Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.041
Cevap
229
Favori
757.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

tamam ozaman kurmayanlara duyurulur .bende yedekledim almadan driverlari

5 ay sonrası için mi aldın yedeklemeyi?

Dusunce alicam isde hazir olsun

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

1638 e dustu al kanka

1743 suan eminmisin? Bu gece full bakayim ozaman siteye iyi haber icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Haklisiniz hocam, aynen dediginiz gibi yapmak lazim. Bende bugun basladim laptop bakmaya, sansa bunu buldum forumda da konusunu gorunce. Iyi oldu ustune bu. Ps3 um vardi sattim onu tv ile beraber. Elime nakit gecti laptop alayim diyorum. Oyun oynamak icin. Ssd muhabbetide var onun ne oldugunuda cozemedim daha

Hdd ile oynayanlar var icindeki hdd ile takilmayin cok duzgun kurulumda calisir.calismayan arkadaslardada kronik sorunlu cihaza denk gelmis sanirsam.technopat ta sordum kullananlar oyun performansinin iyi oldugunu okadsr etkilemediklerini soylediler

• quote:

bu arada sağ tık sorunu falan olanlar aygıt yöneticisinden intel hd driver'i devre dışı bıraksınlar düzgün çalışıyormuş.malesef intel hd driver bilgisayarda sıkıtnı cıkarıyormuş

Bu sefer parlaklık ayarı defre dışı kalır onun aktif ve driverin yüklü olması lazım bn başta yüklememiştim başka sorunlarda olmuştu hatırlamıyorum şu anda ama tekrardan aktif ettim zaten sağ tıkk gibi bir problemde windows otomatik güncelledikten sonra intel in ekran kartını yaşamadım

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

bu arada sağ tık sorunu falan olanlar aygıt yöneticisinden intel hd driver'i devre dışı bıraksınlar düzgün çalışıyormuş.malesef intel hd driver bilgisayarda sıkıtnı cıkarıyormuş

Bu sefer parlaklık ayarı defre dışı kalır onun aktif ve driverin yüklü olması lazım bn başta yüklememiştim başka sorunlarda olmuştu hatırlamıyorum şu anda ama tekrardan aktif ettim zaten sağ tıkk gibi bir problemde windows otomatik güncelledikten sonra intel in ekran kartını yaşamadım

win7 kuricam ben update yapamamda sprun olmaz umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Beyler bence bu cihazın Wi-Fi alıcısı sorunlu . ne yaparsam yapiyim her işletim sisteminde sorun oldu . atiyorum 2 3 saat rahat kullandım derken pat birden bağlantı sağlanamiyor diyor fakat ben telefonla yada başka cihazla rahatlıkla o an da bile bağlantı sagliyabiliyorum .bir suru driver denedim çeşitli ayar vs de denedim olmadı hep yapıyor bazen 1 2 gün yapmıyor tam diyorum herhalde düzeldi ama yine yapıyor belli bir sure sonra başka modemlerdede denedim yapıyor bazen. Çözümu yokmu.
    Windows 8 8.1 win 7 32 bit 64 bit hepsini denedim olmuyor. Fikri olan varmi bu konuda

Düşünceniz nedir bu konuda

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

tamam ozaman kurmayanlara duyurulur .bende yedekledim almadan driverlari

5 ay sonrası için mi aldın yedeklemeyi?

Dusunce alicam isde hazir olsun

1638 e dustu al kanka

1743 suan eminmisin? Bu gece full bakayim ozaman siteye iyi haber icin tesekkur ederim

Waleur5sakın alma bu bilgisayarı ,

Her defasında 1700tl altı fiyatı ıskalıyorsan ,muhtemelen alacağın bilgisayar kronik cenabet gelecektir kargodan , ondan bırak hdd ,ıvırzıvır sorunlarını ,kimsenin anmaktan bile çekineceği sorunlarla forumu istila edeceksin ,o zaman geçmiş olsun DH'e ,forumun kapanmasına sebep bir potansiyel sözkonusu sende...

Yahu gidip playstation 3 alsana 400tl'ye bir tane external hdd ye butun oyunları yuklet 50 tl den ,sen de kurtul bu forumda rahatlasın...artan parayala da Tibete git gel ama yürüyerek.

