Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
714.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gün önce elime geçti 3 gündür aktif bir şekilde kullanıyorum ve gayet memnunum ama ilerleyen zamanlarda rami 8gbye çıkarmayı düşünüyorum

tek hoşlanmadığım yönü klavyedeki tuşlar italik öyle olmasaydı benim açımdan tadından yenmezdi
    olsun gene de memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan03

beni de ekleyebilirmisiniz
    4 gün önce elime geçti 3 gündür aktif bir şekilde kullanıyorum ve gayet memnunum ama ilerleyen zamanlarda rami 8gbye çıkarmayı düşünüyorum

tek hoşlanmadığım yönü klavyedeki tuşlar italik öyle olmasaydı benim açımdan tadından yenmezdi
    olsun gene de memnunum

Seni bi yerden hatırlıyorum (nick)

Herneyse memnunsun fakat windows ne kullanıyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeşitli forumlarda aynı nickteyim muhtemelen orlardan tanıyorsundur.
    windows 8.1 kullanıyorum
    konudaki kullanıcılar gibi pek bilgisayar delisi değilim ama işimi görüyor
  • quote:

çeşitli forumlarda aynı nickteyim muhtemelen orlardan tanıyorsundur.
    windows 8.1 kullanıyorum
    konudaki kullanıcılar gibi pek bilgisayar delisi değilim ama işimi görüyor

Daha yeni windows 7 yükledim.Windows 8.1 %100 diskte çok boğuyor.Şuanlık iyi daha update yüklüyor bakalım.
  • driverleri bulursam w7ye dönerim bende
    araştırayım biraz sabah
  • quote:

driverleri bulursam w7ye dönerim bende
    araştırayım biraz sabah

Driverlar var zaten ben temiz w7 yüklediğim için şuan 3 saatir güncelleme yüklüyor %199 tane buldu.Hala yapıyor.
  • Sunu anlayamiyorum.Steamden yedek oyunu ger yukluyorum.bu islemi yaparken chrom acilmiyor.

Tum notebbooklar boyle mi ? Bu model mi boyle.

• Artık ilk aldığım gün kadar memnun değilim.Oynadığım tek oyun vardı.CS:GO windows 8.1 de memnundum.

windows 7 de fps 58-60 arası herşey full ama gel gelelim.Silahı sağ sola yapınca görüntü kırılıyor.Yumuşastça tüm zımbırtıları açtığım halde yani anlayamadım bu CS:GO da bile bu şekilde performans alıyorsam neden gTX 850m var ki içinde ?

İmzama tekrardan dönerek tecrübe, yediğim kazıklar topluluğudur.
    Edit:evet suan windows 7 ve hdd isigi full yaniyor, kontrol paneli kitlendi islem yapamiyorum.

Saka gibi windows 7 de bile kitlendi HDD .

Sanirim kronik sorunlu , 1800 tl bosa gitti sadece kagit ustundeki bilgilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 17 Ocak 2015; 5:29:15 >
  • Gercekten sistemden anlayan kisiler yazsin.
    Teknik ozellikler belli.farkli notebooklarda inceledim disk %100 ama kesinlikle takilma yok.

Burda bir %100 e cikiyor takiliyor.
    Ozaman bosuna , para vermis oluyoruz bu sisteme.belkide freedos oldugu icin optimize degil.

Sanirim cahillim yuzunden suan rahatsizim.gtx850m var bir isime yaramiyor.740-840 li gibi bir notebook alsaydim belki performansi daha iyi olucakti.

Suanasiri pismanim.

• Onumuzdeki hafta almayi dusunuyorum oyun icin onerirmisiniz? Birde bu ekranda oyun oynamasi zevklimi yani buyuklugu yetiyormu?

• Arkadaşlar herkese mrb.Ürünü yaklasık bır hafta önce perpadan aldım 1575 liraya.Almaz olsaydım.Fiyat ucuz diye gittik meğer ürünler refurbished miş.Bikaç gün sonra farkına vardım.Aldığım ürünün klavyesınde sıkıntı vardı gittim değişim yaptılar.Bide ürünün içinden garanti belgesi sürücü vs cıkmadı.Adam driverleri cekerım cdye sorun degıl garantıyı de ayarlarız dedi.Dün gittim bi garanti belgesi verdi sanki a4 cıktısı yapılıp kenarları kesılmıs gibi bişey.Herneyse bende sinirlendim değişim yaptığı cihazı alıp eve geldim driverleri kuramadım o kadar sorunlu bı touchpadi varki gercekten sinir oldum resmen driverları kuramadım.Sizden ricam bana driver cdsini çekip verebilicek bir arkadaş varmı acaba.İstanbulda oturuyorum Şişli civarında.İl dışı olursa kargo da olur.Teşekkür ederim.Bu arada şeytan diyo git şikeyet tüketici haklarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Artık ilk aldığım gün kadar memnun değilim.Oynadığım tek oyun vardı.CS:GO windows 8.1 de memnundum.

