Şimdi Ara

Asus XG258Q Ölü Pixel Çıktı İçeri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,monitörü yeni aldım fakat ekranın sol alt köşesinde bir adet siyah nokta var.Ölü pixel sanırım.İnternet üzerinden aldım ne yapmamı önerirsiniz? Resim yükleyemedim upload ettim bakarsanız sevinirim.
    imgbb.com
    E8-CFC7-B9-ED70-4123-9747-1-BE902-ABB8-F1
    https://ibb.co/rbBJsZ1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 15 Mart 2019; 13:0:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi siteden aldınız? 14 Günlük iade etme hakkınız var iade edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatSlayer

Hangi siteden aldınız? 14 Günlük iade etme hakkınız var iade edin.
    N11den aldım,satıcı iadeye pek yanaşmıyor.Ne yapılmalı bu durumda sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak 14 gün içinde koşul belirtmeden iade etme hakkınız var. "Ürünü beğenmedim yasal olarak iade etmek istiyorum. Eğer kabul etmiyorsanız bu konuşma da dahil Tüketici Hakem Heyeti sürecini başlatıyorum." Yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatSlayer

Yasal olarak 14 gün içinde koşul belirtmeden iade etme hakkınız var. "Ürünü beğenmedim yasal olarak iade etmek istiyorum. Eğer kabul etmiyorsanız bu konuşma da dahil Tüketici Hakem Heyeti sürecini başlatıyorum." Yazın
    Deneyeceğim.Resimdeki sizce de ölü pixel mi ?

Pek fazla bilgim yok fakat benim bildiğim tamamen siyah oluyor. Buna ne deniyor tam olarak bilmiyorum.
    Satıcıya yazma urunu iade ete tikla gönder geri oraya iade bilgilerini girerken aciklamaya ölü piksel mevcut 14gunluk iade hakkimdan yararlanarak iade etmek istiyorum yaz. N11 musteri hizmetlerinede canlı bağlan. Urun ayipli cayma hakkimi kullanmakbistiyorum de. Urunude saticiya gonderdim de. Evet ölü piksel ekrandaki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygon2019

Satıcıya yazma urunu iade ete tikla gönder geri oraya iade bilgilerini girerken aciklamaya ölü piksel mevcut 14gunluk iade hakkimdan yararlanarak iade etmek istiyorum yaz. N11 musteri hizmetlerinede canlı bağlan. Urun ayipli cayma hakkimi kullanmakbistiyorum de. Urunude saticiya gonderdim de. Evet ölü piksel ekrandaki
    Bana garantiye gönder dedi,gönderemem dedim.Sonrasında kabul etti gönderin dedi,iadeyi yaptım sonucunu bekliyorum.Kanunen zaten 1 ölü pixel de ayıp sayılıyormuş.O halde 14 gün içerisinde benim iade hakkımı satışa uygun bir şekilde gönderdiğim için kabul etmeleri lazım.Bir bakalım 3k değerinde monitörü hem alacağım hem de aynı gün bu sorun canımızı sıktığı gibi bir de garanti yolunu gözlememi istiyorlar.Ahlak kanun hiçbir şey yok mu burada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.