Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t6s1

Banada an itibari ile elime ulaştı ama windows nasıl kurcamm yaa bilmiyorum biri yarım edebilirmi win 7 cd si vardı elimde idarelik kurum dedim onu da kuramadım :(

win 10 kurmanız gerekiyor usb den UEFİ olarak teknopat ın videoları çok faydalı bence izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiYazar

Satıcıdan memnun kaldım hocam. Ne zaman ulaşmak istesem ulaştım güvenilir satıcı. Dediği zamanda kargoya verdi. Kargo 3 günde geldi onun sebebi de araya hafta sonu girmesiydi.
    Yeri ankarada msm bilişim yazıyor orayı arayıp kutu kapalı olsun rami ben takarım dedim, adamlar kapalı kutu yollamıştı. Yalnız ram in paketi açıktı o da önemli değil kullanılmamış belli belki de test için açmışlardır.
    Kutu çıtçıt balonlu malzeme ile sarılıydı üzerine de streç çekilmişti. Bence yeterliydi.
    Faturası da kargo üzerindeydi.

Çok teşekkür ederim. Satıcı ile ilgili aklımdaki tüm soruları cevapladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün hakkında genel izlenimim fiyatına gore güzel ürün kasası iyi bence asus un N serisi kadar olmasada beğendim. Urunde rahatsız olduğum iki şey var

1. şarj aleti o nasıl büyük birşey öyle yav bana 10 yıl önceki şarj aletlerini hatırlattı. Bildiğin tuğla kadar ya.

2. Ekranı full HD ama TN panel oluşu sonucu kötü etkikiyor. Ekran karşısında nereden bakmaliyim diye hesap yapıyorsun. Ekranı IPS olsaydı f/p açısından dadindan yenmez bir makine olurdu.

• Arkadaslar TN panel dendigi kadar problemli mi ? lenovo ip510 ile arasindayim lenovonun harika bir ekrani ve kasasi var isikli klavye vs cok albenili fakat donanim i5 6200+940MX.Asusta donanim cok iyi ama performans olarak cok fark olur diyorsaniz asusa kayarim ama amam aman fark olmaz diyorsaniz kaymam cokta oyun oynacagimi dusunmuyorum.Fakat program kullaniyorum i5 6200U ne kadar performans odakli soru isareti veya ben cok kucumsuyorum

• Invisible kullanıcısına yanıt
    Invisible hocam. Sen şu zamana kadar hem Asus X550VX-DM277DC hem de Asus X550VX-XX147D kullandın. Haftasonu vatana gidip Asus X550VX-XX147D kasasını inceleme fırsatım oldu. Klavyesini, touchpad'ini, ekranını beğenmedim. Kasasındaki malzeme kalitesi gerçekten hoşuma gitmemişti. Merak ettiğim ise şu; Asus X550VX-DM277DC modelinde jx kasasını mı kullanmışlar yoksa aynı 147d kasası ile aynı mı?
    Yani klavyeye böyle hafif bastırınca içine giriyor mu? Malzeme kalitesi çok mu kötü. İçime sinmeyen durumlardan dolayı bütçemin üstüne çıkarak Dell 7559'a yönelebilirim. Normalde asusun bu serilerinden birini almak istiyorum.
  • millet öncelikle SA
    Pc bugün elime ulaştı ilk izlenimi iyi
    gta5 gibi oyunlarla pc yi test edicem bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

1080p panel ile 2 gb vramli yerine neden hd+ panel ve 4 gb vramli olanı almıyorsunuzki mantıken ikisininde ekranı parlak led ve 15.6 inç full hd'de aşırı büyük bir görsel fark yaratmayacak ama düşük çözünürlükte (720p) 4 gb vram çok iyi performans verir

"full hd'de aşırı büyük bir görsel fark yaratmayacak"

1920x1080=2073600
    1366x768=1049088

arada iki kat piksel sayısı farkı var

Bak şimdi şöyle anlatayım iki cihazda 15.6 inç ki bu 1080p için küçük bir boyut. Ayrıca 1080p olanın paneli 200 nit gibi komik bir değere sahip ve ikiside parlak, led ekran. Laptop panelleri bu fiyattaki cihazlarda pek hayırlı olmadığı için panele harcayağınız parayı ekran kartına harcamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum sadece.

