Şimdi Ara

Asus Xonar Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim. Asus xonar d2 ses kartım var. win7 64 bit yükledim. En son 1777 nolu sürücüleri yükledim. Herşey normal. Ama hiç bir şekilde ses gelmiyor aletten. Sırf kulaklık takıyorum yeşil girişten, yada 5.1 bağlıyorum ama ses yok. Karııklık olsa falan hadi diyecem de hiç ses yok. Ama deneme yaptığımda sesin çıktığı görülüyor grafiklerde, ama gelen ses yok. Sadece bu kart baülı, temiz windows kurdum. Hem windowsun ses ayarlarındna hem de kendi programından ayar yapıyorum ama ses gelmiyor. Ses kartı seçili durumda, ondada sorun yok. Usbden xfi 5.1 surround karttan sorunsuz ses alıyorum yada onboard realtekten. Hiç bir sorun yok. Acaba anakartımla xonar mı bir uyumsuzluk yapıyor diyecem ama saçma geliyor. Anakartım gigabyte 790xta ud4 . Şu usb 3 .0 lı olanlardan. Acaba herhangi birşey bir uyumsuzluk mu yapıyor anlamadım. AKlıma başka şey gelmiyor.

• Arkadaşım gördüğüm kadarıyla xonar kartlarda böyle sorunlar çıkıyor bir kaç kişi daha vardı buna benzer durumdan müzdarip bende dahil... Bence kartı takılı olduğu slottan çıkarıp başka slotta bir daha deneyin derim sonra temiz olarak bir daha kurulum yapın derim..
  • yazılımsal bi sorun sakın kartı kurcalama üzerindeki çipleri fln parmağınla bastırırsın fln jackların içine kalem fln sokarsın o tarz hareketleri bu tarz durumlarda denemeyin varsa garsantisi servisine götür tabi önce emin ol bozukmu değilmi diye xp de dene bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 8 Mayıs 2010; 19:44:50 >
  • bios ayarlarından onboard ses kartını iptal et sonra tekrar dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus vg279q ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Msi z690 ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.