Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
59
Favori
229.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görüntülü arama yok mu bu telefonda arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    Hat üzerinden görüntülü görüşme sadece Samsung ve LG'de var. Tango, skype, line, facebook messenger gibi uygulamaları kullanarak görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    İnceleme linki için teşekkürler.Güzel bir inceleme olmuş.Kamerası gerçekten iyi bence.Biraz kullandım vatanda.Ön kamera gayet iyi sonuçlar veriyordu.
    Görüntülü konuşma olmaması kötü olmuş.Şu an kullandığım telefon Lenovo p70 .Asusu Kamerası için aldım özellikle. Asus z2 lazeri kızım kullanacak. Kamerası için alınabilecek performanlı bir telefon olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Aralık 2015; 22:08:05 >
  • General mobil 4g forumunda her olumsuzluğa ama 700 tl diye cevap verenler var bu forumdada var yapcak birşey yok.
    Mesele 800 tl olması değil 600tl de olsa 3000 tl de olsa vadedilen özelliği tüketici olarak bekleriz bu telefon benim işimi görüyo güzel telefon ama fotoğraf için alcaklar otomatik modda ev içinde veya az ışıkta nasıl çekeceği belli olmuyor bazen çok iyi bazen vasat resim çekiyor sonradan pişman olmayın yok ben isoyu 100 yaparım uğraşıp çekerim diyosanız alın.

    Bir arkadaş iphone karşılaştırmasını tuhaf karşılamış arkadaşım boş manzara çekimleri birşey ifade etmiyor başka telefonlarla aynı yeri çekeceksinizki bir karşılaştırma yapabilelim üst modelde olabilir alt modelde olabilir bu karşılaştırma..discovery 2 s4 mini zenfone ile resim karşılaştırması için resim yüklerim daha sonra amaç alacak arkadaşlara yardımcı olmak takım tutar gibi marka tutmanın anlamı yok.

    Birsitede buldum bu resimleri s6 ile zenfon 2 kıyaslanmış laser değil ama olsun genede paylaşıyım dedim .
    S6

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]


    Zenfone 2
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 11 Aralık 2015; 23:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404

    İnceleme linki için teşekkürler.Güzel bir inceleme olmuş.Kamerası gerçekten iyi bence.Biraz kullandım vatanda.Ön kamera gayet iyi sonuçlar veriyordu.
    Görüntülü konuşma olmaması kötü olmuş.Şu an kullandığım telefon Lenovo p70 .Asusu Kamerası için aldım özellikle. Asus z2 lazeri kızım kullanacak. Kamerası için alınabilecek performanlı bir telefon olmuş.

    Rica ederim. Sizin için faydalı olmasına sevindim. Şebeke üzerinden görüntülü konuşma özelliği piyasada Samsung marka telefonlarda mevcut.Keşke Asustada böyle bir özellik olsaymış çok daha mükemmel olurmuş. Sizin kullandığınız Lenovo P70'te şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği mevcut mu? Şimdiden telefonunuz hayırlı olsun.




