Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK UX32VD hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
4
Favori
30.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Simitçi

    Hocam bu urun hala piyasada mi ?

    Bilemiyorum. Stokları kontrol etmedim, internette biraz göz gezdirebilirsin. PC Depo'da oluyor genelde modeller. Bazen Sadecenotebook'ta falan da çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Simitçi

    Hocam bu urun hala piyasada mi ?

    Bilemiyorum. Stokları kontrol etmedim, internette biraz göz gezdirebilirsin. PC Depo'da oluyor genelde modeller. Bazen Sadecenotebook'ta falan da çıkıyor.

    Tesekkurler hocam pcye gecince bakacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aritik yeni laptop alma zamanim geldi..acer 6935 5 yildir kullandim ve iflas etmek uzere yeni yeni arastiriyorum ama secenekler cok degil hani ya samsung np7 ya da asus ux32vd ..
    Benim sormak istedigim sey sudur ki , butcem 1600 1800 civari ancak bu 2 utrabook icin de yetmiyor..o yuzden ben yurtdisindan getirtme yi ciddi olarak dusunmekteyim garanti olmayacak ama zaten en ufak bir sey de garanti servis sorunu yasaniyor
    Cok dusuk ihtimal alir almaz sorun yasanmasi...yurtdisindan almayi tavsiye eder misiniz .?
    Amazon soyle bir baktim ux32vd-dh71 db71 gibi modeller var ...ne fark var ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması dışında bu modellerde herhangi bir kronik sorun duymadım ben kardeş, güvendiğin biri ya da kendin gidip alacaksan sorun olmayabilir ancak düşük de olsa sorun çıkma ihtimali var elbet.
    Ayrıca bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı olarak daha ucuz modeller de mevcut, full hd yerine hd, i7 yerine i5 tercih edersen düşer biraz fiyatlar, ux32vd serisinde de i5 ve hd ekranlı bir model vardı:
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ultrabook/ASUS/UX32VD-R3014H-p-82740-c-24.htm
    Bunu da düşünebilirsin bence. Asus ta ekran kartı daha iyi olan hd ekranlı 14 inch bir model daha vardı.
    Benim bu modeli almamdaki sebeplerden önemli birisi de ram ve harddisk takviye şansımız olmasıydı, bunları düşünmezsen daha farklı markalara da göz at bence




  • teşekkürler.
    ssd ve ram takviyesi yapılması çok iyi.benim tercihim olacaktır.Ekran kartı takviyesi yapılabilen hangi modeldi unuttum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    Arkadaşlar, bu cihazla kullanmak için kaliteli bir tornavida lazım. En ucuza nereden temin edebiliriz, fikri olan var mı? Dandik olanların ucu birkaç çevirmede dümdüz oluyor.

    T5 tork tipi tornavida oluyor sanırım. Ceta Form alsam mı?

    Dostum bauhaustan aldım çok sağlam birşey 15 lira civarında uçları değişebiliyor içinde 15-20 tane de diğer çlardan var. torx 5 veya 6 olan uyuyor kapağı açmaya.

    Edit: Tornavidayı buldum markası MAXWER 31 parça hassas tornavida seti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 6 Mayıs 2013; 12:07:45 >
  • arkadaşlar merhaba r3014 modeline sahibim. iki sorunum var. biri yeniden başlat komutlarında kapanıp açılırken donma oluyor. ekran kararıyor klavye ışıkları falan yandığı halde bilgisayar açılmıyor. kapama açma tuşuna uzun basıp kapatma ve tekrar basıp açmak gerekiyor. yani yeniden başlat dediğim 10 seferde en az 4-5 kez bu oldu. normal kapatıp açmalarda sorun yok ama. nedeni ne olabilir?

    ikinci sorun da ekran ışığıyla alakalı. ambient light sensoru kapatmama rağmen ekran ışığı azalıp çoğalıyor ve gözlemlediğim kadarıyla. sadece çevre ışığndan değil ekrandaki sayfaların renklerinden de etkileniyor. beyaz bi sayfa açtığımda ışık çok fazla, koyu renkli sayfalarda ışık azalıyor. koyu renkli bi sayfadan açık renkli bi sayfaya veya dosyalara-klasörlere geçtiğimde ekran ışığı yavaş yavaş artmaya başlıyor. ben bunu nasıl sabitleyebilirim. güç seçeneklerinden değil sorun ordaki her şeyi denedim.
  • Diğer konudan sorduğun aynı soruyu cevapladım.
  • Ux32vd - harddiskten sesler geldi ve suan acilmiyor. Servise yolladim bakalim ne olacak.9 aylik daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkantsatin

    Ux32vd - harddiskten sesler geldi ve suan acilmiyor. Servise yolladim bakalim ne olacak.9 aylik daha

    Hard disk kafa motoru bozulmuş olabilir mekanik hard diskli cihazlar için herzaman bu şekilde bozulma ihtimali var.Cihazı sürekli eğimli yerde kullanıyorsanız olabilir.
    İmkanınız olursa bir ssd alırsanız bu problemle hiçbir zaman karşılaşmazsınız çünkü hareketli parçası yoktur.Diğer bir yandan pil ömrü de uzar.AÇılış kapanış ve dosya kopyalam hzılarına hiç girmiyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 21 Haziran 2013; 19:03:41 >
  • Arkaşlar bende de var cihazdan ssd ye sistem (24gb) yükledim bir süre çalıştırdım sonra çöktü cihazı servise gönderdim bu sefer sistemi hdd ye recovery yapıp tarafıma gönderdiler bu cihazın 24gb lık ssd sine sistem yükleyen yok mu aranızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İBO4747

    Arkaşlar bende de var cihazdan ssd ye sistem (24gb) yükledim bir süre çalıştırdım sonra çöktü cihazı servise gönderdim bu sefer sistemi hdd ye recovery yapıp tarafıma gönderdiler bu cihazın 24gb lık ssd sine sistem yükleyen yok mu aranızda?


