Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemonUp

Ultra da oynamamışsındır o zaman.

Şimdi baktımda High-medium karışık oynuyormuşum
  • Bahsettiğin bilgisayarın İşlemcisi bu bilgisayardan çok daha güçlü ancak ekran kartı kötü kalıyor.Daha güncel oyunları daha iyi oynayabilmek istiyorsan bu bilgisayar ancak daha fazla işlemci gücüne ihtiyacın varsa bu senin kullanım şekline göre değişir o zaman bahsettiğin bilgisayar.Ben daha iyi oyun oynamak istiyorum onun haricinde genel amaçlarla kullanacağım zaten dersen kensinlikle 2 bilgisayar arasından bu ancak SSD veya HDD takviyesi yapman gerek.4gb ram de yine alınması gerekenler arasında.
  • Merhaba
    Bendede bir asus x550jk-0012d var elimde orjinal windows 8 olmadığından kurmadın. Ancak kursam bile iyi bir performans alamamaktayım. Bir windows 7 hayranı olarak windows 7 formatı attım ancak BlueTooth bir türlü kuramadım BlueTooth kartı markası ne onuda bilemediğimden bir türlü kuramadım . Acaba yardım edebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

işlemcinde sorun olabilir burdaki bazı arkadaşlar denemişdi bf3 ve 4 ü hatta diğer oyunları highda kasmadan oynuyorlardı bilgin olsun

Sanane el alemin malından.Insanları neden tedirgin ediyorsun?Buradaki kimse o pcyi bedava almadı.Tutturmuşsun bir para vericem diye.
  • Arkadaslar iyi gunler.
    Bilgisayari alisimin uzerinden daha 1ay gecmeden 2.kere servise verdim. Teslim alicam ama yine ayni skntilari yasayacagim galiba. Ilkinde de harddisk degismisti. Yine hardisk degistircekler.

Neyse;

Ben laptop gelir gelmez ssd ve 4gb takmayi dusunuyorm. Forumda ilk 25sayfayi okudum ama bilgi bulamadim.

Hangi ram'i ve ssd yi almam gerektigini soyleyebilirmisiniz?
    Ve ssd takmak icin ekstra bir kilif gibi birsey varmis, nedir onun ismi?

Yardimci olursaniz sevinirim.
  • mklkrc M kullanıcısına yanıt
    Kingston KVR16LS11/4,4gb model kodu bu bunu alacaksın.SSD için hiç bir şeye ihtitiyacın yok HDD yi çıkar kızaktan sonra SSD yi yerleştirip aynı şekilde tak.SSD markası sana kalmış,araştır hangisini istiyorsan al ve vatan bilgisayarı öneririm internet sayfalarından aldığın bir ürünü 7 gün içinde geri götürürsen cayma hakkın sayesinde tek soru sormadan geri alıyorlar.Beğenmedim deyip iade edebilirsin yalnız ürüne ve kutusuna zarar verme hiç :)
  • Internette arastirdim biraz ssd icin sata, sata2, ide vs seyler yaziyo. Hangisine dikkat etmem lazim. Sadece 256gb ssd diye arasam olurmu? Ve cikan hdd yi kutuya takiyolarmis. O nasil oluyor. Harici hdd olarak kullanmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferox1101

Biraz önce aldım bende. 8 gb modelini 1885 TL verdim. Sistem cdsini bekliyorum şuan. inşallah pişman olmayız

Bu arada Windows 8.1 kur dedi satan kişi. Neden böyle dedi anlamadım? Siz hangi sistemi kurdunuz?

Kardeş 1885 nerden aldin
    Bizim pcler sata 3 kullanıyor ve şu andaki güncel ssdler msata ve sata 3 olarak satılıyor genelde zaten.Sata 3 yazan bir ssd uygundur.USB 3.0 HDD kutusu bakıcaksın sol taraftaki mavi usbler usb 3.0 olur onlardan birine usb ile bağlayacaksın çıkardığın HDD'yi.
  • Ssd yi dedign gibi alacagim da harddisk kutusunu merak ettim. Nedir onunozelligi. Plastik bir kap degilmi sonucta? 30-35 lira niye acaba?

USB 3.0 olunca biraz pahalı oluyor.Plastik değil ben everest marka kullanıyorum metal ya da aliminyumdan yapılma.Kablosuda epey kalın.Evet etmemesi gerek o kadar para ama ne yapalım.45 liraya aldım bir de en ucuzlarındandı usb 3.0 lardan.
  • Ram olarak;
    linktekini sipariş vereceğim de. SSD'ler kafamı çok karıştırdı.

Vatana girdim yorumlara baktım. 180TL ile 400TL arasında 120GB SSD'ler var. Özelliklerine bakınca hepsi birbirinin aynısı gibi.

ÖZelliklerinde okuma hızı 450mb demiş mesela ama adam test ettim 150mb diyo.
    Bunu nasıl anlayıp da alacağım?

• beyler pcdepo'dan aldım pcyi. windows 8.1 yükledim ve kendi görderdikleri driver cdsini kullanarak driverlerı yükledim. fakat bazen çok yavaşlıyor. atıyorum league of legends simgesine tıklıyorum 10 saniye sonra açılıyor, az sonra tekrar deniyorum hemen açılıyor. nedeni ne olabilir? bi de az önce tamamen donup siyah ekranda kaldı.@Belegurth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetriser -- 20 Aralık 2014; 21:31:22 >
  • 4 gb modeli alsam beni ne kadar goturur.8 gb modeli cok pahali ilerde kendim takarim 4 gb ram daha.Oyun icin kullanacagim.

• Aranızda cs go yu test eden var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun icin alacaklar 8gb tavsiye ederim

Orada yazan rakamlar gerçekçi olmuyor malesef.O nedenle ben çok uzun saatler araştırmıştım inceleme sitelerinde skorlara bakmıştım.Çok bir şey farketmiyor ssd al tak yeter ama paran varsan ben sana Samsung 840 pro öneririm kingston hyperx 3k öeririm samsung 840 evo da alabilirsin tlc nand kulanılmış o nedenle mlc lerden genelde ömrü daha kısa ama 100tb a kadar yazım yapmış testler de.Sandisk alabilirsin extreme fln corsair gtx alabilirsin yine paran varsa.Yalnız corsair force ls alma sakın 2 tane denedim ondan ikisininde test değerleri çok düşük çıktı.
  • Beyler max 150 180 civarı ssd önerir misiniz?

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    var ,

zaten kurup da silmedeğim tek oyun ,

sistemi hiç zorlamıyor ,ha pencere açmışsın ha cs go...

Çoğu oyunu bilgisayara yazık ederim diye kurmuyorum ,

Bakalım bulursam assetta corsa kuracağım bir tek sağlam bir araba simülasyonu...
  • pc siparişini verdim n11 den 1538e geldi bana ama herkes bir sorundan bahsetmiş başta hard disk olmak üzere sistem ağırlaşması vb.. hata mı ettim bunu almakla diye tereddüte düştüm :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.