Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal66

Hocam peki değişim yapmak zor mu bu kadar malum dersler ile uğraşıyoruz bu kadar zamanımın olacağını zannetmiyorum.

Hocam ürün sorunlu olup olmadığını bilmem ama siz ürünü 2 ay kullanarak bu sorunu resmiyet olarak kabul etmişsiniz zaten. Eğer sorunlu cihaz ise tek yapabileceğin islem tüketici mahkemeleridir. Onun dışında cihazda herhangi bir sorun mevcut değilse ve sen beğenmediğin için iade istiyorsan buna resmiyette zaten hakkın yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda yasadigim tek sorun kirmizi klavye tuslari ;)

• solam kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu resmiyet olarak kabul etmedim çünkü yaşadığım sorunlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.ilk aldığımda hiçbir sorun yokken şimdi 3 tane sorunu var bilgisayarın ama alırsam yine aynısını alırım yarın telefonla arayıp değişimin olup olmayacağını soracağım iyi akşamlar.
  • hannibal66 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunlar neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sorunlar şunlar ;
    1.Windows Kernel çalışmayı durdurdu hatası ( Windows'um orjinal güncellemeler vs her şey tam)

2. Pil kendiliğinden aşşağı inip sıfırlanıyor(tamamen pil kurallarını uyguladım)

3.Güncellemeler yüklendikten sonra bilgisayar çalışmayacak duruma geliyor

4.Sıcaklık değerleri 32 den bir anda 60 a felan çıkıyor

Hocam bunlar işte sorunlarım sizce göndermeli miyim ?

• hannibal66 kullanıcısına yanıt
    Böyle ise bi sorun var demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal66

Hocam bu sorunlar şunlar ;
    1.Windows Kernel çalışmayı durdurdu hatası ( Windows'um orjinal güncellemeler vs her şey tam)

2. Pil kendiliğinden aşşağı inip sıfırlanıyor(tamamen pil kurallarını uyguladım)

3.Güncellemeler yüklendikten sonra bilgisayar çalışmayacak duruma geliyor

4.Sıcaklık değerleri 32 den bir anda 60 a felan çıkıyor

Hocam bunlar işte sorunlarım sizce göndermeli miyim ?

Windows un yılbaşı güncellemesi var sanırım onu yapmayın, sıfırdan uefi li win 10 64 bit kurulum yapın, ondan sonra pc ile gelen cd den kendi driverlerini yükleyin, güncelleştirmeleri kapatın çünkü güncellemerlden sonra pc kasıyor disk kullanımı sürekli 100 de 100 olyor 15 saniyede bir bizzat denedim. Güncellemeleri sistem ayarlarından gizmetlerden Windows uptade yi kullanım dışı brakarak kapatın. intelin sitesinde de hd 530 driverinin betası var onu kurdum, kod43 hatasıda vermiyor ekran kartı. şimdi pc mis gibi sıcaklık oyunlarda 60 70 arasında gidip geliyor, normal kullanımlarda neredeyse buz :)

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi güncelleştirmeleri kapatmıştım ama Windows'la ilgili bir kaç ta güncelleme yapmıştım sıfırdan birdaha kurup deneyim bakalım öneriler için sağolun

• Bende cihazda sorun mu var diyordum geçenlerde bir format attım güncellemeleri de kapattım canavar gibi ancak güncelleme yaptığınız taktirde gerçekten eziyete dönüşüyor disk sürekli çalışır durumda oluyor.
  • arkadaşlar allah rızası için birisi bana bu bilgisayarın klavye ışığının nasıl yandığını söylesin sakın yok demeyin bilgisayarı adana vatandan aldım aldığım gün stantta bu bilgisayarı gördüm klavye ışığı yanıyordu buna adım gibi eminim hatta siyah bilgisayara kırmızı bi klavye çok yakışmış altındaki beyaz şıkla klavye çok havalı dediğimide adım gibi eminim ama internette 1 haftadır araştırıyorum net bi cevap alamadım kimisi atk güncelle indir felan demiş hepsini yaptım ama bir türlü yakamadımm kırmızı klavyeyle yazmaktan gözlerim kör olacak bunu yapan mühendislerr ulan kırmızı mat klavye yapıyoruz bide altına led panel takalımda bi işe yarasın demişlerdir elbet. Bunun dışında bilgisayar tek kelimeyle on numara ısınma sorunu sıfır the crew ve farcry3 oyunların hıgh ayarlarda kesinlikle kasma yok.
  • Bende 4 gb fhd modeli var windows 10 kötü performans aldım 7 kurdum bu seferde driver sorunları çıktı alacak arkadaşlara tavsiyem yanında birde ssd alın
  • CS GO ultra ayarlar fps sınırı yok 50-60 derece sıcaklıkta oynadım gayet temiz :)
  • 01eto97 0 kullanıcısına yanıt
    Işık yok klavyede maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01eto97

