Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hdd yi sokup yeribe ssd taktım.Sogutucudan cızırtı geliyor hafif sizlerdede öyle mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan17

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

Laptop u alalı yaklaşık 4-5 ay olmuştur. Halen satışı devam ediyorsa ve almayı düşünen varsa 2 kere düşünsün. Laptopdaki hdd berbat ötesi. Markası filan belli değil. ve bazı ürünlerde bu hdd çok kötü performance gösterdiği için pc inanılmaz yavaş sanki 5400 rpm değil 1400 rpm gibi çalışıyor. Bendeki üründe aynı problemdeydi ben hdd değiştirdim şimdi canavar oldu. Sorunun hdd olduğunu anlayana kadar belki 15 defa işletim sistemi yükledim sildim. değişen hiçbirşey olmadı. kingston marka bi hdd taktım olay çözüldü. Bazı arkadaşlar sorunsuz kullandığını iddia ediyor. Doğrudur demekki 10 üründen 3 tanesinin hdd si sıkıntılı. Çünkü benim yaşadığım sorunları yaşayan bir dünya insan var. sadece ben olsam demekki şansızmışım dicem ancak saymakla bitmeyecek kadar bu sorunu yaşayan var. ALmadan önce 2 kere düşünün.

.....

Problem 5400 rpm değil problem hdd lerde kronik bozukluk olması 10 da 3 ü bozuk gelio. performansı berbat ötesi. onu çıkartıp samsung ,seagate vs vs tanınan bir marka takınca makine kendine geliyor. adamlar makineye resmen çöpe atsan alınmayacak kalitede hdd takmışlar. benim 4. laptop um bu 5400 rpm hızını biliom ama bu laptop a takılan hdd bırakın 5400 , 2400 hızında bile değil. bu laptop u alacak arkadaşları tekrardan uyarıyorum . içinde gelen orjinal hdd yi söküp sağlam bir hdd takacakları riskini göze alıp alsınlar. ben havadan sallamıyorum aldım kullandım söylüyorum. benim gibi hdd den madğur olanlarda var. sadece ben değilim. ben hdd yi değştirdim ondan çıkan hdd yide külüstür bir laptop um var ona taktım. anca onu hakedio çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 19 Aralık 2014; 21:30:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

quote:

quote:

Dostlar birazdan vatana gideceğim 4 GB ram alacağım link olarak atarsanız çok yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum.

http://www.gold.com.tr/kingston-kvr16s11-4-ram_u Bunu alacağım arkadaşlar sorun olurmu ?

bu ram olmaz 1.5v bu ram sana 1.35 lazım gollda var ben aldım

Hocam link atermisiniz golddayim

model adını yazıyorum . kvr16ls11/4 bu ram 1.35V bahçelievler golddan 104.99tlye almıştım 15 gün kadar önce .

Çok sağolun hocam şimdi taktım çalıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

Beni de ekle listeye dostum .Merhaba arkadaşlar artık ben de bir X550JK sahibiyim ve bunları da onun klavyesinden yazıyorum. Ürünü malzeme kalitesi olarak beğendim denilen harddisk sesi bende de var arada bir geliyor ama rahatsız edecek bir ses değil bana göre. Touchpad in ses yaptığı doğru sessiz değil ama aşırı da değil.Sistemi yeni kurdum henüz driverları yükledim güncellemeleri yapmadım belki ondandır bilmiyorum ama ilk açılışı 40-45 saniyeyi buluyor. Ayrıca masaüstünde sağ tıkladığımda seçeneklerin gelmesi yarım saniyeyi buluyor bu ilk değil her seferinde oluyor. Makine hızlı ama bunun gibi ufak takılmalar mevcut güncellemeleri de tam yapıp bakacağım eğer hala yavaşlama varsa yeniden farklı bir iso ile format atacağım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Kutu açımı ve kullanım videosu çektim yakın zamanda da eklemeyi planlıyorum. Henüz oyun yüklemediğim için bir şey söyleyemeceğim.

arkadaşım hayırlı olsun takılmaların sebebi içindeki hdd nin çöp niteliğinde olması. ilk başta para verdiğin için kötü taraflarını görmezden geleceksin ama hdd nin yaptığı kasmalar, oyunda ani fps iniş çıkışları, pc nin anormal yavaş açılması kapanması gözüne batmaya başlıcak sonra hdd değişitrceksin :) yaşadım biliyorum.

