Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
723.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş sana bişey sorcam acaba benim laptopda sorun mu var çünkü euro truck 2 indirdim oynadım ama 17 fps veriyo oyunda win 8 kurulu laptop bir türlü nvindia geçmiyor anlamadım gitti bütün driverlar yüklü gta san denedim 25 fps alıyorum ondan da gta4 gibi yüksek oyunları kurmadım kurduğumda kasıcanı biliyorum aygıt yöneticisine girdiğimde sıkıntı falan gözükmüyor senin bildiğin bişey var mı
  • oshezzz O kullanıcısına yanıt
    Hangi programı indirdiniz?
  • Carfreak kullanıcısına yanıt
    Ben varım ve hiçbir sorun da yaşamıyorum.
  • dream sparktan windows embedded 8.1 olanı indirmiştim ama ona uyumlu değil mi ki bu program?
  • Beni de kullanıcılara ekler misin ? her türlü soruya cevap verebilirim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sorun yok. Performansa diyecek yok. Pc depodan aldım ürünü. Çok sağlamdır tavsiye ederim. 8 GB lık modelini kullanıyorum. Windows 8.1 Endüstri Pro. kullanıyorum. Öğrenciler için bedava olarak aldım. Bunla ilgili sorularınızıda cevaplarım. Şuan ücretsiz kullanıyorum.

Söze başlamadan önce yazmayı istemediğim bir yazıyı yazmak zorunda kalıyorum bunu bilin.

Evet bu cihazın HDD'si sorunlu başka HDD takıp denemedim. Eğer elinde başka HDD'si olup takıp deneyip sonucunu buraya yazarsa sevinirim. Benim bilgisayarı ilk aldığımdaki sorunum ekran kartı sürücüsünü kurmaktı ki 15 dk içinde ilk sayfada denilenleri yapıp çözmüştüm. Sonraki sorunum HDD oldu ki onuda SSD alarak çözdüm. Şuan hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür ne oyunlar da ne programlarda ne sürücülerde...

Şimdi geleyim demek istemediğime.

Bu laptopu alacak kişinin orta ve ileri seviye bilgisayardan anlaması şart. Bu bilgisayarı alacak kişi birden fazla bilgisayara en az 15 kez format atmış ve format atmayı iyice kavramış olması şart. Donanım bilginiz iyi seviyede olması şart. Bunları diyorum ama kimseyi aşağılamak için değil bu bilgisayar freedos olduğu için bilginiz iyi derece olması gerekiyor. Küçük bir sorun yaşadığınızda bilgisayara kızıp kötülüyorsunuz. Bilakis ben bilgisayarda sorun çıktığında seviniyorum çünkü çözmeyle uğraşmanın zevki çok ayrı bir şey bana göre. Çözdüğüm her sorun benim bilgilerimi daha iyi bir seviyeye getiriyor.

Eğer bilgisayarda sorun çıkmasıyla uğraşamam diyorsanız BU BİLGİSAYARI SATIN ALMAYIN. Normal Windows kurulu hazır bir PC alın. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi kötü olur diye. Bence buradaki en büyük sorun Asus markasının böyle bir bilgisayarı çıkartıp gerekli desteği vermemesidir. Bu konuya uğrayan hiç bir Asus yetkilisi görmedim dahaden ben. Evet laptop F/P oranı yüksek bir cihaz ama bilgisayar işleriyle pek uğraşmayı sevmeyen kısmın sinirlerini bozacak kadar kötü bir alet. Tekrar diyorum eğer problem yaşadığınızda (donanım dışında) cihaza sinir olup giden paranıza acımak istemiyorsanız bu aleti ALMAYIN. Bu bilgisayarı ben her sorununa katlanıp sabır edip çözerim diyen kişiler alsın.

İnşallah yazdıklarımdan kimse alınmaz maksadım sizleri kızdırmak değil. Bundan sonra bu bilgisayarı almak isteyenler 2 kez düşünsün. Bilgisayardan iyi derecede anlayanların düşünmeden alıp kullanabileceği bir alet sizleri ilk başta uğraştırır ama dilinden anladıktan sonra zevkini bol bol çıkarıcaksınız.

Sürçü lisan ettiysem affola saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

1700 bandındaki cihazda fullhd istemek bilmiyorum.

Bizim bu bilgisayarın aynı tip ,aynı model , Amazon'da full hd 'li 8 gb ram ve win 8.1 li olarak 1700TL ye satılmakta ,aralarında 1 fark var o da amazondaki core i7 bizimki i5...

x550jk modeli...
    Yanlış hatırlamıyorsam benim verdiğim link Windows 8.1 64 Bit uyumlu. Eğer bu programın eski sürümü kurulu ise onu kaldırıp tekrar yükleyin. Ben verdiğim linkteki programı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kurarken.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Yok yüklü değil hocam biraz daha uğraşayım bakalım teşekkür ederim cevabınız için..