    Daha önce bu konuda forumda yazan olmuştu, bir süre sonra çökeceğini onlar da belirtmişti, zamanla sistem dosyalarının ya da başka dosyaların kapladığı alan arttığı için sorun oluyor denmişti
  • cevabınız için teşekkürler hocam ssd nin ne anlamı kaldı anlamadım ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İBO4747

    cevabınız için teşekkürler hocam ssd nin ne anlamı kaldı anlamadım ki

    Daha hızlı açılıp kapanmayı sağlıyor ve sistemdeki önemli dosyaların exe lerini oraya yükleyerek dosyalara biraz daha hızlı ulaşım sağlanıyor anakart üzerindeki SSD le ile
  • arkaşalar ben cihazın 32 gblık ssd sine w8 kurdum bir süre sonra çoktü ve artık silinmiyor dosyalar sistem şu an hdd de yanlız ssd içini ne silebiliyorum nede biçimlendirebiliyorum windows 7 kullanıyorum ama yeni bir sistem kurmak istediğim zaman yükleyemiyorum ssd yi boşatmam lazım yardım
  • arkadaslar gecen hafta bostonda microsoft store'da deneme sansim oldu. touch pad pek hosuma gitmedi acikcasi. parmak rahat kaymiyor ustunde gibi geldi. bu ayrintiyi onemseyenler dikkate alsin. belki ben oyle hissetmisimdir ama bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biosu 214 e yükseltince hddyi görmedi, başka bir hdd taktım yine görmedi

    boot etmiyor ama sata ayarlarında var görülüyor.

    dahası flash programı da hddyi okuyor.

    ne yapabilirim?
  • Selamlar arkadaşlar.

    Bu cihazla ilgili bir soru da ben sorucam, çıldırmak üzereyim. Makina sürekli yavaş sürekli donuyor. Nasıl 6 GB ram var anlamıyorum. 2 GB rama sahip netbook ile bile daha seri işlem yapabiliyorum.

    Bu cihazı alalı bir yıl oldu, geldiği gün daha açmadan windows 8 i uçurup linux kurdum ve rahattım. Sonra windows la işim olduğu için lisanslı win7 kurdum. biraz yavaş gibi kalmaya başlayınca da win 8 e geçtim.

    önceleri normal gibiydi, sonra ciddi anlamda sorunlar olmaya başladı. hafif bir pdf dosyasını açması bile dakikalar sürer oldu. sonra acaba sorun win8 yüklememdemi diye düşünerek servise göndererek win 8 orjinal kurmalarını istedim, onlarda garanti kapsamında bunu yaptılar. fakat şimdi yine aynı şekilde kasılmalar oluyor ve sabrımı deniyor cihaz.

    bir gün özellikle korkunçlu kadınlı video izleyim monitöre yumruk atıp parçalayasım var yani.

    windows derecelendirmesinde 3.4 puan veriyor bana kalsa 1 puan vermem.

    sorunun ne olduğunu benzer şeyler tecrübe etmiş/eden arkadaşlar varsa payaşabilir yada üstadlar yönlendirebilirmi acaba?

    cevabınız için şimdiden teşekküler.




  • Msek
    Muhtemel bir hdd arizasi..aynisi basima geldi ama yavas tepki verdikten bir sure sonra komple kapandi ve tam ayvayi yedi ultrabook, hdd degisitirildi duzeldi. Bana sorarsan ssd al 256 gb durumun musayit ise..degilse de satabilirsin
  • Sayın berkantsatin,

    Cevabınızı için çok teşekkür ederim. Bu mesajı yazdıktan sonra servis bana cihazı win 8 yükleyip geri gönderdi. İlişkimiz ilk günlerinde oldukça güzeldi, hızlı canavar gibiydi makina..

    Sonra sonra yine aynı sorunlar baş gösterdi. Tekrar servise gönderdim. Bence serviste artık benim gönderdiğimi anlayıp hiç bir işlem yapmadan geri gönderiyorlar. Her seferinde sistem kontrolleri yapıldı sorun yok ve fan temizliği yapıldı diye belirtiliyor belgelerde.

    Ben dayanamıyorum arkadaşlar. Ömrüm bu makinaya format atmakla geçiyor. Ubuntu 12.04 kurdum bu sorunları aşmak için fakat onda da bam başka sıkıntılar yaşadım. Dün itibari ile win 8.1 kurdum. O da lisanslı. Tüm güncelleştirmeleri yaptım, grafik kartınınkini en başta hemde. Şu anda fan öyle bir çalışıyor ki anlatamam. Sabahtan beri fan hiç durmadı.

    Makina havalanacak diye düşünüyorum artık..

    Fanın bu şekilde aralıksız çalışması sorunu bir tek ben de mi var acaba ? Bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşım oldu mu hiç ?

    Sizce SSD alsam bu sorun ortadan kalkar mı?

    Bir diğer sorum da son soru olarak win 8.1 i yükledikten sonra ekranın hiç net olmaması. Sanki ekranın önünde bir mat filtre var ama sadece google chrome'da ve bir kaç başka uygulamada böyle.

    Allahını seven bi fikir versin..

    Makinayı satamam çünkü ben aldım, ben kullanıyorum her şeyi yapıyorum ama devletin malı..

    Bu nedenle ssd alsam da olmaz.

    Her türlü yardıma ve fikire açığım üstadlarım..




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.