Şimdi Ara

ASUS X55C - SX039H size danışmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli abilerimden yorum rica ediyorum eksileri var mıdır bu bilgisayarın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük kullanım için yeterlidir.Oyun dışında iş görür.
  • Bütçen 1000 tl civarındaysa , işlemci ve ekran kartı babında , daha yüksek randımana sahip, np300 serisine de bakabilirsin. Söylediğin x55 serisi de daha çok günlük kullanım ağırlıklıdır.

www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np300e5e-s02tr-intel-core-i3-3120m-25ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600242&categoryId=98

• Oyundan ziyade internetle fazla haşır neşir oluyorum o yüzden kablosuz bağlanabileceğim bir dizüstü istiyorum sanırım wifi bağlantısı var bu bilgisayarda .Bütçem kısıtlı 1000 lira beni aşar yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığın makina 14 HAZİRANDA BİM e geliyor..Sabah 7 de git bir tane al...Fiyatı 799 Lira..Ancak KK tek çekim satılıyor..Bölme, taksit yok..Biliyorum..Gidip sorunuz..Piyasa fiyatı ise ASUS ve LENOVA bu özellikte makina 1130 Lira..Cıvarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Haziran 2013; 17:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yazdığın makina 14 HAZİRANDA BİM e geliyor..Sabah 7 de git bir tane al...Fiyatı 799 Lira..Ancak KK tek çekim satılıyor..Bölme, taksit yok..Biliyorum..Gidip sorunuz..Piyasa fiyatı ise ASUS ve LENOVA bu özellikte makina 1130 Lira..Cıvarında..

800 lira iyi fiyat satın alınmasında ne olsun

Kaptık bitane

• ..Her şubeye sadece 3 adet göndermişler..Reklam amaçlı, promasyon..Güzel makina..Hayırlı olsun..İnleme, vızıldama, gırıl gırıl ötme yok..Çok sessiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

..Her şubeye sadece 3 adet göndermişler..Reklam amaçlı, promasyon..Güzel makina..Hayırlı olsun..İnleme, vızıldama, gırıl gırıl ötme yok..Çok sessiz..

kardeşime aldık benim bilgisayar hp pavilion fan varken bile ateş topu gibi oluyor hemde eski 4-5 senelik bayağı kıskandım bayağı bilgisayarı

iyi makine gibi sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu Bey -- 15 Haziran 2013; 15:39:49 >

• Gerçekten çok güzel bir bilgisayar enişteme bugün bir tane aldık... Çok sessiz çalışıyor. Hard disk sesini tek duyabiliyorsunuz. Tavsiye ederim..
  • BUGÜN BENDE BİR TANE ALDIM İSTEYEN ARKADAŞA PEŞİN OLARAK SATABİLİRİM 800 LİRADAN.... İSTANBULDAYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.