Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
714.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopa hiç Windows 7 kurmadığım için bu konuda birşey diyemeyeceğim. Windows 7 kurup sorun yaşayanları veya yaşamayanları dinlerseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 18 Ocak 2015; 1:36:43 >
  • 45 dakikadır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim. Dün freedos olarak aldım bu ürünü. Bilgisayarı açıyorum ve windows yüklemek için dvdrom düğmesine basıyorum ama açılmıyor. Benim bilmediğim yapmam gereken bir şey mi var mı ?
  • Bende win 8.1 industry Pro kullanıyorum disk kullanımı sorunu vardı ramdisk plus la aştım bu sorunu.driverler konusunda bi sıkıntı çıkmadı cd den kurdum hepsini.bide diğer yorumlarında yok bunu alma şunu al gibi saçma sapan cümleler kurmaya başladın işi bilmiyorsun pc yi kötülüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasisi O kullanıcısına yanıt
    Bios ayarlarını yapman lazım veya direk boot etmen lazım ama hangi tuşla yapıyorduk onu hatırlamıyorum bilen bi arkadas varsa yazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Donanımsal arıza var alette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcalpa

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Windows 8.1 sıkıntılı olduğu için sürekli yapıyor gibi birşey.

w7 kullanmam icin gayet gecerli bir sebep sanırım bu disk sorunu w7 nasıl yani bu bilgisayara w7 kurarsak w8 ile arasındaki fark ne olur cunki bu bilgisayara w8 uyumlu diyorlar w7 kursak nolur

Şimdi , w8 de disk sorunu çok kötü gerçekten.
    w7 de sorun yok fakat , CS:GO da full ayarlarda sıkıntı var.

Birde anlamsızca Mesela FPS bazen düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

Bende win 8.1 industry Pro kullanıyorum disk kullanımı sorunu vardı ramdisk plus la aştım bu sorunu.driverler konusunda bi sıkıntı çıkmadı cd den kurdum hepsini.bide diğer yorumlarında yok bunu alma şunu al gibi saçma sapan cümleler kurmaya başladın işi bilmiyorsun pc yi kötülüyorsun.

işibiliyorum dostum , Kimseye yanlış bilgi vermek istemıyorum.Harddisk Sorunlu , Ekran kartı kararsızım.Bu harddiski içine koyup , CD'ye Just Windows 8 yazmaları manidar.

Darboğaz yaptığın işletim sistemine sen gidip , just 8.1 yazarsan olay saçma olur.
  • bf4,bf3,call of dutty,farcry,pes15 veya 13 bunları cok sik oynayan biri değilim iste canım sikilirsa 3 4 günde bir girerim ben online oyun oynuyorum metin2 torrent cok sik kullanan biri de değilim bilmiyorum napicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcalpa

bf4,bf3,call of dutty,farcry,pes15 veya 13 bunları cok sik oynayan biri değilim iste canım sikilirsa 3 4 günde bir girerim ben online oyun oynuyorum metin2 torrent cok sik kullanan biri de değilim bilmiyorum napicam.

Arkadaşlar gerekli bilgiyi vericeklerdir sana.
  • Bios ayarlarını mı yapmam lazım, yoksa cihaz mı arızalı. Kafam karıştı açıkçası.
  • sanmıyorum ama tesekkur ederm

Bilgisayar arızalı ben ilk aldığımda DVD ile format atmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisi

45 dakikadır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim. Dün freedos olarak aldım bu ürünü. Bilgisayarı açıyorum ve windows yüklemek için dvdrom düğmesine basıyorum ama açılmıyor. Benim bilmediğim yapmam gereken bir şey mi var mı ?

İnternetten aldıysan direk iade et başka ürün al uğraşma bu bence işaret.
  • Sıkıntı olmasın diye gidip elden almıştım :) Firma yetkilileri ile iletişime geçeceğim pazartesi. Umarım sıkıntı çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisi

Sıkıntı olmasın diye gidip elden almıştım :) Firma yetkilileri ile iletişime geçeceğim pazartesi. Umarım sıkıntı çıkarmazlar.

Dostum , iade şansın varsa et ayıplı ürün satmışlar.Üstüne para ver yada verme farklı birşey al.Windows 7 de ekran ayarlarını yapsamda görüntü kötü windows 8 de 'iyidi fakat HDD sorunu var.Kısaca 1800 tl veren pişman.Ben yaptım bir hata.
  • Beyler bilgisayarı alalı yaklaşık 3 ay oldu Şu an windows 8.1 kullanıyorum. Bazen resmen işkence oluyor bilgisayar 1-2 dakika sürecek kadar donuyor. İlk zamanlarda 8 saniyede açılıyodu şimdi şifreyi yazdıktan sonra bile 4-5 saniye sürüyo açılması. Harddsik çok aşırı derecede darboğaz yapıyo bilgisayara.

