Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS X555LN i7 ACİL SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS X555LN i7 ACİL SATILIK
    Merhaba Dostlar,

Bir süre kullandığım nakit ihtiyacım sebebiyle satışa koyduğum dizüstü bilgisayarım bulunmaktadır. Cihazın termal ve fan temizliği zamanında yapılmış RAM ve SSD yükseltmesi ile günlük kullanımda sıkıntısız bir kullanıcı deneyimine uygun hale getirilmiştir. Elden teslim ve ciddi alıcı arkadaşlara fiyat konusunda destek olacağımı belirtmek isterim. Teknik özellikler aşağıdaki gibidir ;

Asus X555LN
    İntel Core i7 4510U
    12GB DDR3 RAM
    256GB Samsung 980 Evo SSD
    Nvidia GT840M 2GB Ekran Kartı

Batarya durumu maalesef ki kısa bir süre elektrik kesintisi durumlarında sizin cihazı kapatacağınız süre kadar dayanmaktadır. Sorgulattığımda 800TL - 1000TL bandında batarya takan teknik arkadaşlarım bulunduğunu öğrendim. Siz daha uyguna yaptırabilirseniz ne mutlu.

Görüşmek üzere.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova, Altınova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Batarya şişmiş üs kasaya ve touchpadi baskı uygulamış. Çıkarmanızda fayda var yangın çıkartabilir.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Selamlar,

İzmir'de ve Yalova'da bir kaç teknik servis arkadaşıma daha öncesinden konuyu danışmıştım, yangın çıkartma patlama vb. durum olması için ürünün ve devrenin çok kalitesiz olması gerektiği söylenmişti nitekim doğru olduğunu düşünüyorum. Bataryanın iyi durumda olmadığını paylaşmıştım zaten.

Bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.