arkadaşlar allah rızası için birisi bana bu bilgisayarın klavye ışığının nasıl yandığını söylesin sakın yok demeyin bilgisayarı adana vatandan aldım aldığım gün stantta bu bilgisayarı gördüm klavye ışığı yanıyordu buna adım gibi eminim hatta siyah bilgisayara kırmızı bi klavye çok yakışmış altındaki beyaz şıkla klavye çok havalı dediğimide adım gibi eminim ama internette 1 haftadır araştırıyorum net bi cevap alamadım kimisi atk güncelle indir felan demiş hepsini yaptım ama bir türlü yakamadımm kırmızı klavyeyle yazmaktan gözlerim kör olacak bunu yapan mühendislerr ulan kırmızı mat klavye yapıyoruz bide altına led panel takalımda bi işe yarasın demişlerdir elbet. Bunun dışında bilgisayar tek kelimeyle on numara ısınma sorunu sıfır the crew ve farcry3 oyunların hıgh ayarlarda kesinlikle kasma yok.

üzülerek belirtelim ışıksız

• quote:

Orijinalden alıntı: 01eto97

arkadaşlar allah rızası için birisi bana bu bilgisayarın klavye ışığının nasıl yandığını söylesin sakın yok demeyin bilgisayarı adana vatandan aldım aldığım gün stantta bu bilgisayarı gördüm klavye ışığı yanıyordu buna adım gibi eminim hatta siyah bilgisayara kırmızı bi klavye çok yakışmış altındaki beyaz şıkla klavye çok havalı dediğimide adım gibi eminim ama internette 1 haftadır araştırıyorum net bi cevap alamadım kimisi atk güncelle indir felan demiş hepsini yaptım ama bir türlü yakamadımm kırmızı klavyeyle yazmaktan gözlerim kör olacak bunu yapan mühendislerr ulan kırmızı mat klavye yapıyoruz bide altına led panel takalımda bi işe yarasın demişlerdir elbet. Bunun dışında bilgisayar tek kelimeyle on numara ısınma sorunu sıfır the crew ve farcry3 oyunların hıgh ayarlarda kesinlikle kasma yok.

Malesef ışıksız.

• Klavye ışığı sorununu 20-25 tl civarı bulunan usb ışıklarla çözebilirsiniz

ASUS X550VX-XX147D Notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: solam

Klavye ışığı sorununu 20-25 tl civarı bulunan usb ışıklarla çözebilirsiniz

ASUS X550VX-XX147D Notebook

Aliexpress den aldım 1 dolara gelmesini bekliyorum

• arkadaşlar ama çok ciddiyim gördüm diyorumm stanttaydı ve görüntüsü çok hoştu bakın isterseniz klavyeden bir tuşu hafifçe kaldırmaya çalışın altına led tutub var ya varr olması lazım asus destek bölümüne mail attım bekliyorum
  • İyi gunler arkadaşlar öncelikle PC hakkında bazi sorunlarim var sizdede oluyor mu? Disk kullanimi sürekli %100 oluyordu servise gönderdim geldi bu sorun duzeldi. Şimdide bu daha farklı büyük bi sorun vatan computerden almistim 16 GB ramli FULL HD li ama ekran da biraz sorunlu servise gönderdim . pcden donanim foruma girdim mi imleci oynattim mi ekran sürekli titriyor sağ tus sol tuş yaptigimdada aynisi oluyor bu sorunu yasayan var mi? Düşünceleriniz için simdiden tesekkur ederm

• Nmtd-42 N kullanıcısına yanıt
    Kardesim bu sorunlarla ilgili yikarida bahsetmistim.

Disk surekli 100 de yuz olur cunku windows guncellemesi hatali, yani kurulum yaptiktan sonra guncellemeleri kapatin, eger bilmiyorsaniz win 10 da guncelleme kapatmayi aratin anlatimlar var. Eger guncellemeleri yaptiysan denetim masasindan yuklu programlara girince sag sol ustte yuklu guncellemeleri goster yazar tiklayip girin, tahminim uc tane guncelleme gelicek bunlarin uzerine tiklayinca ustte kaldirin aktif oldugu guncellemeleri kaldirin sorun cozulecektir. Ekranin titremesi yada kararip kararip ekran karti baslatilamadi hatasida dahili intel ekran kartinin surucu uyumsuzlugundandir. Onuda intelin sitesinde hd 530 diye aratin beta surum driver cikacak indirip yukleyin sorununuz cozulecektir.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.