Şimdi Ara

ASUS X550VX Touchpad Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS X550VX-DM263TC İ7 6700HQ -12GB-1TB- 2GB- 15,6-WIN10 cihazımın touchpad i ne yaparsam yapayım çalışmıyor. Sürücü güncelledim, ATK güncelledim ama sorunum devam ediyor. Ürünü 7 Aydır harici mouse kullanıyorum. İlk 3-4 ay hiçbir sıkıntı yoktu touchpadin çalışmasında. Takip eden 1-2 ay boyunca da harici kullandığım mouse kullanımda iken çalışmıyordu, usb yi çıkartıp yeniden başlattığımda çalışmasına devam ediyordu fakat son 3 haftadır ne yaptım ne ettimse çalıştıramadım. Aygıt Yöneticisinde gözükmüyor.ASUS X550VX Touchpad Çalışmıyor BIOS dan da [Enabled] halde. Asus Smart Gesture yüklü olmasına rağmen açılmıyor.ASUS X550VX Touchpad Çalışmıyor Çözüm önerilerinizi merakla ve heyecanla bekliyorum. ASUS X550VX Touchpad Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denzylmz97 -- 13 Şubat 2018; 16:46:18 >

• hocam bende aynı problemi yaşıyordum az önce bi siteden çözüme ulaştım fn+f9 yaparsan düzelir. f9 un üzerinde touchpad işareti vardır zaten bende de asus var f9'da touchpad işareti vardı fn+f9 yapınca touchpad enabled yazdı
  • chefmacaron C kullanıcısına yanıt
    ilk denediğim şeydi o hocam :D O işlem işe yaramadığı için yazılımsal çözümleri denedim maalesef ulaşamadım . Arada deneyeceğim yine de :)
  • şimdi bir şey yazacağım kimse gülmesin

benim de touchpad bozuldu sanmıştım. taa ki bu konuya girene kadar :) 2 defa format attım düzelmedi. üstteki arkadaşın fn+f9 dene yazısını görünce denedim ve çalıştı. format sonrası neden düzelmedi de fn+f9 işe yaradı anlamadım. çok teşekkürler :)

ayrıca ekran kartım da çalışmıyor. kod 43 hatası veriyordu 3 defa format attım, internette ne varsa hepsini denedim ama olmadı. driver güncelleme, sil baştan yükle, windows klasöründeki dosyaları değiştir vb.. aklınıza ne gelirse. en sonunda bios'tan kapattım APU kullanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 15 Şubat 2018; 22:48:32 >
  • 2 senelik bir hort olsa da yana yakıla dermanını arayarak bu foruma denk gelen dostlarım için yazıyorum. Önce zaten google'da tıkladığınız her sitede yer alan ELAN ayarlarını yaptıysanız ve yine olmadıysa bir de Aygıt Yöneticisi'ne bakın. İnsan Arabirim Aygıtları'nda I2C HID'nin üzerinde sarı ünlem vardı bende. Sağ tıklayıp önce "Cihazı devre dışı bırak" dedim daha sonra "Cihazı etkinleştir." dedim. Bu şekilde halloldu. Bir deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x550jk klavye sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ASUS X550VX HDD Kızağı
    7 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.