• Ben ekrandan dolayı iade edip Dell 7559 Modeli alacağım tam istediğim bilgisayar. IPS ekran, SSD yuvası, Çift fan, GTX960 ekran kartı... 500 TL farka değer gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiYazar

Ben ekrandan dolayı iade edip Dell 7559 Modeli alacağım tam istediğim bilgisayar. IPS ekran, SSD yuvası, Çift fan, GTX960 ekran kartı... 500 TL farka değer gibi

Hocam iade verecek kadar kotu durumda yani ? 7559 cok guzel fakat butcemi dusurdum 2-2.5 ustune cikmayacagim.Tabi butce bu olunca f/p ariyor insan ip510 veya xv500 kaliyor msida var ama ekrani full hd degil olsaydi alirdim onu.

• Hocam benim aldığım makinada ölü piksel çıktı değişim istedim üründen kalmadı ancak iade alabiliriz dedi ondan iade etmek zorunda kaldım. Ekranı oyle acıya bağlı değişiklik gösterince de soğudum yenisini sipariş etmeyeceğim. Zaten dell 7559 içimde kalmıştı fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Benim vaz gecmemin tek sebebi ekran değil ssd takilamayisi ve tek fan oluşu da var. Bu makine ısınır... 100 lira da soğutucu ya vermek gerekecek en iyisi 7559 alayım gitsin dedim.

• Merhaba,

bugün siparişim geldi. ebrardan aldım. laptop kasasının köşelerinde sanki darbe almış gibi yıpranmalar var. sizde de böyle bir problem var mı bakabilir misiniz. fabrika çıkışlı sorun mu yoksa 2-3 gün kullanılmış da iade edilmiş bilgisayarı mı gönderdiler emin değilim. yorumlarınızı bekliyorum fotolar ektedir. Asus X550VX-DM277DC
     Asus X550VX-DM277DC
     Asus X550VX-DM277DC

• quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

Merhaba,

bugün siparişim geldi. ebrardan aldım. laptop kasasının köşelerinde sanki darbe almış gibi yıpranmalar var. sizde de böyle bir problem var mı bakabilir misiniz. fabrika çıkışlı sorun mu yoksa 2-3 gün kullanılmış da iade edilmiş bilgisayarı mı gönderdiler emin değilim. yorumlarınızı bekliyorum fotolar ektedir. Asus X550VX-DM277DC
     Asus X550VX-DM277DC
     Asus X550VX-DM277DC

Hocam fazla anlamadığım için yorum yapamıyorum attığınız resimler hakkında. Bende almayı düşünüyorum Bunun dışında görüşlerinizi alabilir miyim? Bilgisayar hakkında İlk izlenimleriniz neler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

Merhaba,

Asus X550VX-DM277DC
     Asus X550VX-DM277DC

Hocam fazla anlamadığım için yorum yapamıyorum attığınız resimler hakkında. Bende almayı düşünüyorum Bunun dışında görüşlerinizi alabilir miyim? Bilgisayar hakkında İlk izlenimleriniz neler

henüz işletim sistemi yüklemedim. malzemesi olarak şunu söyleyebilirim ki gayet kaliteli görünüyor. dış kapağı tırtıklı yüzey. kolay kolay çizilmez. alt kasası tam plastik sayılmaz. biraz daha kaliteli malzemeden yapılmış ve güzel görünüyor. touchpad tuşlarının hassasiyeti güzel. diğer x550vx-147 ve 254 modellerine kesinlikle 1000 basar. o modelleri vatanda incelemiştim touchpad kullanılamayacak vaziyette. nasıl bir malzemeden yapmışlarsa fareyi bir yerden bir yere getirmek için can çekişiyorsun. ve touchpad tuşları inanılmaz basınçlı. 5 kere üst üste tıkla parmağın yoruluyor. bu laptopta öyle bir problem yok. ayrıca o modellerin dış kasası parlak yüzey. 1 aya kalmaz çizik içinde dolar. işletim sistemini ebrar bilgisayarla görüştükten sonra yükleyeceğim. fotoları whatsapptan attım henüz dönüş gelmedi. yarın ofislerine gidebilirim. pc performansını windows yükledikten sonra yazarım.

