Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 mi Huawei G7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 tl param var.Bu paraya telefon alıcam Huawei G7 nin özelliklerini ve fiyatı uygun geldi.Ama Asus Zenfone 2 tanıtıldı 4 GB Ram ve 64 bit işlemci 249 dolar fiyatı da çok uygun sizce bu telefonu beklemeli miyim fiyatı Türkiye'ye gelince 1000 TL yi aşar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: clenla789

Arkadaşlar 1000 tl param var.Bu paraya telefon alıcam Huawei G7 nin özelliklerini ve fiyatı uygun geldi.Ama Asus Zenfone 2 tanıtıldı 4 GB Ram ve 64 bit işlemci 249 dolar fiyatı da çok uygun sizce bu telefonu beklemeli miyim fiyatı Türkiye'ye gelince 1000 TL yi aşar mı?

Ben beklemeyi düşünüyorum arada dağlar kadar fark var.
  • Zenfone 2 onu yer
  • zenfone 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle aynı durumdayız bir de 4 gb ramlı cihazların geleceğinden emin olsak ayrıca 4 gb lık gelmeyecekse bekleyip yeni vergilere takılma ihtimalimiz de var
  • Tabiki zenfone 2 ama bir bekle gelsin incellemeler yorumlar yapilsin kagit uzerinde hersey iyi guzelde bakalim bir arizasi kronik problemi olucak mi zenfone 2 nin

• Kagıt üzerinde tabiki asus ama g7 nin ana konusunu bayagı takip ettim ve gördügüm en sorunsuz telefon.Ufak tefek yazılımsal hataları dışında sıkıntısı yok.Metal kasası ve iki kamerası ile gerçekten başarılı bir telefon.Bana sorarsan çıkmamıs olmasına rağmen asus derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Asus diye düşünüyorum ama Türkiye ye ne zaman gelir ve fiyatı ne kadar olur onu bilmiyoruz.
  • Herkesin ortak fikri ve doğru olan Zenfone 2 Asus bu telefon piyasasına içten içe girmeye başladı gelecek sene üst sınıf bir cihaz bekliyorum
  • eger subattakı vergı gelırse ve soylenen oranlarda olacaksa zenfone2 yı 1000 tl nın altında alamazsınız zaten mart nısan gıbı gelecektır tahmınım,su an bu fıyatta ıken G2 almak daha mantıklı bana gore azızım.
  • Ben zenfone 2 yi beklerdim. Her konuda kağıt üstünde daha üstün bir cihaz g7 den. Tabi önce piyasaya çıkıp insanların (kullanıcıların) bir yorumunu almak da gerekir.
  • Zenfone 2 bekleyebiliyorsan bekle ama 1000 TL'ye gelmez o telefon. 1200 TL civarı olabilir.

Bu son vergileri sayarsak 1400'ü bile görebilir.(bir ihtimal tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 7 Ocak 2015; 12:40:40 >
  • Ne vergiymiş arkadaş neyse fiyatı 1400 TL olsa bile alınır gibi görünüyo inşallah Türkiye ye gelir bu telefon.
  • sıfır araçlar için ötv de artacak dendi yok ocak ayında %50 olacak vs.. noldu millet gaza geldi araç aldı (bende dahil)...buda bi dedikodu gibi geliyor umarım yanılmam...ama ek vergi felan gelmez ise bu telefona 1000 tl çok iyi fiyat ilk alanlardan olurum samsung galaxy yordu beni 3 senedir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

sıfır araçlar için ötv de artacak dendi yok ocak ayında %50 olacak vs.. noldu millet gaza geldi araç aldı (bende dahil)...buda bi dedikodu gibi geliyor umarım yanılmam...ama ek vergi felan gelmez ise bu telefona 1000 tl çok iyi fiyat ilk alanlardan olurum samsung galaxy yordu beni 3 senedir ...

Aynen öyle sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah gelir Türkiye'ye vergi falan önemli değil direk alarım.

• Bence g7 al nisan mayisi bulur zenfone2 1 2ay kullanilir yorumlara bakarsin o zaman satar gecersin seni cezbederse

• Buraya zenfone2 nin hangi versiyonunun gelecegine bagli bence

• İki versiyon da gelicek diyolar ama Temmuz'da geliyomuş
  • clenla789 kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var dostum Mart Ay'ı içinde gelecekmiş.

• General. kullanıcısına yanıt
    Mart ayında piyasaya sürelecek Türkiye'ye gelmesi Temmuzu bulacakmış.Asus Türkiye sayfasından söylemişler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.