Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 mi Lumia 925 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yaklaşık 2 seneyi geçik süredir kullanıyorum androidi kasmalar çok oluyor falan zaten bir adet 10.1'' lik bi tabletim var oyunlarımı falan ordan oynuyorum.
    Zenfone 5 donanım olarak iyi gözükse de 925 donanımı da kötü denilmez.Windows phone gayet stabil çalıştığı için dikkatimi çekiyor.Bunun sebebi ön ve arka kamerayı sürekli kullanırım, instagram facebook whatsapp sürekli kullanırım falan yani standart bi sosyal medya kullanıcısıyım.Androidin herkeste olması hoşuma gitmiyor insanlar bakınca aa bune lan demiyorlar o da ayrı bir canımı sıkıyor.Yani bu android istememdeki en büyük sebep diyebilirim.

Lumianın 512 ramlilerinde bile asphalt 8 kasmadan oynatıyor diyorlar.
    Windows phone dan çok bişey beklemeyin bitti diyorlar
    lumia 925 kamera bakımından çoğu telefonu solluyor diyorlar (ki doğru diyorlar selfi çektiğim için zenfone 5'e hem arkada hem ön kamerada farkı koyuyor inceledim)
    Nokia bitti artık alınmaz diyorlar
    Android Kasıyor windows phone kasmaz diyorlar
    Lumia 925 eskimez windows phone telefonlar az olduğu için özel ama bi lg g2 nin bi s4 ün bi huawei p6 nın modası cabuk gecer bi bakmıssın herkesde bunlardan var diyorlar

Çok kararsız kaldım wp 10 da çıkacak.Bu 15 tatilde almayı planlıyorum lütfen yardım edin.
    Hangi telefonu seçmeliyim bu iki telefon arasından ayrıca windows phone alınmaz falan diyekseniz bütçem 700-750 lira hangi android cihazı alabilirim böyle kasmayanından falan?

• Lumia 925'in ısınma ve şarjın çabuk bitme sorunları var alacaksan bilgin olsun. Bataryasıda çıkmıyor sürekli doldur-boşalat 1 seneye kalmaz batarya şarj tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 12 Ocak 2015; 19:08:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yoksa 735. 925 iyi ama şarj ısınma ve eski olması baya bi -.
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S5 mi A7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    LG G2 vs Zenfone 2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    malesef bütçemi zaten zorlaya zorlaya 700'e çıkarttım 900 yapamam.Hatta acaba pişman olur muyum düşüncesi, 700 lira vermesemmi düşüncesine sebep oluyor.Bu şarjın çok gitmesi olayı wp 8.1 ile mi oldu? Ayrıca Yani bütçemde en uygun lumia bu 700 liraya.920 kalın ve ağır ayrıca hoşuma gitmedi 1320 çok büyük başka da kalmadı sanırım.Ben kullanmadığım zaman wifi ve 3gyi kaparım yani internetimi de.Müzik dinlerim bol bol nette biraz takılırım falan.Hele kışın doğru düzgün bakmıyorum bile her işimi tabletimden görüyorum.Ne kadar saat kullanımı sürüyor bir günü çıkarmıyormu?

Orijinalden alıntı: cicekoguz

malesef bütçemi zaten zorlaya zorlaya 700'e çıkarttım 900 yapamam.Hatta acaba pişman olur muyum düşüncesi, 700 lira vermesemmi düşüncesine sebep oluyor.Bu şarjın çok gitmesi olayı wp 8.1 ile mi oldu? Ayrıca Yani bütçemde en uygun lumia bu 700 liraya.920 kalın ve ağır ayrıca hoşuma gitmedi 1320 çok büyük başka da kalmadı sanırım.Ben kullanmadığım zaman wifi ve 3gyi kaparım yani internetimi de.Müzik dinlerim bol bol nette biraz takılırım falan.Hele kışın doğru düzgün bakmıyorum bile her işimi tabletimden görüyorum.Ne kadar saat kullanımı sürüyor bir günü çıkarmıyormu?

Çıkarmadığı söyleniyor kullanmadım şahsen. 535'i bekle demeyi isterdim ama 1905 mah ne kadar gider muamma. Bir fikrim kalmadı.

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    bu 15 tatilde alıcam bide kim bilir ne kadar fiyata çıkıcak orasıda var
  • lumia 535 i tavsiye etmem dokunmatik sorunu var , ms bunun için ek güncelleme çıkarttı ama sorun hala tam anlamıyla düzelmedi. Ms kendi markasıyla ilk çıkarttığı telefonda kronik sorunla boğuşuyor.
    Ms için kötü bir başlangıç oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar öncelikle yaklaşık 2 seneyi geçik süredir kullanıyorum androidi kasmalar çok oluyor falan zaten bir adet 10.1'' lik bi tabletim var oyunlarımı falan ordan oynuyorum.
    Zenfone 5 donanım olarak iyi gözükse de 925 donanımı da kötü denilmez.Windows phone gayet stabil çalıştığı için dikkatimi çekiyor.Bunun sebebi ön ve arka kamerayı sürekli kullanırım, instagram facebook whatsapp sürekli kullanırım falan yani standart bi sosyal medya kullanıcısıyım.Androidin herkeste olması hoşuma gitmiyor insanlar bakınca aa bune lan demiyorlar o da ayrı bir canımı sıkıyor.Yani bu android istememdeki en büyük sebep diyebilirim.