  • Ev içinde kaliteli fotoğraf çeken bir telefon var mı? Kaliteden kasıt nedir? Isonun yükseldiği durumdaki kumlanma ve detay mı yoksa renkler mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef biz toplum olarak zor beğenen,hep az yakan-çok kaçan peşindeyiz.Herkesin en doğal hakkıdır verdiği paranın karşılığını almak,buna kimsenin lafı olamaz.Ama malesef bazı arkadaşlarımız bilip bilmeden şuursuzca yorumlar yapıyorlar.Bir ara çektikleri resim kalitesi kötü diye bilip bilmeden yok çin malı lensliymiş,yok sensorü niye nikon-sony değilmiş de toshibaymış.İstemek en doğal hakkımız da bunu isterken Largan lensin çin malı olmadığını,nikon markasının kendi makinelerinde kullandığı lensi sonyden aldığını ve aldıkları ürünün fiyatının 700-800 tl olduğunu bilmek gerekiyor.Hatta asusun laserde iyileştirme için 4000 ma pilli,snapdragon 620 li ve nikon yada carlzeis optik kullanılması gerektiğini isteyenler oldu.Bunların hepsi yazıldı çizildi forumda,okumamış olanlar sayfa 8-9-10 gibi eskilere bakabilirler.Kötü çekimin nedeninin kullanıcı kaynaklı olabileceğini düşünmeden o kadar çok karalama yaptılar ki,hatta S3 NEO ile bile kıyaslandı bu telefon,kıyaslandı derken S3 NEO laserdan çok daha iyi çekiyor denildi :) Neyse uzatmayayım almayın kardeşim ,çöp bu telefon,biraz daha bekleyin yakında Leica lensli,snapdragon 820 işlemcili,4 gb ramli,5000 ma telefon çıkacaakmış,hem de 499 liraya onu alırsınız.Hoş o Leica lensi bile versek bazı arkadaşlarımız güzel resim çekmeyi beceremeyebilir,olsun o zamanda sensore kusur buluruz niye Sony değil diye!!!
    Edit:bir ata sözü vardır ''at sahibine göre kişner'' diye birden aklıma o geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 11 Aralık 2015; 23:44:28 >




  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Dostum algılayamadığın ve anlayamadığın ve almadan önce yayınlanan onca incelemede demek ki '' göremediğin '' mükemmel kamera performansı vaad ederek çıkmadı telefon piyasaya.

    Laser sadece hızlı odaklama sağlıyor. Gerisini sensör kalitesi neyse o hallediyor. ki '' VASAT/ORTALAMA '' demek marka tutmaksa evet tutuyorum markayı.

    Bu telefonu yada başkasını ancak kendi fiyat segmentinde karşılaştırırsan sağlıklı olur. Sence neden ? işte bu sorunun cevabı sende yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Ev içinde kaliteli fotoğraf çeken bir telefon var mı? Kaliteden kasıt nedir? Isonun yükseldiği durumdaki kumlanma ve detay mı yoksa renkler mi?

    Hocam malesef bu ana konuda 4' lik telefon ekranına bakarak yada 640x480 boyutunda ön izlemeye bakarak fotoğrafın kalitesini anlayan arkadaşlarımız mevcut.Bu konu neler gördü neler...
    Edit:hatta bu arkadaşlar cihazda laser olduğuna aldandık iyi resim çekecek sandık diye bir de dert yanıyorlardı!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 11 Aralık 2015; 23:42:25 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Otomatik mod ile ev ortamında ve loş mekanda çektim. Bende ayıcık yoktu kusura bakma.

     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 11 Aralık 2015; 23:50:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok6666

    Kulaklık sesi s3 neodan daha iyi sorun yaşamassın ses sıkıntısı yok bu telefonu 1 aydır kullanıyorum kötü taraflarını yazıyorum..

    1 -Tasarımı beğenmeyebilirsin gereksiz yere arkayı bombeli yapmış ön tarafta boş yer fazla

    2 -Kameranın 13 megapixelle alakası yok s3 neo 8 megapixel inanın çok daha net 5 megapixel kalitesinde çekiyor.

    3 -Ses tuşu arkada kullanımı zor kısayolda koymamışlar ekrana

    Fotoğraf için alacaksanız uzak durun bunların haricinde sorunsuz stabil ısınma derdi yok şarjı abartısız çok iyi kendi sınıfına göre performanslı telefon



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok6666

    Telefona kötü demiyorum büyüklük şekil ve ses tuşuna alışılabilir ama fotoğraf kalitesinin çözümü yok buda asusun ayıbı laser diye pazarlayınca daha kaliteli resim bekliyor insan malesef 5 megapixel kalitesinde çekiyor ama telefon güzel.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok6666

    Yok tüm ayarları denedim değişen birşey yok 16:9 da 10 megaiksele düşüyor onu yeni farketim 4:3 yaptığımdada 13 oluyor ama değişen birşey yok.Bu telefon largan lens kullanıyor casper discovery gibi çin mallarıda bu lensi kullanıyor zaten lensin üreticiside çinli bir firma çince yazılar çıkıyor sitesinde sony veya samsung lens kullanmalıydılar.
    Toshiba cmos sensör kullanmış en azından çinli firma değil ama oda kalitesiz toshiba zaten bu bölümü sony e satıyor samsung bile amiral gemilerinde sony sensör kullanıyor zenfonede sony sensör kullanmlıydı .