edit: şimdi windows dvd sini takıp menülerde gezip touchpadi test ettim. yukarıda yazdıklarımı geri alıyorum. bunun touchpad kontrolüde iyi değilmiş. parmak çok sürtünüyor. belkide biraz vücudun terini yemesi lazım o zaman daha kaygan bir yüzeye sahip olabilir. ama touchpad tuşları kesinlikle daha yumuşak 147 ve 254 modellerine göre.

edit2: dayanamadım win 10 yükledim. kısıtlı vaktimde anca müzik dinleyebildim ve hoparlör beklentilerimin altında kaldı. dvd içinden çıkan driveri yükledim yarın asusun sitesinden en güncel driveri indireceğim belki bir tık daha iyileşir. ses netliği güzel ancak ses yüksekliği çok zayıf.. telefonun hoparlörünün yarısı kadar ses çıkmıyor koca cihazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 21 Eylül 2016; 22:44:08 >

• nsr1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dm277dc 4gb ramli modelini siparis verdim ama havale/eft yapmadım daha siz nasıl aldınız. Ilk defa havale veya eft ile alışveriş yapacağım. Sipariş numarasini banka dekontunun açıklama kısmına yazın demişler ebrarın sitesinde. Direk bankamatikten hesap numarasına parayi yatırsam olmuyomu?? Lütfen acil cevap verin yarın parayı yatiracam..

• selam ben kredi kartıyla aldım. Müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar üsküdar ofisteki çocuk açıyor telefonu baya ilgili. O yardımcı olur.

• nsr1903 kullanıcısına yanıt
    Sen iade falan düşünmüyosun demi laptopta yıpranma olduğu için. Başka bi sorun varmı baktınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyondemli66 -- 22 Eylül 2016; 0:18:11 >
  • Arkadaşlar, ebrar bilgisayardan asus x550vx-dm277dc laptop satin aldım, ilk gonderdikleri bilgisayarın ekran cerceveleri açılmis vayizette çıktı, iade ettim ikinci gonderdikleri bilgisayarın ekrani açılmadı. Bir de görüştüğümde kendim icin aliyormus gibi kontrol edecem dedi faruk die birisi, daha sonra aradigimda kontrol etmeden gönderdiğini söyledi, yalancılık diz boyu .
    Bunlar, kutu acmadan kontrol etmeden cihazi postaci gibi yolluyor, arizalimi çalışıyor mu hiç bakmıyorlar, kontrol et dediginde bile bakmiyorlar, elemanlarin umurunda değil, bu firmanın sahibi de ben patronum die ortada geziyodur, elemanları kafasına göre takılıyor.
    Asus x550vx serisi sorunlu bir seriymiş, ekran cervesi plastigi çıkıyor, görüntü kenarlarında fazlaca siyah cerceve var, görüntü tablo gibi kenarda siyahlik cok fazla ucuz olmasının nedeni bu kendileri söyledi. Düzgün konuştuklarına bakmayın, beş para etmez bir firma, bir daha mı tövbe ettim. Ben den söylemesi...adım Servet Akyüz

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyondemli66

Sen iade falan düşünmüyosun demi laptopta yıpranma olduğu için. Başka bi sorun varmı baktınmı

iade etmeye karar verdim.. touchpad eziyet gibi geliyor eski laptopumdan sonra. kullanamıyorum. ses çıkışı da canımı sıktı, telefonumun hoparlöründen daha yüksek ses çıkıyor. bir laptopa göre çok yetersiz. ssd olmadan bir şeye yaramıyor bu laptop. 2500 para verip 1dk da anca açılacaksa laptop hiçbir anlam ifade etmiyor benim için. ssd li bir laptop bakacağım ebrardan.
  • Bu pcye kendimiz ram taksak garanti dısı kalıyor mu ? Mühür veya etiket gibi bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Bu pcye kendimiz ram taksak garanti dısı kalıyor mu ? Mühür veya etiket gibi bir şey var mı ?

Garanti dışı kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.