windows 7 de fps 58-60 arası herşey full ama gel gelelim.Silahı sağ sola yapınca görüntü kırılıyor.Yumuşastça tüm zımbırtıları açtığım halde yani anlayamadım bu CS:GO da bile bu şekilde performans alıyorsam neden gTX 850m var ki içinde ?

Edit:evet suan windows 7 ve hdd isigi full yaniyor, kontrol paneli kitlendi islem yapamiyorum.

Cs go bende 100-120 fps arası. Her şey full. En ufak takılma yok. Vsync'yi kapat. Ayrıca pc nizin kasmasının nedeni güncelleştirmelerin ve yedeklemenin çalışıyor olması. Ya da başka bir şey. Görev yöneticisinden gayet iyi anlaşılıyor.

• Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Ben de ASUS X550JK XO012D Modelini Almayı Düşünüyorum. Ancak ben HDD+SSD Yapmayı Düşünüyorum. Bu Durumda Garanti Dışına Çıkıyor. Çok Sorun Olur mu Garanti Dışına Çıkması? Teşekkürler :)
  • Şu aleti sorunsuz kullanan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

Şu aleti sorunsuz kullanan yok mu?

Ben w7 ile gayet memnunum.

• Ben de sorunsuz kullanıyorum şu an. Sadece disk kullanımı problemi çıkıyor nadir olarak (şimdilik tolere ediyorum, eğer artarsa Win7 kurarım), oyunlarda da gayet iyi performans alıyorum. Dün 1 saat civarı BF4 multiplayer oynadım ultra ayarlarda, bana mısın demedi alet
  • Makine randıman alamıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

Şu aleti sorunsuz kullanan yok mu?

Bende 1 aydır kullanıyorum win 8.1 olarak ve cok memnunum. %100 disk kullanimi bendede var fakat bir kaç ufak ayarla biraz iyileştirme yaptım eskisinden daha iyi. Aşırı hız tutkunu değilim zaten benim işlerim görüyor ve 4gb ram ile bile harika oyun performansları alıyorum her şey son ayardayken..

• Abi bunun ekranı benim için büyük problem yahu. Acaba gözlerim mi hassas ? Çünkü kör olacam yahu. Full HD olsaydı şu ekran ne olurdu ? Paranın içinde kaldınız öldünüz kârdan. Full HD koyun fiyatı da arttırmayın pis herifler.

Bu pc ye Full HD ekran takmak gibi işlem herhangi bir şekilde yapılabilir mi ? Yapılırsa kaça patlar ?

Abi ben bu ekranı çekemiyorum. Çok ciddiyim. Ben bu Full HD vs olayına inanan biri değildim. İnsanlar abartıyor derdim bir farkı yok diye düşünürdüm. Bildiğin saçmalıyormuşum. Cidden Full HD görmüş göz mat ekran falan çekemiyor. Çekilecek dert değil yemin ederim.

Pc'nin en büyük eksisi kesinlikle ekranı. Bi kupon yapıp şöyle şansa bala 4 5 milyar vurup kendine 5 milyarlık pc alacan. Dert tasa yok. 50 sene kullan. Hiçbir yerinden kesinti de yapılmaz özellik falan. Sonuçta 5 milyar. Bi pc daha ne kadar pahalı olabilir ki ? Sonuçta uzatiy mekiği almıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Artık ilk aldığım gün kadar memnun değilim.Oynadığım tek oyun vardı.CS:GO windows 8.1 de memnundum.

Cs go bende 100-120 fps arası. Her şey full. En ufak takılma yok. Vsync'yi kapat. Ayrıca pc nizin kasmasının nedeni güncelleştirmelerin ve yedeklemenin çalışıyor olması. Ya da başka bir şey. Görev yöneticisinden gayet iyi anlaşılıyor.

Fps de sorun yok , sag sola dondugumde ekran kiriliyor yani parca parca gidiyor.
    Dediğin olayı biliyorum , vysmc ayarı tam olarak nerede ?

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.