    Evet Kamera diye bir uygulama indirdim renkler daha güzel çıkıyor ama çözünürlük benim takıldığım nokta remeoo sende bir resim çekip yolla belki benim telefonda sıkıntı vardır.


    BURDA ARKADAŞ TEŞHİSİ KOYUYOR ,DİKKAT!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok6666

    quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Asus'un yapması gereken bazı iyileştirmeler var.

    Bunları yaparsa Laser modeli piyasada iş yapar.

    Kamerada CarlZeiss yada Nikon optik kullanma

    Dahili hafızayı 32GB yapma

    İşlemciyi Snapdragon 620 yapma

    Pili 4000mah yapma


    o zaman 1300 Tl ye sattığı snapdragonlu Asus 2 Selfie'yi satamaz

    Tamam 4000 mah değilde 3000mah olsun hafızada 16 gb de kalsın sensör sony olmadı nikon olsun işlemcide arkadaşın dediği gibi Snapdragon 620 olsun ama fiyatı 800 tl yi geçmesin selfie modelinide kime satıyosa satsın o beni ilgilendirmez zaten ondada toshiba sensör var ismine aldanmayın şimdi biz çok şeymi istiyoz : )

    BURDA DİLEKLER/İSTEKKLER!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozok6666

    Evet largan tayvanda üretiliyormuş çin değilmiş çince yazıları görünce araştırma gereği duymadım bu firma bir dönem iphone içinde üretim yapmış sorun bu firmada değil gibi. Toshiba sensörü htc m9 kullanmış o telefonun resimlerinede çok eleştiri gelmiş beğenilmiyor sorunun kaynağı anlaşıldı artık.

    İLK TEŞHİSDEN YAKLAŞIK 2 SAAT SONRA HATAYI GÖRÜYOR,LARGAN ÇİNLİ BİR FİRMA DEĞİLMİŞ VE BİR DÖNEM ELMAYA ÜRETİM YAPMIŞ YA!!! KÖTÜ OLAMAZ, OLMAMALI.AMA OLSUN ELİMİZDE TOSHİBA VAR HALA,SENSÖRDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDERİZ!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 12 Aralık 2015; 0:16:55 >




  • Telefonu resetledim kutusuna koydum.Yarın servisi arayıp gönderecem.iadesini isteyecem. Teli çok beğenmiştim ama soğudum valla.beyaz Z1 alacam eşime.M4 Aqua ya salak gibi 8gb bellek koymasalardı hiç bulaşmayacaktım Asus a. Neyse herkese hayırlı olsun bakarsın servis sorunu çözdük gönderelim mi der.

    Eşim gönder iade et bulaşık makinesi al diyor. Bu kadın milleti var ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FikirLideri

    Hat üzerinden görüntülü görüşme sadece Samsung ve LG'de var. Tango, skype, line, facebook messenger gibi uygulamaları kullanarak görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

    gerçekten yok muş dikkatimden kaçmış teşekür ederim bilgi için. telefon için yorum yapayım 5.5inç kullanıyorum ekranı biraz soluk artı dokunmatiği çok hassas değil ama parasına göre de iyi eşim için aldım ona fazla bile tek olumsuz tarafı görüntülü konuşma olmaması burda hata bende. kendim için huawei ascend g7 düşünüyorum hiç olumsuz yorum almamış sadece sar değeri yüksekmiş benim için 5.5 fazla gibi. asus ise güncelleme avantajı var servisi yaygın arada kaldım.kendim için 5 inç alternatif arıyoum.




