Şimdi Ara

ASUS X550JX-İ7 4720H VE GTX950M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
19.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşlemci ve ekran kartı bu fiyat aralıgı için iyi oldugunu düşünüyüorum.

    CORE İ7 4720HQ 3.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8.1 2449TL

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#genel-bakis

    Arkadaşlar sırf Fullhd diye mevzu bahis cihaza i5 ler ve gtx olmayan ekran kartları öneriliyor :) BU fiyata bu donanımda fullhd alternatif yok.i5 in nesi ile yeni nesil oyunları yüksek kalite ayarlarında oynayacaksınız yapmayın Allah aşkına! Ekran fullhd ama kalite medium veya low e ne anladımki ben ozaman o fullhd ekrandan Ha bide lütfen markaya muadil olabilecek kalitede markalar önerin ,kendi bile üretemeyip ürettiren bir firma ile dünyanın en büyük donanım üreticisini bir tutmayın hele daha iyi diye komik yorumlarda bulunmayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hayır 15 ekranda full hd yı napicaniz onu da bilmiyorum ki yeter işte bu makineye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen bu özellikleri bu ekranla alacağıma; 850m, 4210-4200h'lı ve yüksek çözünürlüklü laptop alırım daha iyi olur. Ekran sorun değil diyenler alabilir tabi.
  • Düne kadar vcd de film izleyenler bugün hd çözünürlüğü çöp ilan etmişler. Hey Allahım...
  • Fullhd ekranda daha düşük donanımla oyun oynamak...




  • Arkadaşlar yapmayın etmeyin 768*1366 çözünürlüğündeki bilgisayar alınmaz artık. 2000 TL'nin altında Full hd laptop yok seçenek yok anlarım da 2000 TL'nin üstündeki pc lerde full hd olmalı. Youtube daki videolarda ve filmlerde 1080p çok sık bulunuyor. Webde gezinmek daha rahat oluyor. Oyun zevki daha fazla artıyor oyunu 720 p high ayarlarda oynayacağıma 1080p lowda oynarım daha iyi. Bir de 15 inç te 1080p ye ne gerek var diyenler var ? 10 inç lik tablete 1440*2560 çözünürlük koyuluyor 5 inçlik telefona 1440*2560 çözünürlük koyuluyor ki bana göre telefonlardaki yüksek çözünürlük gereksizdir. Bilgisayarda Full hd mi gereksiz ?
  • fullhd de donanım düşük olunca mecburen kalite ayarlarını kısacaksın ,yoksa fps in düşecek takıla takıla oyun oynayacaksın. E kalite ayarlarını kısınca ne anlamı kalıcakki ozaman fullhd nin
  • Dostum bu fiyata full ayarlarda oyun oynamak istiyorsan masaüstüne yönelmelisin. Film izlemek, çalışmak, nette gezmek için full hd fark atar 1366'ya. Artık gerçekten full hd harici bilgisayar alınmaz ne amaçla olursa olsun.
  • full hd kullanmayanlar anlamıyorlar tabi. veya belki başka bir küçük ekranı örnek verebiliriz. Mesela ipad mini ile mini retina kullananlar çok iyi bilirler ki mini olan retinanın yanında tam bir çöptür.Bariz ekran farkı var. Çözünürlük ne kadar artarsa netlik de o derece artıyor ve görünen alan da fazlalaşıyor.Ne açarsanız açın bu farkı görürsünüz.Biraz daha ileri gideyim macbook retinayı gördükten sonra fullhd ekranlı notbookları alasım gelmiyor artık ..Görmeden karar vermeyin.
  • Kullanım amacına göre değişiyor. Ne yapacaksın yüksek çözünürlüğü diyenler de muhtemelem ya hiç fhd laptop kullanmadılar ya da sadece film izlediler.

    Web sayfalarında, dökümanlarda, ofis ve iş programlarındaki farkı düşünüldüğünde 1920 1080 çözünürlük laptopta ilk aranılacak özellik bence.

    hemen hemen 2 kat fazla alanı bir defada, ekran kaydırmadan görebiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstünü bile full hd çözünürlükte görüp, ardından hd çözünürlüğe baktığı zaman aradaki kalite farkını anlayamayan varsa acilen göz doktoruna gitmeli diye düşünüyorum.
    full hd de oynadığım medium-full karışık oyunları, hd'de full+full hale getirdiğimde bile çamura benzetiyorum.
  • Arkadaşlar şöyle bir şey var. Tamam full hd her açıdan güzel ama full hd için güçlü bir işlemci ve ekran kartı lazım.

    HD + orta seviye işlemci + orta seviye ekran kartı

    Birde

    Full HD + yükse seviye işlemci + yükse seviye ekran kartı ikiside performans açısından aynı olacaktır. Bizzat tecrübeyle sabittir.

    Demem o ki ekran sırf full hd olsun diye tonla para vermeye gerek yok full hd olup oyunu lowda oynayacaksam ne gerek var fazla para vermeye? Hepinize iyi forumlar diliyorum. Bir sonraki yorumumda görüşmek üzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran zaten küçük üstüne full hd falan olunca simgeleri dahi göremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

    Ekran zaten küçük üstüne full hd falan olunca simgeleri dahi göremiyorum.

    O zaman bir göz ölçümü yaptır sen. Çözünürlük artınca daha fazla ayrıntı daha az alana sığar. Sen göremiyorsan miyop veya hipermetrop olabilir.

    FullHD yi oyun için mi sanıyorsunuz bir tek ? FHD ekranda webde gezinin ofis kullanın photoshop kullanında sonra göreyim ben sizi
  • gtx 850/950 lili bir cihaza sırf i7 diye bu fiyat verilmez... maximum ederi 2000 tl... alternatif isteyen varsa bu kadar dengesiz bir cihazı kolay kolay kimse üretmez, o yüzden benzer bir model bulmak çok zor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full hd konusundada bir görüşümü belirteyim bari , bende millet gibi çok fark olmaz gerek yok diyenlerdendim 5 sene hd 15.6 ekran kullandım 1 hafta önce full hd monster aldım .

    Eski laptopta cs goda yazılar okunmuyordu iyice dibine girmem gerekiyordu , şimdi full hd laptopta uzaktan okuyor laptopu uzaklaştırma ihtiyacı duyuyorum farkı siz anlayın .

    Eskidan uzakta adamı görmezdim şimdi uzaktan hs atıyorum :D
  • full hd mat ekran olsaymış bu fiyatı hakedermiş gibi..sıcakta sayılabilirdi hatta..
  • seylem kullanıcısına yanıt
    Link çalışmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.