Lumianın 512 ramlilerinde bile asphalt 8 kasmadan oynatıyor diyorlar.
    Windows phone dan çok bişey beklemeyin bitti diyorlar
    lumia 925 kamera bakımından çoğu telefonu solluyor diyorlar (ki doğru diyorlar selfi çektiğim için zenfone 5'e hem arkada hem ön kamerada farkı koyuyor inceledim)
    Nokia bitti artık alınmaz diyorlar
    Android Kasıyor windows phone kasmaz diyorlar
    Lumia 925 eskimez windows phone telefonlar az olduğu için özel ama bi lg g2 nin bi s4 ün bi huawei p6 nın modası cabuk gecer bi bakmıssın herkesde bunlardan var diyorlar

Çok kararsız kaldım wp 10 da çıkacak.Bu 15 tatilde almayı planlıyorum lütfen yardım edin.
    Hangi telefonu seçmeliyim bu iki telefon arasından ayrıca windows phone alınmaz falan diyekseniz bütçem 700-750 lira hangi android cihazı alabilirim böyle kasmayanından falan?

Android ile wp telefonları sakın donanım olarak karşılaştırma androidin en iyi telefonu stabil çalışmaz wp nin en kötüsü kadar stabil çalışamaz.
    Sana ön kamera kullanman şart deilse ve şarjın uzun gitsin istiyorsan 1320 yi öneririm eğer kamera olsn diyorsan 925 harika bir seçim ama şarjı az gidiyor.
    Ve asusun kamerası ne lumia 925 kadar iyi nede şarjı iyi ben şarj olsn dedim foto çekilmeyi sevmem arka kamera ile not çekiyim yeter diye aldm l1320 yi
    5mp kamerası t50,s3,gmd1 vb tellerden iyi çünkü lens kaliteli ön kamera olarak t50 kullanan ark benimkinden iyi dedi ama karanlıkta çekim yapamıyorsun .
    Gündüz ben bir fark göremedim .
    Ön Kameram (0.2mp)
    https://store.donanimhaber.com/38/c8/f9/38c8f94076d33d6b51ce18423560905d.jpg

Arka Kameram(5mp)
    https://store.donanimhaber.com/34/19/3a/34193adef653cd072a097c197dd6a3ab.jpg
     Asus Zenfone 5 mi Lumia 925 mi? Asus Zenfone 5 mi Lumia 925 mi?

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim onuda inceledim fakat çok büyük geldi elime ki benim eller firinci küreği gibi olmasına rağmen bide on kamera ve arka kamera kaliteli olsun istedim yani o yüzden 1320 eyledim yoksa kiyak telefon

Kardeşim onuda inceledim fakat çok büyük geldi elime ki benim eller firinci küreği gibi olmasına rağmen bide on kamera ve arka kamera kaliteli olsun istedim yani o yüzden 1320 eyledim yoksa kiyak telefon

925 en iyi alternatif sık oyun oynıyan biri değilsen 1 günü çıkartır .

***İnsanlar uykudadırlar,Ölünce uyanırlar!!!
  • Android platformu ve zenfone derim,ayrica zenfone sarji iphone 5 5s ve nexus5ten uzun.gidiyor o kadar kisa degil pili.

• İkiside iyi telefonlar kamera önemli ise 925 öneririm önemli olan hangi işletim sistemini seçmek android de tüm uygulamalar var wp de ise bazı uygulamalrın tam sürümleri yok ve bazı uygulamalar yok ama mağaza yavaş yavaş gelişiyor ikide bir uygulama kurup sileceksen android al ama standart bir kullanıcıysan kesinlikle 925 almalısın

• ya şöyle olur facebook, instagram kullanırım wahtsapp yüzde yüz bunun dışında ekstradan şuanki androidime de öyle bişeyler yükleyip kaldırmıyorum.Oyun olarak sadece unlock edebilirsem minecraft yüklemeyi düşünüyorum diğer bütün oyunlar tabletimde var zaten.Ben sosyal olarak ve selfiler olsan arka kamera olsun kullanırım.Sanırım standart bi kullanıcıyım

ya şöyle olur facebook, instagram kullanırım wahtsapp yüzde yüz bunun dışında ekstradan şuanki androidime de öyle bişeyler yükleyip kaldırmıyorum.Oyun olarak sadece unlock edebilirsem minecraft yüklemeyi düşünüyorum diğer bütün oyunlar tabletimde var zaten.Ben sosyal olarak ve selfiler olsan arka kamera olsun kullanırım.Sanırım standart bi kullanıcıyım

Farklı bir deneyim istiyorsan 925 daha iyi olur :)

kardeşim özellikle senin söylemlerin üzerine bugün gidip lumia 1320 yi tekrar inceledim gittim cebime falan koydum cebime de sığdı arka kamerası da bi 925 olmasada yine de başarılı hemde 5 mgpx olmasına rağmen ön kamerasının da lensinden dolayımıdır anlamadım o da gayet iş görür yani selfie çekilebilir gibi.Bir iki fotoğraf daha çekip (ön ve arka kamerayla) bizimle paylaşırmısın hem forum dışından okuyanlara da belki yardımcı olursun?

Edit: ayrıca kardeşim iki üç yerde okudum şarj yuvasından yakınanlar var şarj yeri bozuluyormuş(telefonun üstündeki soket) sende var mı veya gerçekten o şarj soketi dandik mi yani 3200 mah bataryaya dandik şarj soketi doğrumudur bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 16 Ocak 2015; 18:13:49 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.