Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Sogutucular 10-12 derece fark ettiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var zalmanın 5-8 derece felan fark yaratıyor güzel soğutuyor
  • Hocam mafia 2 yi bitirdinizmi bu pc de ? Hapishaneden ciktiktan sonra yaz felan geldi,hava acildi, bazi yerlerde fps 30 lara felan dusuyor ve gpu kullanimi %20 lerde oluyor karli havada boyle bisey olmuyodu cok rahat ve akici bi sekilde oynuyodm.Bu bölüme geldinizmi geldiyseniz boyle bisi oldumu sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 9 Ekim 2016; 5:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergun cs go ve worl of tank oynuyorum surekli 60-70 derece arasinda oynuyorum on numara sorunsuz oynuyor 150 200 arasifa fps aliyorum oda kisitladigim icin sanirim. Ben inanilmaz memnunum ekrandan yana da bir sikintim yok cok sukur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

Bugün benim laptop da geldi kurulumu yapmak için işletim sistemi yüklemeye çalışıyorum ama ne yapsam hatalardan kurtulamadım.

Hata 1 boot etmek için seçim yapıyorum ve "BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart"

Hata 2 diğer hatadan kurtuluyorum bu sefer bu hata çıkıyor "your pc ran into a problem and needs to restart"

Ürünün yanında win 10 cd gönderildi bundan denediğimde bu şekilde hatalar alıyorum. Ama benim flash içersinde windows 8.1 var be bu şekilde yüklemeye çalıştığımda windows ön yükleme ekranında 1.30 saatir bekliyorum. Sorun ne olabilir ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

İşletim sistemi windows 8.1 pro 32 bit kurmayı başardım ama hic bi şekilde windows 8.1,10 64bit kurmayı basaramadim. Kurulum sırasın da mavi ekran hatası alıyorum hep. Donanımsal sıkıntımı var bilgisayarda ?

• Roquish06 kullanıcısına yanıt
    Uefi kurulum yapmamissiniz

Ayrica ustad cd den yuklemeyi desteklemiyor olabilir bence siz uefili win 10 64 bit yukleyin. Teknopath in sitesinde uefili flash hazirlama var. Ben tek seferde yaptim mesela.

• GAFTICI75 G kullanıcısına yanıt
    Yok bitirmedim hocam chapter 5 deyim.

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Ordaki deneme sürümü degilmi ? Orjinale nasıl çevircez ? Açıkçası para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roquish06 -- 9 Ekim 2016; 12:38:18 >
    Hocam ben size 50 tl ye orijinal win 10 pro temin edebilirim.Bu konudan sattığım arkadaşlar oldu.Kendimde aynı sürümü kullanıyorum.

• Arkadaşlar s.a benim bir sorun olacak bu bilgisayarı 01.08.2016 da satın almıştım ama çok sorun ile karşılaştım bu bilgisayarı hiç kimseye önermiyorum özellikle 1. seriyi.Şimdi soruma geçeyim ben ATILIM PC den aldın n11 den şimdi iade et te tıkladım iade için sebep çok sizce iade alınır mı ?
  • Mevcut olan 14 günlük koşulsuz iade hakkınız bitmiş. Servislik herhangibir sorun yaşadığınız taktirde yine değişim iade hakkınızın olduğu 1 aylık sürede geçmiş. Fakat elektronik cihazlarda ilk 6 ay icerisinde servislik bir sorun yaşadığınız taktirde(bunu hiçbir satıcı veya teknik servis kabul etmeyecektir) direkt olarak tüketici hakem heyeti aracılığıyla aldığınız yere dava açın. Süreç 1-2 ay gibi uzun bir süreç olacaktır. Sonrasında bilirkişi raporu istenecek ve atanmış olan bilirkisiye cihazı götürmenizi isteyecekler sizden. O kişi cihaz sorunlu olduğu kanaatine varırsa paranı alırsın. Eğer cihazın sorunlu olmadığını söylerse boşa uğraşmış olursun.

• solam kullanıcısına yanıt
    Hocam peki değişim yapmak zor mu bu kadar malum dersler ile uğraşıyoruz bu kadar zamanımın olacağını zannetmiyorum.

• Başkan orjinali 50 tl civarına satan çok zaten önemli olan korsancılık oynamak :d

Korsancilik oynamak derken ?

• quote:

Başkan orjinali 50 tl civarına satan çok zaten önemli olan korsancılık oynamak :d

Windows 10 activator diye aratırsanız orginal yaparsınız

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Orijinal olduğunu lisansladiktan sonra teyit edebilirsiniz

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Duydum öyle birşey. Sagolasin hocam. 64 bit işletim sistemi kurarken bir tek mavi ekran vermesi sıkıntı.

• quote:

Duydum öyle birşey. Sagolasin hocam. 64 bit işletim sistemi kurarken bir tek mavi ekran vermesi sıkıntı.

Technopat ın videosunu birebir uygula mavi ekran vermemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 9 Ekim 2016; 14:50:02 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.