Şimdi Ara

Asus XONAR Phoebus 24 bit 192 khz sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başlıkta belirttiğim ses kartını dün itibariyle aldım Denon AVR-X500 ile kullanmaya çalışıyorum. Ayarlarından kaliteyi 24 bits 192 khz yaptığımda bilgisayarımı kullanırken ses gidip geliyor en sonunda da kesiliyor sanki donanım çakışması oluyor gibi mesela müziği açayım bilgisayara hiç dokunmayayım çalışıyor. Asusun sayfasında ki tüm driverleri denedim olmadı. 16x pci-ex de denedim olmadı 1x pci-ex de denedim olmadı güç bağlantısı falanda tamam neden böyle yapıyor ? receiver'im mi desteklemiyor 24 bits 192 khz i 24 bits 96 khz den yukarı çıkamıyorum.

• Evet arkadaşlar yok mudur bir fikri olan en azından şu konuda yardımcı olun kartı iade edecem kartla ilgili bir sıkıntı varsa 24 bit 96 khz ve altında ki tüm ayarlarda sıkıntı olmadan müzik dinleyip film izleyebiliyorum ancak üzerinde ki iki ayarda (176.4 khz ve 192 khz) mouse u oynatsam bile ses kesilmeye parazit yapmaya başlıyor sanki zorlanıyor gibi sonrada ses komple gidiyor ses sistemini kapatıp açınca tekrar geliyor ama yine aynı şekilde sorunlar çıkıyor 96 khz e düşürmeden kullanamıyorum ses kartlarında böyle sıkıntı olabilir mi ? ses sistemi desteklememe gibi bir olanak var mı ? lütfen bilen birileri yanıt verirse çok sevinecem teşekkür ederim şimdiden
  • onboard ses kartını biostan kapatın ve tüm driverlarını silin.
    Şimdilik aklıma bu geliyor.
    Kartta bir sorun olduğunu zannnetmiyorum.
    Yada eğer hiç olmazsa. windows format
  • Aykut bey teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hepsini denedim yazdığınız sırayla en son format attım dediğiniz gibi ama yine aynısı oldu kart arızalı olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum ama bu 96 khz de sıkıntı yaratmıyor 192 khz e alınca dediğim sorunları çıkartıyor internette sorunu arattım bir cevap bulamadım buradan da cevap gelmeyince artık bugün gönderdim geri hepsiburada ya iade sürecinde sıkıntı yaramazsam creative alacam ve bundan sonra da asus ürünlerine temkinli yaklaşacam çok sevdiğim bir markaydı anakartım ekran kartım şu an kullandığım monitör hep asus ama son aldığım asus monitör de ışık sızması çıktı 2 ay uğraştım iadesi için sonra bunu aldım buda böyle çıktı asus sanırım eski asus değil her aldığım elimde kalıyor. Baştan savma yaptığı ürünleri türkiyeye mi gönderiyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blah -- 11 Ekim 2016; 23:57:10 >
  • neyse umarım değişrirler.
    Benim uyduruk laptopda denedim şimdi.
    24 bit 192 khz de test ettim hiçbir sorun yok.
  • Bu tür problemler win 10 hariç bütün windowslar yapıyor. Win 10 değilse o olayada bi el atmanız gerekebilir.
  • windows 10 işletim sistemim bilgisayarımda i7 li 16 gb ramli orta üst bir makinadır kart sorunluydu heralde anlamadım bende doğrusu. şimdi hepsiburada ürünün iadesini kabul etmedi neymiş kullanmışım kullanmadan nasıl üründen memnun kalamayacağımı anlatmaya çalışıyorum anlamazlarsa artık göndersinler arızaya arızalı olduğu için iade alsınlar diye uğraşacam yine bir asus ürünün yine bir iade süreci artık bu son asus görünce tüylerim diken diken oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.