Şimdi Ara

ASUS X550LB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 3 gün önce yeni bir pc aldım asus x550lb şuan işlemci hızından dolayı korkmaya basladım istediğim oyunu kasmadan oynarım diye aldım teknosadaki yetkilide baya ısrar etti sizce pc iyi mi fazla anlamam ondan buraya yazıyorum

League of legends high quality oynayabiliyorum sorunsuz pcmi nasıl deneyebilirim bide fikir verirseniz sevinirim.
     ASUS X550LB

• Ağır programlar kullanmıyorsanız işlemci sizin için problem olmaz. Günlük kullanım-rutin uygulamalar ve oyun için gayet yeterli bir işlemci. Ne kadara aldınız?

Şu model mi? >http://www.teknosa.com/urunler/125032768/asus-x550lb-xo149h-notebook
  • league of legends da performans belirleyemezsiniz malesef crysis 3 , battlefield gibi oyunlarda ayarları değiştirerek fps değerlerine bakabilirsiniz ekran görüntüsü alırsanız yorum yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

Ağır programlar kullanmıyorsanız işlemci sizin için problem olmaz. Günlük kullanım-rutin uygulamalar ve oyun için gayet yeterli bir işlemci. Ne kadara aldınız?

Şu model mi? >http://www.teknosa.com/urunler/125032768/asus-x550lb-xo149h-notebook

Evet o model ben x serisinin indirimde olduğunu duydum teknosaya koştum 1 adet kalmıştı aldım 1700e iyi mi yaptım hala kararsızım Asus ve toshiba arasında kalmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher01

league of legends da performans belirleyemezsiniz malesef crysis 3 , battlefield gibi oyunlarda ayarları değiştirerek fps değerlerine bakabilirsiniz ekran görüntüsü alırsanız yorum yapabiliriz

o oyunları nerden temin edebilirim biraz acemice soruyorum ama şimdiden pcyi doldurmakta istemiyorum
  • Güzel notebook. Bence artık keyfini çıkarın..
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok estağrifurullah istediğin her oyunu kickassten torrentle indirebilirsin yüksek seedli olanları indir çünkü gönderim hızları yüksek oluyor yok indiremem bunlar bana göre değil diyorsan pasajlarda filan 3 liraya filan bulunuyor bildiğim kadarıyla
  • BonezCrusher01 kullanıcısına yanıt
    çok sağol kardeşim
  • ne demek kardeşim bende 1 ay içinde bir laptop almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher01

ne demek kardeşim bende 1 ay içinde bir laptop almayı düşünüyorum bakalım

hayırlısı kardeşim benden bi tavsiye her mağazayı siteyi araştır öyle al asus ve toshibadan baska bişe alma :D
  • ben dell veya msı düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.