Harici diski olanlar için daha mantıklı eçim olmuş bence. Blu-ray ehryerde bulunmuyor ama disk bulunur.
DVD-ROM çok yaygın olduğu halde onu bile son derece gereksiz buluyorum. USB üzerinden yapılamayan bir şey kalmadı artık. Eğer fiyat fazla oluyorsa tutup da Blu-Ray için uğraşmaya hiç değmez. Blu-Ray'in yaygınlaşması için çok uzun bir zamana ihtiyaç var ki hızlı internetin yaygınlaşmasıyla Blu-Ray'e ihtiyaç kalır mı orası zaten meçhul.
Blue-ray şu anda gereksiz ve uzun bir süre için gereksiz olacak bence. Şu anki laptopuma bile 2 aydır en fazla 2-3 kere CD/DVD takmışımdır..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Blue-ray şu anda gereksiz ve uzun bir süre için gereksiz olacak bence. Şu anki laptopuma bile 2 aydır en fazla 2-3 kere CD/DVD takmışımdır..
Kesinlikle haklısın
Bu modelden pcdepo.comdan sipariş verdim.Yarın öbür gün elimde olur.Bence bu model n61jq almaktansa daha mantıklı,çünkü n61jq dan tek eksiği harddiski olmasına ve fazladan blurayi olmasına rağmen iki modelin fiyatları aynı.Ayrıca blurayi o kadar da gereksiz görmeyin.Görüntü kalitesi çok ayrı.Ayrıca bluray bi film yaklaşık 40-50 gb ve en kapasiteli usbnin de 8gb civarında kapasitesi olduğunu düşünürsek bluray kalitesinde bi filmi usbden seyretmek yakın gelecekte pek mümkün görünmüyo ...
quote:
Orijinalden alıntı: attila1907
Bu modelden pcdepo.comdan sipariş verdim.Yarın öbür gün elimde olur.Bence bu model n61jq almaktansa daha mantıklı,çünkü n61jq dan tek eksiği harddiski olmasına ve fazladan blurayi olmasına rağmen iki modelin fiyatları aynı.Ayrıca blurayi o kadar da gereksiz görmeyin.Görüntü kalitesi çok ayrı.Ayrıca bluray bi film yaklaşık 40-50 gb ve en kapasiteli usbnin de 8gb civarında kapasitesi olduğunu düşünürsek bluray kalitesinde bi filmi usbden seyretmek yakın gelecekte pek mümkün görünmüyo ...
Şaka herhalde :)
USB bellekler 256 GB kapasitesine ulaşalı epeyce zaman geçti. 16 GB'lik bir model kullanıyorum şahsen.
İkincisi, harici harddisk diye bir şey var. 2 TB'likler piyasada çoğalmaya başladı bile. Bilgin olsun.