  • kartalado kullanıcısına yanıt
    G7 kullandım ama ilk sürümde çok hata vardı diye dayanamayıp sattım. Huawei güncelleme konusunda çok kötü bir marka. Küçük ama önemli hatalar vardı ve zahmet edip ufak bir güncelleme yayınlamadılar. Aylar sonraki ana güncelleme ile çözüleceğini umduk ama o kadar bekleyemedim çünkü canımı sıkan hatalar vardı. Şimdi android 5 güncellemesi gelmiştir herhalde ve sorunlar çözüldü mü bilmiyorum, ana konusuna bakmak lazım.

    Beni en çok rahatsız eden şey hangi klavyeyi kullanırsam kullanayım yazıların geriden gelmesiydi. Çözüm diye sunulan şeyler de fayda etmemişti.

    Ayrıca video kaydındaki sesleri çok düşük kaydediyordu. Mono kayıt yapınca düzeliyordu fakat bu sefer de ses çok kalitesiz oluyordu. Stereo ile harika bir ses kaydı var oysa ki.

    Bir diğer önemli sorun ise bazen konuşma sırasında karşıya ses gitmemesiydi. Bunun için telefonu kapatıp açmak gerekiyordu.

    Diğer hatırladığım şey de Snapdragon 410 ile hiç uyumlu olmamasıydı. Klavye sorunu da bundan kaynaklıydı mutlaka. Android 5 öncesi doğal bir durum olarak görülebilir ama çok daha iyi olabilirdi. Bazen takılmalar ve reset atmalar oluyordu. Ekim 2014'te çıkmış bir telefon için bu sorunların düzeltilmesinin eylül 2015'e bırakılmış olması bana büyük saygısızlık olarak geldi.

    SAR değeri belki sorun olmaz ama yine de çok daha düşükleri varken çok can sıkıcı bir şey. Zaten o kadar radyasyon yiyoruz ve bir de sürekli yanımızda bulunan cihazdan niye daha fazla radyasyon almak isteyeyim ki? Başta ben de çok sorun etmiyordum fakat sonradan daha sağlıklı düşününce bir yerde hata yaptıklarını anladım. Herkes bu değerleri bir şekilde düşükte tutabiliyorsa Huawei de yapabilirdi. Aynı güncellemede olduğu gibi burada da düşüncesiz davrandıkları açık. Benim sağlığımı düşünmeyen firmanın telefonunu kullanmam ben.

    Malzeme kalitesi, inceliği falan harika bir telefon. Bunları es geçmemek lazım ama bana kalırsa Asus'un desteğiyle beraber kağıt üstünde Laser daha iyi bir. Telefonum geldi fakat daha kullanma fırsatım olmadı. Kendi görüşlerimi aktarırım 1 hafta içinde. Kamerayı da hiç kullanmam çünkü benim için dünyanın en iyi telefon kamerası da olsa çok yetersiz fakat yine de Laer'in kamerasının ne kadar kötü olduğunu merak ettim :) Gelsin de gerçekten 5mp ayarında mı değil mi görelim.




  • m4 Aqua da iyi ki almamışsınız benim bir arkadaşım dahil sorun yaşayan çok reset vs. 2.kez serviste şimdi hatta cihaz
  • Merhaba arkadaşlar.Bende Asus Laser 5.0 gold alarak aranıza katıldım.Şöyle bir sorunum var.Cihaz kutudan birlikte çıktığı şeffaf naylonun içindeyken çift tıklamada uyku moduna giriyor ancak tekrar çift tıkladığımda uyku modundan çıkmıyor.Cihazı çıkardığımda ise sorun ortadan kalkıyor.Ayrıca yine naylonun içindeyken proximity testinden geçemiyor.Çıkarınca bu sorunda ortadan kakıyor.Kılıf kullanıp benzer sorun yaşayan var mı aranızda?Yoksa benim cihazım mı arızalı.Not:Zenmotion ayarlarının hepsi aktif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klon1984 -- 12 Aralık 2015; 1:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.