Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihaz şuan elimde. win 8.1 pro kurdum. birazdan cracklicem. driverları verilen cd den kurdum. Sorunsuz gibi gözüküyor şuan.
    Yalnız anlamadıgım bişey var. masaüstüne sağ tıklayınca geç geliyor sizde de böyle bi sorun var mı?

Cihazı genel olarak beğendim ama touchpad i çok kötüymüş. yorumlarda ki arkadaşlar abartıyodur diye düşündüm ama berbat cidden. mouse ile kullanmak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferox1101

arkadaşlar cihaz şuan elimde. win 8.1 pro kurdum. birazdan cracklicem. driverları verilen cd den kurdum. Sorunsuz gibi gözüküyor şuan.
    Yalnız anlamadıgım bişey var. masaüstüne sağ tıklayınca geç geliyor sizde de böyle bi sorun var mı?

Cihazı genel olarak beğendim ama touchpad i çok kötüymüş. yorumlarda ki arkadaşlar abartıyodur diye düşündüm ama berbat cidden. mouse ile kullanmak şart

Sağ tıkda bekleme yapmasının sebebi İntel görüntü driverlarından kaynaklanıyor ya onları yüklemiceksin yada en güncel sürümleri kullancaksın.
    Ben 1 ay önce yüklediğimde aynı sorunla karışlaşıyordum. kurmadım. Win 8 kendi napıyosa bulup getiriyor o driverları bu şekilde olursa güncel oluyor sanırım ki bu şekilde herhangi sorun yok.
    Yani yapman gerekin İntelin driverlarını el ile yüklememek.

• quote:

arkadaşlar cihaz şuan elimde. win 8.1 pro kurdum. birazdan cracklicem. driverları verilen cd den kurdum. Sorunsuz gibi gözüküyor şuan.

power4 hybird den performence seç veya pil ayarlarındnan dengeli veya high performance yi seç farkı gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

pc siparişini verdim n11 den 1538e geldi bana ama herkes bir sorundan bahsetmiş başta hard disk olmak üzere sistem ağırlaşması vb.. hata mı ettim bunu almakla diye tereddüte düştüm :/

1538'e nasıl aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    1800 n11 fiyatı - 150 tl Çek - 111tl Bonus 1539'a aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çek olmadığı için pcdepodan 1640'a alacam galiba.
    Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Bilgi için teşekkürler.

hocam alırken notebookadresi nede bak derim. oda nova bilgisayarın sitesi. ben pcdepodan alıcaktım 20 tl ucuz diye notebook adresinden aldım. ofislerinden gidip aldıgım ve alırken sordugumdan bılıyorum ikiside aynı firmaya ait. Kendi aralarında fiyat farkları var biri daha ucuz oluyor takip et derim
  • Metal Gear Solid 5 Ground Zeros Fps değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterofSpears -- 21 Aralık 2014; 2:22:47 >
  • Arkadaşlar şu videoları izleyin derim

Muhsin Gyoutube
    olmayan oyun incelemesi
    http://www.youtube.com/watch?v=Gru6_oGYXDA

Muhsin Gyoutube
    victor gaming machines g501 fan sesi boşta
    http://www.youtube.com/watch?v=3dykVmfDq9E

Muhsin Gyoutube
    monitör inceleme
    http://www.youtube.com/watch?v=mTChgo7Z2Yo

Muhsin Gyoutube
    g501 açılış süresi, internetten video izleme ve ısınma
    http://www.youtube.com/watch?v=DxGcO9H1oRw

İşte VİCTOR un hazin sonu . daha 1 gunluk boşta duran bir pc ilk açılışta 45-50 derece olur mu. Zaten pc nin (bataryada dahil) ömrünü azaltan şey ısınmadır.Bu arkadaşa gelen driver cd si bozuk gelmiş. bir kaç arkadaşına daha aynı sorunla karşılaşmış servise yollamıslar cd yi yinede servis 3 kere bozuk cd yollamış. Size boşuna demiyorum servisi vasat diye. Ayrıca Victora gelen adaptörde büyük. Hiç yoktan bizimkinin tipi güzel ve ASUS yazısı çok şekil duruyor.
    ıps ıps diyorlar ama karşılaştırmada sınıfta kalıyor. Victor ile Asus arasında kalan arkadaşları çok iyi bir fikir sahibi yapabilir.

