veriyor. Darbe emiş gücü çok yüksek.
    Yanlız hocam benim ekran koruyucu da cam değil. Nano . Linkte cam diye yazılmış ama yanlış o. Sanırım tek yol bu ekran koruyucuyu çıkarıp telefonu bir süre ekran koruyucu olmadan denemek. Sonucu yazacağım. Sorunun tek bende olması da çok garip

Köşede kapatılmayan yerden mi kırıldı acaba? Normalde çok büyük darbe alması lazım kırılması için nano ekran koruyucularda. Benim eski telefonumda nano vardı kırılmıştı ama kıvrımlı olan kaplayamadığı yerden kırılmıştı.

Köşede kapatılmayan yerden mi kırıldı acaba? Normalde çok büyük darbe alması lazım kırılması için nano ekran koruyucularda. Benim eski telefonumda nano vardı kırılmıştı ama kıvrımlı olan kaplayamadığı yerden kırılmıştı.
    Hocam karıştırdınız galiba. Ben ekran koruyucunun kırıldığını söylemedim. Benim dokunmatik sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ThePunisher. -- 16 Nisan 2019; 16:31:8 >
  • Arkadaşlar hortlatayım ekran kırıldı değiştiren veya önerisi olan varsa söylesin çok sevineceğim

https://www.gsmiletisim.com/urun/asus-zenfone-5z-ekran-degisimi-2/

aklıma takılan bır konuda sızden bılgı rıca edıyorum. şöyle ki..

mısal redmı note7 quıckcharge 4.0 desteklı , fakat xıaomı cakallık yapıp kutu ıcıne qucıkcharge 2.0 adaptor koymus. zenfone snapdragon cıpset olmasına ragmen gsm arenada bıle quıckcharge hangı versıyon oldugunu bulamadım ,sadece fast chargıng yazıp gecmısler, zenfone 5 hangı sarj teknolojını desteklemekte ? ve kutu ıcınde cıkan adaptor maksımum sevıye destege sahıpmı ? yoksa xıaomı gıbı kurnazlık yapılmış mı ?

tesekkurler.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Çıkan Hızlı değil 2amper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 16 Nisan 2019; 20:47:51 >

Orijinalden alıntı: Crauls

arkadaşlar kısmetse bu hafta alacağım ,

aklıma takılan bır konuda sızden bılgı rıca edıyorum. şöyle ki..

mısal redmı note7 quıckcharge 4.0 desteklı , fakat xıaomı cakallık yapıp kutu ıcıne qucıkcharge 2.0 adaptor koymus. zenfone snapdragon cıpset olmasına ragmen gsm arenada bıle quıckcharge hangı versıyon oldugunu bulamadım ,sadece fast chargıng yazıp gecmısler, zenfone 5 hangı sarj teknolojını desteklemekte ? ve kutu ıcınde cıkan adaptor maksımum sevıye destege sahıpmı ? yoksa xıaomı gıbı kurnazlık yapılmış mı ?

tesekkurler.

zenfone 5 şarj aleti 5V x 2A =10W
    zenfone 5Z'nin şarj aleti 9V x 2A = 18W çıkışa sahip
    Telefonuma Zen5 in şarj aletini takınca + simgesi çıkıyor normal hızda yaklaşık 1sa10dk, zen5Z nin takınca ++ daha hızlı şarj ediyor.
    arada 15-20dk kadar fark ediyor
    AI şarj açıksa daha yavaş sarj eder korumak için bataryayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze35 -- 16 Nisan 2019; 20:50:42 >

• komikaze35 kullanıcısına yanıt
    Benim zen 5 im nedense 120 dk dan önce şarj olmuyor, hatta buradaki birçok yorum da benimkiyle yakın süreleri gördüm. Sizin cihaz mı üretim hatalı yoksa benimki anlamadım. Bu arada ben de orijinal 5z şarj aletinin hızını bir yerde test edebilsem ve 70 80 dk yi bırak 100 dk da bile 0 dan 100 e doldursa alacağım.

İçinden çıkan hızlı şarj değil ama yine hızlı şarj ediyor çok yavaş değil, telefon ise 3.0 hızlı şarjı destekliyor, 3.0 şarj aleti alıp keyfine bakabilirsiniz ama ben hiç ihtiyaç duymadım tabi ki tercih meselesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QC 3.0 neyinize yetmiyor anlamıyorum 4.0 arayan var. 5v'luk pile 12v verip öldürmeye ne kadar çok meraklı var öyle. Ben 9v kanalı olmayan adaptörle şarj ediyorum pil yıpranmasın diye orijinal şarj aletinden 2 kat daha yavaş şarj oluyor. Acelem varsa orijinal şarj aletini kullanıyorum sadece bence herkes bunu alışkanlık haline getirmeli.

Orijinalden alıntı: joegoldberg

Benim zen 5 im nedense 120 dk dan önce şarj olmuyor, hatta buradaki birçok yorum da benimkiyle yakın süreleri gördüm. Sizin cihaz mı üretim hatalı yoksa benimki anlamadım. Bu arada ben de orijinal 5z şarj aletinin hızını bir yerde test edebilsem ve 70 80 dk yi bırak 100 dk da bile 0 dan 100 e doldursa alacağım.
    Hayır benim veya senin telefonum sorunlu değil
    %0a kadar bitirip kronometre tutmadim sonuçta Ben genelde %10-15-20lerde şarj ediyorum ve kapatıyorum ve ya uçak moduna alıyorum telefonu o yüzden 110 dk 120 dk göreceli tahmini yazdim zaten sarj ederken işlem yaparsin gec sarj olur ha 10dk eksik 10dk fazla.. ama 5z ninki bariz daha hizlı şarj ediyordu arkadaşımkini denemiştim ama daha büyük adaptöre sahip.

Ayni kıyaslama ekran kullanim meselesindede var kimi gun boyunca güneş altinda full parlaklık ile 4 saat alıyorum diyor kimi evden ofisten çıkmadan 8 saat ekran süresi aldim diyor düşük parlaklıkta ama baksan ikisinde de belki de ayni maH harcamıştır.
    şarj süresi gayet yeterli çok da takilmamak lazım..

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.