Bildirim
ASUS ZENFONE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zenfone 5 iyidir 6 için çanta taşıman gerekir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo
Zenfone 5 iyidir 6 için çanta taşıman gerekir.
tamm teşekkurler -
5 i gördüm normal 6 yı göremedim ama 1520 gibidir heralde -
Zenfone5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada 5 çok hafif, hatta arkadaşım ilk elime aldığımda içinde batarya yok sandım dedi -
zen 5 in kasasıda çok büyük.kasa ekran boyutu olayını yapamamışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: uçan tekme
zen 5 in kasasıda çok büyük.kasa ekran boyutu olayını yapamamışlar.
6 da bu oran nasıl sence? -
quote:
Orijinalden alıntı: gang.related
quote:
6 da bu oran nasıl sence?
kötü.
nexus 6 159.3 x 83 x 10.1 mm 184gr
zen6 ise 166.9 x 84.3 x 9.9 mm 196 gr
huawei ascend mate7 ise 157 x 81 x 7.9 mm 185 gr -
Zenfone 6 taşıması zor bi telefon. 5, boyut olarak daha taşınabilir görünüyor. Diğer arkadaslarin dediği gibi telefon çok hafif.
pekı 5 ile 6 arasında sıstem farkı varmı ozellıklerı bakımdan -
5 guzel gayetde alınabılır cıhaz o fıyatta guzel -
Ben zenfone 6 kullaniyorum evet biraz buyuk note 3 den felan ama ben sewiyorum gene de donanim ozellikleri bakimindan da zen 5 den hafizasi kamerasi felan fark ediyo .. yinede sen bilirsinn ;)
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetAVCI25
Ben zenfone 6 kullaniyorum evet biraz buyuk note 3 den felan ama ben sewiyorum gene de donanim ozellikleri bakimindan da zen 5 den hafizasi kamerasi felan fark ediyo .. yinede sen bilirsinn ;)
kardes 6 yı alırsam pısman olurmuyum kamerası fılan nasıl kasma fılan varmı bırde cebe sıgıyormu -
Valla kardesim o pantolona bagli cebe sigip sigmayacagi benim cebime sigiyo mesela ;) ben kullaniyom donma vs yok gayet stabil calicalisiyo cihaz yalniz hepsinde oldugu gibi batarya güc tuketiminde yazilimsal sorunlar var onu da diyim :-) kamera si felan cok iyiiyi
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetAVCI25
Valla kardesim o pantolona bagli cebe sigip sigmayacagi benim cebime sigiyo mesela ;) ben kullaniyom donma vs yok gayet stabil calicalisiyo cihaz yalniz hepsinde oldugu gibi batarya güc tuketiminde yazilimsal sorunlar var onu da diyim :-) kamera si felan cok iyiiyi
bu ne oluyor batarya güc tuketiminde yazilimsal sorunlar var -
quote:
Orijinalden alıntı: muso4232
ARKADAŞLAR BEN ASUS ZENFONE 5 YADA ASUS ZENFONE 6 ALMAYI DUSUNUYORUM
ASUS ZENFONE 6 ÇOKMU BUYUK ARKADASLAR KULLANLAR BI CEVAP YAZABILIRLERMI BIRDE BEN INTERNETTE VE OYUN OYNAMIYIR SEVERIM VEVAPLARINZI BEKLIYORUM
Zen5 bile bana büyük geliyor cebime zor sığıyor 6 çok büyük cidden tablet yani bildiğin -
quote:
Orijinalden alıntı: gang.related
quote:
6 da bu oran nasıl sence?
teknoloji konusunda zayıf arkadaşa soru sorman hata olmuş.
soru sorduğun arkadaş 2013 yılı 1.2ghz 1gb ramli moto g telefonunu zenfone serisinden iyi görüyor. nedeni de kendisinin moto g kullanması. doğal olarak zenfone'ları kötülemesi normal.
asus zenfone 5 ve 6'nın kasa-ekran oranı hemen hemen xperia z serisiyle aynı. yani büyütülecek bir durum yok. -
Bataryada yazilimsal sorun dedigim şu bazen %1 e düsuyo gostergesi sen bitecek zannediyosun ama araliksiz 3 saat ugrasmayla anca bitiriyon yani pil gostergesinde yazilimsal sorun bu yanlis gosteriyo bazen bu da guncellemeyle dduzelir herkes bunu bekliyo ;) onun disinda telefon super..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X