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/X550JD/Splendid_X550JD_Win81_64_VER3010003.zip

Orijinalden alıntı: ferhat_gs

Arkadaşlar merhaba ssd olayı nedir?Bilmediğimden soruyorum.Laptopu hızlandırmak için takılan harici harddisk mi?

Yeni teknoloji depolama birimi.Hdd gibi mekanik degil dijital.Hdd den 100 kat kadar daha hizli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

lol de her dakika FPS düşmüyor.10dkda kafasına göre arada fps düşüyor ve saniyesinde tekrar çıkıyor bunu herkeste okudum.Yok dersen dikkat etmemeşindir.

Şimdi baktım CS:Go HS yedşm fps 53 oldu.

Lolde ultrada en düşük 100 fps. Basede 200 fps. Cs go da ise 100-120 fps arası. 100'den aşağı düştüğünü görmedim. Sizin pc de bi ayarsızlık var. Ani fps düşüşü filan da olmuyor. Shadow of mordor bile ultrada 30 fps de çalışıyor. Gta v'i high-ultra ayarlarda açacağını tahmin ediyorum. Sonuçta min 9800gt istiyor.

recommended da gtx 660 istiyor

yani kasmadna oynamak istiyorsan med de acıcaksın gibi.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Tamamdır indirdim hocam teşekkürler:)

Orijinalden alıntı: Fırat6

Beni de kullanıcılara ekler misin ? her türlü soruya cevap verebilirim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sorun yok. Performansa diyecek yok. Pc depodan aldım ürünü. Çok sağlamdır tavsiye ederim. 8 GB lık modelini kullanıyorum. Windows 8.1 Endüstri Pro. kullanıyorum. Öğrenciler için bedava olarak aldım. Bunla ilgili sorularınızıda cevaplarım. Şuan ücretsiz kullanıyorum.

herhangi bir öğrenci tanıdık mı bulmak mı lazım, kaç yıl geçerli? tüm üniversiteler oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Merhaba arkadaşlar,

Söze başlamadan önce yazmayı istemediğim bir yazıyı yazmak zorunda kalıyorum bunu bilin.

Evet bu cihazın HDD'si sorunlu başka HDD takıp denemedim. Eğer elinde başka HDD'si olup takıp deneyip sonucunu buraya yazarsa sevinirim. Benim bilgisayarı ilk aldığımdaki sorunum ekran kartı sürücüsünü kurmaktı ki 15 dk içinde ilk sayfada denilenleri yapıp çözmüştüm. Sonraki sorunum HDD oldu ki onuda SSD alarak çözdüm. Şuan hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür ne oyunlar da ne programlarda ne sürücülerde...

Şimdi geleyim demek istemediğime.

Bu laptopu alacak kişinin orta ve ileri seviye bilgisayardan anlaması şart. Bu bilgisayarı alacak kişi birden fazla bilgisayara en az 15 kez format atmış ve format atmayı iyice kavramış olması şart. Donanım bilginiz iyi seviyede olması şart. Bunları diyorum ama kimseyi aşağılamak için değil bu bilgisayar freedos olduğu için bilginiz iyi derece olması gerekiyor. Küçük bir sorun yaşadığınızda bilgisayara kızıp kötülüyorsunuz. Bilakis ben bilgisayarda sorun çıktığında seviniyorum çünkü çözmeyle uğraşmanın zevki çok ayrı bir şey bana göre. Çözdüğüm her sorun benim bilgilerimi daha iyi bir seviyeye getiriyor.

Eğer bilgisayarda sorun çıkmasıyla uğraşamam diyorsanız BU BİLGİSAYARI SATIN ALMAYIN. Normal Windows kurulu hazır bir PC alın. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi kötü olur diye. Bence buradaki en büyük sorun Asus markasının böyle bir bilgisayarı çıkartıp gerekli desteği vermemesidir. Bu konuya uğrayan hiç bir Asus yetkilisi görmedim dahaden ben. Evet laptop F/P oranı yüksek bir cihaz ama bilgisayar işleriyle pek uğraşmayı sevmeyen kısmın sinirlerini bozacak kadar kötü bir alet. Tekrar diyorum eğer problem yaşadığınızda (donanım dışında) cihaza sinir olup giden paranıza acımak istemiyorsanız bu aleti ALMAYIN. Bu bilgisayarı ben her sorununa katlanıp sabır edip çözerim diyen kişiler alsın.

İnşallah yazdıklarımdan kimse alınmaz maksadım sizleri kızdırmak değil. Bundan sonra bu bilgisayarı almak isteyenler 2 kez düşünsün. Bilgisayardan iyi derecede anlayanların düşünmeden alıp kullanabileceği bir alet sizleri ilk başta uğraştırır ama dilinden anladıktan sonra zevkini bol bol çıkarıcaksınız.

Sürçü lisan ettiysem affola saygılarımla.

aynen katılıyorum sorunları tek tek arastırdım cozdum zaten pek fazla sorunum olmadı ama araştırıp uğraşıp çözmek haz verici maşallah diyeyim hiçbir sorunum yok şu an pc ile ilgili, güzel yazı olmuş dostum

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.