Şimdi Ara

asus z 87 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler maxsımus 1150 soketler nezman pıyasaya sunulcak haberı olan varmı

• amormen A kullanıcısına yanıt
    Niyazi Bey'den öğrendiğim kadarıyla maximus VI hero 1150 soket anakartı gümrükteymiş. teknobiyotik ise tüm maximus VI önsiparişlerini kaldırmış durumda. novada da hala önsipariş olarak görülüyor. işlemci çıktı anakartlar çıkmadı.
  • Maximus Hero fiyati fena olmus Türkiyede , Teknobiyotik 838 TL istemekte . Yurtdisi fiyati 172 Euro ile 431 TL ye geliyor .
  • sıstemı topladım ama anakart gelmedı

ıntel i7 4770K ıslemcı
    asus gtx 780 ekran kartı
    g skill 1866mhz ram
    haf 942 coolermaster kasa
    xilence 1000w power supply
    ocz vertex 4 128gb ssd

bu sısteme anakart olarak maxımus heroyu beklıyorum oyun amaclı kurdum ama beklemektende cook sıkıldım 3 haftadır neredeyse beklıyorum pc yok ınternet kafeye gıdıyom :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: amormen

sıstemı topladım ama anakart gelmedı

ıntel i7 4770K ıslemcı
    asus gtx 780 ekran kartı
    g skill 1866mhz ram
    haf 942 coolermaster kasa
    xilence 1000w power supply
    ocz vertex 4 128gb ssd

bu sısteme anakart olarak maxımus heroyu beklıyorum oyun amaclı kurdum ama beklemektende cook sıkıldım 3 haftadır neredeyse beklıyorum pc yok ınternet kafeye gıdıyom :P

imkanınız varsa ramler en az 2133 mhz olsun
  • Olur onerini dikkate alacağım tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram değil de SSD 240GB Sandisk alabilirsin o sistemi topluyorsan 240 daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu anakartı tavsiye ederim.Ssd 128 gb yeter.240 Gb gerek yok.İşletim sistemini kursanız yeter zaten

MSI Z87-G45 GAMING INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 392 TL
  • Gümrükte olduğu söyleniyor. Asus maxsimus serisinin turkiyeye nezaman satışa çıkacağını bilenvarmi

• Çizgi elektronik Hero'nun 24 haziranda bir aksilik çıkmazsa stoklarda olacağını söyledi aradığımda.

Bende Maximus VI Extreme bekliyorum haziranın başında sattım parçaları. Asus'ta calışan arkadaşımın 8 haziranda stoklara girecrk sözüyld. Fakat şimdi öğrendiğime göre 22 Temmuzda stoklarda olacakmış Extreme serisi. Türkiye'ye girişi 8 Temmuz fakat gümrükte 10-15 gün bekletiyorlarmış. Laptop yavaşlığında takılıyorum bende.

• Hero alacak arakadaslar cuma gunu stoklara girmis bugun ceya yarin cizginin sitesinde satisa sunulur. Diger saticilara hafta icinde stoklara girer. Teknobiyotigin fiyatlarina bakmayayin onlar abarti yazmis ben arayip kendimde soyledim. Urun geldiginde fiyati belli oldugunda indireceklermis fiyati. Extreme 1755 lira ayip yani en fazla 1250-1300 e stoklara girecektir Turkiye'de. Rampage IV extrem ile arasinda 30 dolar fark var yurt disinda yani Rampage IV Extrem'dd 1200 kusur olduguna gore 1300 yukarsi ucuk rakamlar. Olmamasi gerekiyor bu sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

Hero alacak arakadaslar cuma gunu stoklara girmis bugun ceya yarin cizginin sitesinde satisa sunulur. Diger saticilara hafta icinde stoklara girer. Teknobiyotigin fiyatlarina bakmayayin onlar abarti yazmis ben arayip kendimde soyledim. Urun geldiginde fiyati belli oldugunda indireceklermis fiyati. Extreme 1755 lira ayip yani en fazla 1250-1300 e stoklara girecektir Turkiye'de. Rampage IV extrem ile arasinda 30 dolar fark var yurt disinda yani Rampage IV Extrem'dd 1200 kusur olduguna gore 1300 yukarsi ucuk rakamlar. Olmamasi gerekiyor bu sekilde.

Arkadsim cahiligime ver de bi şey merak ettim çizgi de satışa cikcakdemisinde çizgi ne ?

• Yani maxsimus lar hangisi oyunla daha iyi performans veriyor sadece oyun oynucamda donanım haberin Asus maxsimus z 87 stantini gezerken hero için öyle konuşuldu diye hatırlıyorum sizce nasilr

• quote:

quote:

Hero alacak arakadaslar cuma gunu stoklara girmis bugun ceya yarin cizginin sitesinde satisa sunulur. Diger saticilara hafta icinde stoklara girer. Teknobiyotigin fiyatlarina bakmayayin onlar abarti yazmis ben arayip kendimde soyledim. Urun geldiginde fiyati belli oldugunda indireceklermis fiyati. Extreme 1755 lira ayip yani en fazla 1250-1300 e stoklara girecektir Turkiye'de. Rampage IV extrem ile arasinda 30 dolar fark var yurt disinda yani Rampage IV Extrem'dd 1200 kusur olduguna gore 1300 yukarsi ucuk rakamlar. Olmamasi gerekiyor bu sekilde.

Arkadsim cahiligime ver de bi şey merak ettim çizgi de satışa cikcakdemisinde çizgi ne ?

Hero'nun Turkiye distributoru. Hatta sitesinde satisa cikmis oradan alabilirsiniz. Cizgilektrionik

• quote:

Yani maxsimus lar hangisi oyunla daha iyi performans veriyor sadece oyun oynucamda donanım haberin Asus maxsimus z 87 stantini gezerken hero için öyle konuşuldu diye hatırlıyorum sizce nasilr

Rog serisinin hepsi cok iyidir. Sadece oyun dusunuyorsan hero ama overclock susunuyorsan extreme almalisin. Yani overclock ama yuksek potansiyelli overclock. Onun haricinde basit capli overclocku hero ilede yapabilirsin.

• quote:

hero modeli extreme den dahamı iyi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

hero modeli extreme den dahamı iyi oluyor?

Hayır daha düşük oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.