Şimdi Ara

Asus X550LN Ani FPS Düşüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünün i5li modelini yaklaşık 8 aydır kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı fakat son 2 aydır oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum. Fps ortalama 35 lerden 10-15 arasına düşüyor. Şu ana kadar yaşadığım oyunlar BF3, FM15, FM14, Dying Light. Sorunu çözmek için ekran kartı driverini yardımcı programlarla silip, temiz bir kurulum yaptım sonuç yine değişmedi. İşletim sistemini yeniden kurdum sonuç yine aynı. FPS düşüşü esnasında bilgisayar sesinde, arkaplan uygulamaların işleyişinde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Böyle sorun yaşayanlar var mı, çözebildiler mi merak ediyorum.

• selam ,

sanal bellek ayarını değiştir takılmalar ,fps düşüşleri sona erer.

eğer 5400 rpm hdd kullanılıyorsa pek önermem hatta sanal bellek kullanımını kapat,
    ancak 7200 rpm hdd kullanıyorsa , ram 4 gb ise hdd uzerınde 8096mb sanal bellek, üstü ise iki katı kullan yani x=ram ise sanal bellek miktarı 2x olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

selam ,

sanal bellek ayarını değiştir takılmalar ,fps düşüşleri sona erer.

eğer 5400 rpm hdd kullanılıyorsa pek önermem hatta sanal bellek kullanımını kapat,
    ancak 7200 rpm hdd kullanıyorsa , ram 4 gb ise hdd uzerınde 8096mb sanal bellek, üstü ise iki katı kullan yani x=ram ise sanal bellek miktarı 2x olsun

Tam olarak nedir bu ayar? Nereden nasıl yapmam gerekir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.