Şaka lan şaka ,kırılma sakın :)) Bu bilgisayarı bir al sana notebook kılıfı hediye edeceğim söz bak buraya yazdım :) hadi iyi takipler sana ,

Unutmadan buraya da bir sor bakalım , "nedir aga bu asus masus ne olacak bu win8.1 aşısı ?" de,

http://forum.etarim.net/

• değerli dostlar, sizin sayenizde bende bu gün 1350 TL ye nakit olarak bu makineyi aldım...bilgsayar firması olan arkadaşım sağolsun win 8 kurup gönderecek...kervana bende eklendim makine elime geçince gerekirse fotolarınıda eklerim.ürün kapalı kutu sıfırdır.bu fiyata tesadüfen satan birinden uyguna buldum..denk gelirse tekrar forumda paylaşırım...görüş ve düşüncelerini yorumlarını esirgemeyen tüm forumdaşlarıma teşşekürü borç bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 24 Mart 2015; 11:48:54 >

Edit: bilgisayar açıldı az önce. Açıp kapatıyordum sürekli. Bi anda açıldı. Sorun ne olabilir fikri olan var mı? Sorum hala geçerli :) Tekrar edeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ çanadolu Çocuğu -- 24 Mart 2015; 12:55:22 >

• Beyler benim ekranın tam ortasında tırnak izi gibi(kabartılı) iz var.Başkasında bu sorun var mı?
    Çizgi o kadar düz ki ilk gördüğümde oyunun imleci sandım.
    Acaba tuşlardan birinin kabartması mı çıktı?

Orijinalden alıntı: İ çanadolu Çocuğu

Bende yok öyle birşey hocam. Yeni aldıysanız sorun büyümeden iade edin mümkünse cayma hakkınızı kullanarak.

3 ay falan oluyor alalı.Son ayda farkettim.Başta olsa farkederdim.O kadarda temiz kullanıyorum ama olmuş işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 24 Mart 2015; 13:47:01 >
  • İ çanadolu Çocuğu kullanıcısına yanıt
    Aynı hata gecen ay bendede oldu 2-3 defa power tuşuna bastım bir şekilde acildi.Bir ay oldu bir daha gelmedi o ekran.

• Merhaba arkadaşlar ben skyp ta kamera açtğımda kamerayok iyor bu neden kaynaklanır . sorunu böyle aladım sonra baktım ki kameram çalışmıyor hangi programı kurduysam bu aygıtta kamera yoktur dior .işletim sistemi windows 7. bildiğim bütün driverlar yüklü am kamera için özel bi driver bulamadım. bu sorunu nasıl çözebilrim..

Orijinalden alıntı: İ çanadolu Çocuğu

Bugün bilgisayarda bir sorun var. Sizden yardım istiyorum. Ekran siyah ve sadece imleç var ekranda. Kapayıp açınca da direk bu ekran çıkıyor. Fotoğraf da ekliyorum.
    Dün ekran kartı sürücü güncellemesi yaptım. Ayrıca Win 8.1 pro embedded yüklü ve onu da etkinlestirdim. Biraz sıkıntı çıkarmıştı etkinlestirirken.
    Açılınca ekranda hiçbir şey çıkmıyo. Uefi kurulum yapmistim. Asus yazıyordu açılırken. Direk siyah ekran geliyor. Sorun ne olabilir?

Edit: bilgisayar açıldı az önce. Açıp kapatıyordum sürekli. Bi anda açıldı. Sorun ne olabilir fikri olan var mı? Sorum hala geçerli :) Tekrar edeceğini düşünüyorum.

Bilgisayarın kendi içindeki statik elektriği bosaltmanız gerekiyor. Tekrar olursa bataryayi ve bağlı olan tüm USB bellekleri çıkartın. 15 saniye kadar güç düğmesine basın. Sonra bataryayi takip bilgisayarı açın. Işlem tamamdır.

• Bende almaya karar verdim 3-4 gündür fiyatının düşmesini bekliyorum bir türlü yakalayamadım.Dün pcdepo'da 1638 liraya düşmüş yine kaçırdım.Ama yılmak yok yakalayıp alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

quote:

Orijinalden alıntı: İglessias

Windows 7 kullanıp cihazın kamerasını kullanabilen varmı ?

kardesım cıhazın kamerasınn acamadım acarsan banada haber verırsen sevınırım dıver bulamadım

valla görüntü kalitesini çok merak ediyorsanız yükleyin skype orda fotoğraf eklemek istediginizde profilinize fotoğraf çek olacaktır ordan tipinizi görebilirsiniz :D

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera
  • waleur niye kaçırmış fırsatı çok sevindim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.