Adam doğru söylemiş ucuz etin yahnisi yenmez diye :D kolay gelsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyalci52 -- 21 Aralık 2014; 2:56:20 >

• quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

hocam alırken notebookadresi nede bak derim. oda nova bilgisayarın sitesi. ben pcdepodan alıcaktım 20 tl ucuz diye notebook adresinden aldım. ofislerinden gidip aldıgım ve alırken sordugumdan bılıyorum ikiside aynı firmaya ait. Kendi aralarında fiyat farkları var biri daha ucuz oluyor takip et derim

Notebook adresinde en ucuzu havale ile 1730'muş. Pcdepo'da tek çekim 1640 tl şu anda. Şu n11 kafamı karıştırdı. Güvenilir midir acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler.

Notebook adresinde en ucuzu havale ile 1730'muş. Pcdepo'da tek çekim 1640 tl şu anda. Şu n11 kafamı karıştırdı. Güvenilir midir acaba?

ilanlarında ASUS Türkiye garantili yazıyor aslangroup adında bir satıcı, Konya'da bir pc firmasıymış, n11 alışveriş yorumlarında 70 küsür yorumu var, bazı alıcılar notebook kutusu ile gönderildiğini 2. bir kutuya konulmadığını yazmış. Satıcıya mesaj attım başka bir kutuya daha koyun diye hemen aradılar, o büyüklükte başka kutularının olmadığını teslim alırken kutusunda hasar görürseniz teslim almayıp geri gönderin dediler, bana güven verdi biraz,sipariş verdim pazartesi elime ulaşacak.

Burada ki sorunları okuyunca acaba bu bilgisayarı almakla hata mı yaptım diye düşünmeye başladım. Bu konuda tereddüte düştüm :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo Y500 den tiksiniyordum şimdi biraz daha tiksindim bu laptopu görünce

• Arkadaşlar Disk Kullanımı 3 gündür %100 oluyor çözümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayusuf23

Arkadaşlar Disk Kullanımı 3 gündür %100 oluyor çözümü nedir ?

Hdd değişecek ya da ssd

• dostum kodla falan hallediliyordu o bu forumda biri yazmışdı süreklimi 100 de 100 hatası alıyorsun?
  • birde win 7 yada win10 kurun beyler hdd hatası yaşanmayabilir çünkü win 8 ve 8.1 gerçekten kötü işletim sistemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal_tehlike

Başlangıç ekranında cmd yazın ve çıkan sonucu, üzerinde sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Açılacak olan komut satırı penceresinde aşağıdaki komutları sırayla yazıp Enter'a basın:
    Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
    Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorunun devam etmesi durumunda, sisteminizde 3. parti antivirüs veya güvenlik yazılımları varsa bunları kaldırabilir, "Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanın.

bütün bunlara rağmen sorun devam ederse yeni kullanıcı hesabı açın.

bu sorunu yaşayan arkadaşlar için up bir deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayusuf23

Arkadaşlar Disk Kullanımı 3 gündür %100 oluyor çözümü nedir ?

Burdaki çözümü deneyin. Belki düzelir:
    uzmanim.net
    Windows 8 100% Disk Kullanım Sorunu
    http://uzmanim.net/soru/windows-8-100-disk-kullanim-sorunu/383

Bence hdd ile alakalı değil. Çünkü benim 10 senelik 80gb'lik hdd de bile böyle bi sorun olmuyor.

• Arkadaşlar merhaba,

Bugün Samsung 840 EVO 120 GB SSD satın aldım hızlıal.com'dan. Bu PC'deki HDD ya çok yavaş yada bana öyle geliyor imzam da yazılı olan kasaya göre. Çok office programı kullandığım için artık dayanamadım ve SSD satın aldım. İçinden çıkan HDD'yi kutuya atıp harici USB 3.0 olarak kullanacağım. İnşallah yaptığım yatırımdan dolayı pişman olmam çünkü SSD'lerin ömür konusunda verdiği güvensizlikle mecburiyetten dolayı almak zorunda kaldım. SSD'yi taktığım zaman SSD'ye sadece işletim sistemi ve programları kuracağım. Oyun, müzik, video gibi önemli dosyaları çıkarttığım HDD'de saklamayı düşünüyorum. Bakalım artık sonum hayırlı olsun.
  • Halledemedim :D
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.