• Hddyi harici olarak kullanacağım 20 30 lira civarına kutu önerebilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beni de ekle listeye dostum .Merhaba arkadaşlar artık ben de bir X550JK sahibiyim ve bunları da onun klavyesinden yazıyorum. Ürünü malzeme kalitesi olarak beğendim denilen harddisk sesi bende de var arada bir geliyor ama rahatsız edecek bir ses değil bana göre. Touchpad in ses yaptığı doğru sessiz değil ama aşırı da değil.Sistemi yeni kurdum henüz driverları yükledim güncellemeleri yapmadım belki ondandır bilmiyorum ama ilk açılışı 40-45 saniyeyi buluyor. Ayrıca masaüstünde sağ tıkladığımda seçeneklerin gelmesi yarım saniyeyi buluyor bu ilk değil her seferinde oluyor. Makine hızlı ama bunun gibi ufak takılmalar mevcut güncellemeleri de tam yapıp bakacağım eğer hala yavaşlama varsa yeniden farklı bir iso ile format atacağım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Kutu açımı ve kullanım videosu çektim yakın zamanda da eklemeyi planlıyorum. Henüz oyun yüklemediğim için bir şey söyleyemeceğim.

arkadaşım hayırlı olsun takılmaların sebebi içindeki hdd nin çöp niteliğinde olması. ilk başta para verdiğin için kötü taraflarını görmezden geleceksin ama hdd nin yaptığı kasmalar, oyunda ani fps iniş çıkışları, pc nin anormal yavaş açılması kapanması gözüne batmaya başlıcak sonra hdd değişitrceksin :) yaşadım biliyorum.

hadi yaa dostum peki sen değiştirince düzeldi mi hızı? ben uefi den kurdum ama uefi aktif değil yanlış kurulumdan dolayı eski tip bios ondan yavaş açılıyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

hadi yaa dostum peki sen değiştirince düzeldi mi hızı? ben uefi den kurdum ama uefi aktif değil yanlış kurulumdan dolayı eski tip bios ondan yavaş açılıyor olabilir.

Kingston hardisk taktım canavar oldu. laptop tan çıkan hdd yide çöpe atabilirim.

• Arkadaşlar laptoptan çıkan hardiski kullanmak icin nasıl bir kutu onerirsiniz.Birde oyunlarımı harici hardiske kurup oynayabilirmiyim.steam veya origin oyunlarımı

• arkadaşlar iyi akşamlar bu bilgisayarda bi sıkıntım var alalı 1ay oldu önceden yoktu ama son zamanlar fan sürekli çalışıyor
  • atma çöpe dönem ödevlerini ona atarsın
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim az kaldı 8 GB Ram' e yükselttim bilgisayarı ama moh warfighter oynarken bellek azalıyor hatası verip kendini kapatıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kingston hardisk taktım canavar oldu. laptop tan çıkan hdd yide çöpe atabilirim.

anladım. ben hdd testi için bir program indirdim onunla denedim okuma 100mb civarında bir yavaşlık yok. Bilgisayarın kendisi de hızlı ama sadece masaüstüne sağ tıklanması gibi ufak şeylerde gecikme yaşıyor. UEFI ile tekrar kuracağım Windows indiriyorum sonuçları yazarım tekrar.

• quote:

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim az kaldı 8 GB Ram' e yükselttim bilgisayarı ama moh warfighter oynarken bellek azalıyor hatası verip kendini kapatıyor

http://battlelog.medalofhonor.com/mohw/forum/threadview/2832654490099421775/2/

Bu linkte sizin sorundan bahsedilmis sanirim.Bir inceleyin

• Dostum driverlerinin hepsini kur . Sonra driver booster 2 ile driverlerini guncelle. Ben oyle yaptim duzeldi. Tikladigim anda aciliyor sag tik menusu.

• Hdd yi degistirmek garantiyi bozmuyor mu ?

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler , hemen inceliyorum
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Tabiki bozar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

hocam peki yeni taktığınız HDD cızırtı yapıyor mu ?

Eski hdd çızırtı yapıodu ve kaplumbağa hızındaydı. onu çıkartıp attım. Kingston marka taktım şuan cızırtı yok ve çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Hdd yi degistirmek garantiyi bozmuyor mu ?

Evet bozuyor . servise göndersem aynı marka hdd takacalardı değişen bişey olmuyacaktı. Garantiyi bozdum bozulurlarsa bozulsun. o yavaşlık çekilecek gibi değildi.
  • beyler hdd ile idare edenlerde var o ilginç geldi bana ama iyi yapmışsın
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.