Harddiskin sesli çalışmasına insan belirli noktadan sonra alışıyo ama Bu windows 8.1 yüzünden Bİlgisayardan soğudum resmen eğer çok farkediyosa windwos 7 ye döneyim.

Ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Beyler bilgisayarı alalı yaklaşık 3 ay oldu Şu an windows 8.1 kullanıyorum. Bazen resmen işkence oluyor bilgisayar 1-2 dakika sürecek kadar donuyor. İlk zamanlarda 8 saniyede açılıyodu şimdi şifreyi yazdıktan sonra bile 4-5 saniye sürüyo açılması. Harddsik çok aşırı derecede darboğaz yapıyo bilgisayara.

Harddiskin sesli çalışmasına insan belirli noktadan sonra alışıyo ama Bu windows 8.1 yüzünden Bİlgisayardan soğudum resmen eğer çok farkediyosa windwos 7 ye döneyim.

Ne tavsiye edersiniz ?

Windows 7 yükledim , HDD olarak gerçekten fark var ama.
    Steamdan satın aldığım CS:GO oyununu yedeklemiştim.W8.1'den 7 y geçtim.Oyun yedeğini aldım.Anlık FPs düşmeleri oluyor ve Renkler kötü.FPS düşmesinden kastım 1 saniye bile süremyen 60'dan 45-56 gibi düşüp 60mışa çıkması.Onada razıyım fakat en kötüsü w8.1 de oynadığım oyunu (CS:GO) w 7'de resmen mous sağ sola dönüşlerde kareleşme var.Tüm herşey açık ve fullde.

Yani , yattı balık yan gider hesabı windows 7 ye geçebilirsin ama ekran ve oyun olarak farkı görüceksin.
    Hdd kullanması gerçekten iyi.

• 115 TL civarına 120 GB SSD bulunca SSD mi alsam diye düşünmeye başladım. HDD Caddy aracılığıyla DVD sürücüsünün yerine takarım alırsam eğer. Bu durumda cihaz garanti dışı kalıyor mu biliyor musunuz? Garantilik bir durum olursa eğer tekrar DVD sürücüyü takıp gönderebilirim.

Bir de cihazın görünümünü nasıl değiştiriyor? Çok mu çakma durur eğer DVD sürücünün yerine HDD Caddy takarsam? Bu şekilde kullanan varsa bir fotoğraf atabilirse çok sevinirim.
  • Dostum Windows 8.1 kurdun mu merak ettim şu ramdisk Plus ı tekrardan kur derim neler yapılacağını You tube de çok güzel anlatmıştır ondan sonra şu klasik HDD ayarlarını da yap bnce HDD sorunun düzelecek driverları CD den yükleme internetteki asus un sitesinden indir intel ekran kartının drivarını yükleme direk nvidia ekran kartını yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Khal Drogo_ -- 18 Ocak 2015; 4:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

Dostum Windows 8.1 kurdun mu merak ettim şu ramdisk Plus ı tekrardan kur derim neler yapılacağını You tube de çok güzel anlatmıştır ondan sonra şu klasik HDD ayarlarını da yap bnce HDD sorunun düzelecek driverları CD den yükleme internetteki asus un sitesinden indir intel ekran kartının drivarını yükleme direk nvidia ekran kartını yükle

Dostum , öncelikle LOL indirdim.Oyunu açtım 10.dakikada bir kere BASE'de fps 45e düşüp çıktı.Ondan sonra problem yaşamadım.Fakat, w8.1 de görüntü çok daha iyidi buna eminim.

Windows 7'de kalmak istiyorum.Yada 2. olarak işletim sistemini kurmayı düşünüyorum.Nedeni ise tekrar windows 7'ye dönersem uğraşmak istemiyorum.

2.sorunum.Windows 8.1 ile Windows 7 Arasında görüntü farkını ne etkileyebilir.

CS:GO performansından bahsetmiştim.Steam'da oyunu yedeklediğimde Windows 8.1 di ondan problem çıkmış olabilir mi ?

Windos 7 de Tüm driverleri kaldırıp tekrardan yüklemem(wifi hariç) olumlu sonuca ulaşmama neden olur mu ?

---DreamSparkta onayımı aldım , Dowload ve Getkey bulunuyordu, Dowload'a bastım 2 dosya indirdim.Bundan sonra ne yapmam gerekiyor ?

https://store.donanimhaber.com/79/c5/3c/79c53c2fb6f6c743e01639b6ee16afa2.png

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.