Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapiens_

video ve film izlersen kısa süreli takılmalar başladı bende. 1 sn gibi sürüyor. her 4-5 dakıkada bir kere.

bunun çözümü nasıl arkadaşlar

Film izlerken hangi programı kullanıyorsun gom PLAYER indir ordan izle yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz UEFI denıyorum artık yazarım yorumlarımı (w8.1) , sanırım kimsede temiz windows 7 dosyası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

video ve film izlersen kısa süreli takılmalar başladı bende. 1 sn gibi sürüyor. her 4-5 dakıkada bir kere.

onlıne izliyorum fırefoxdan. kolayıma gelıyor dıye 3-4 aydır hiç çerezleri silmedim. bununla ilgili olabilir mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

onlıne izliyorum fırefoxdan. kolayıma gelıyor dıye 3-4 aydır hiç çerezleri silmedim. bununla ilgili olabilir mi

Olabilir farklı tarayıcı dan da Deneyebilirsiniz tarayıcıdan da laynaklana bilir

• Gorbaçoov G kullanıcısına yanıt
    Tabikide öyle.. ben geçen ay içinde 4 tane kulaklık aldım ve birer birer iade ettim gıkını çıkaramadı mağaza. Böyle bi hakkın var zatı.. ha şimdi benim o iade ettiğim kulaklıklar ne oldu.. Eğer kutuyu incitmediysen sağlam ise biraz onarıp rafa kaldırırlar
    E şimdi kardeşim şu elimdeki bilgisayar bi başkası tarafından açılsa ne açılmasa ne zati herşeyi sağlam çalışıyor fazla dert etmeyin böyle şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorbaçoov

bi de artık koşulsuz iade diye bişey çıktı. Çevremde,forumda gördüğüm çoğu kişi aldığı leaptoptan memnun kalmadığında değişiyo firmada bunları çöpe atacak değil ya geri paketleyip bize satıyo olabilir

Normalde bunları "refurbished" olduğunu belirtmeden satamazlar. Ama türkiye'de kim denetliyor bu adamları o ayrı tabi...
    Özellikle uluslararası firmalar bunu çok rahat yapıyor. Adam amerika'da kusurlu olduğu için geri dönen ürünü refurbished etiketi ile ucuza satmak yerine paketleyip türkiye vb. denetimin olmadığı, tüketicinin bilinçsiz olduğu ülkelere yolluyor. Böylece malı ucuza satmaktan kurtuluyor..
    Sonra da burada bazı arkadaşlar asus dururken nasıl victor, monster gibi markalara güveniyorsunuz diye ahkam kesiyor. Bu markayı bu başlıkta babasının firmasıymış gibi savunan adam biliyorum ben.

• Windows 8.1 format atıyorum USB İLE fakat , UEFİ OLARAK GOREMEDİM DİREk toshiba usb çıktı.

Technopatta birebir yaptım.problem mi sizce ?

• Nasıl halledebilirim ?
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
    c-d boleyim derken tek c yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 19 Ocak 2015; 21:13:16 >
  • Beyler GTA 5'i oynatır mı bizim sistem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Windows 8.1 format atıyorum USB İLE fakat , UEFİ OLARAK GOREMEDİM DİREk toshiba usb çıktı.

Sen su sorunlari cozersen gonul rahatligiyla alacam bu bilgisayari

• haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Windows 8.1 format atıyorum USB İLE fakat , UEFİ OLARAK GOREMEDİM DİREk toshiba usb çıktı.

:) dreamspark yukledim fakat uefi oldumu anlamadım.C yapmışım D yi bölmemişim ayrılmamış alan var.

• denetim masası---yönetimsel araçlar----bilgisayar yönetimi---depolama---disk yönetimi-----siyah görünen yer üzerinde sağ tıkla yeni birim oluştur de. ileri ileri işlemleri takip et harf koy kısa bir süre içinde biçimlendirme işlemi sona erecek.Hayırlı olsun yeni birimi oluşturdun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

:) dreamspark yukledim fakat uefi oldumu anlamadım.C yapmışım D yi bölmemişim ayrılmamış alan var.

dostum bir kişi daha oyle yamıştı açılırken asus yazarsa uefi olmuş demektir işte
  • _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Asus çıkmadı -_- w8 çıktı.

@sinyalci52 eyvallah yapıcam.
  • çıkmadı direk w8 çıktı :(

Antivurs ne yuklıyım sistemi kasmayan ?
  • K.b ama daha UEFİ kurulum yapamıyorsun ondan sonra yok şöyle yok böyle.dügünce yapsan şu işlemleri hiçbirşey kalmıcak ama yapmıyorsun işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çıkmadı direk w8 çıktı :(

Antivurs ne yuklıyım sistemi kasmayan ?

Dostum o zaman Uefi olmamış haberin Olsun da onemli değil Uefi nin tek etkisi hızlı açılması o kadar onemli değil bu arada Virus Programı olarak kaspersky nod 32 Avast fln kullandım hem denildiği kadar iyi değil hemde PC yi çok zorluyorlar bn HP PC de orjinal full sürüm Avast antivir antivirüs programı gelmişti Cahillik ten silip Öbürkünleri yüklenmiştim hep sıkıntı yaşadım sonra internetten ücretsiz sürümü indirdim Avira antivir i cidden müthiş sistemi hiç yormuyor oto boka virüs demiyor 4 yıldır masa Üstü PC mde yüklü bir gıdım yavaşlama yok Laptop u alırsam da onu yükleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Khal Drogo_ -- 19 Ocak 2015; 22:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

K.b ama daha UEFİ kurulum yapamıyorsun ondan sonra yok şöyle yok böyle.dügünce yapsan şu işlemleri hiçbirşey kalmıcak ama yapmıyorsun işte.

Dostum bu tecnopat da Uefi için kurulum var ordan bir kaç kişi bakarak yaptı ama Uefi olmadı eksik olarak ne var yani USB yi hazırladık tan sonra Bios tan hangi ayarları yapmak gerekiyor biliyorsan soylesene

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Konunun başında verilmiş zaten yapılacak işlemler oradan yaptım bende sorunsuzca kurdum 15 dıda windowsu USB 2.0 portundaydı flash(3.0 desteklemiyordu flash)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.