Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
729.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar wın 8.1 ing. yukledım yalnız ne zaman yuklesem bılgısayarı kapatacagım zaman normal kapatma yerınde sadece shut down yazarken update and shut down yazıyor veya update and shut down yazıyor sonra pc kapanıp acıldıgında wındows acılıs ekranında donuyor acılmıyor mavı bır ekran glıyor ve whea_uncorrectable_error yazıyor yardımcı olabılecek varmı?
    Peki özgür arkadaşım cevabın için teşekkürler.peki uefi kurarken bios ayarlarını yaptığımda hiçbir sürücüyü görmemesi konusunda bilgin varmı.birde ssd konusuna gelince benim becerebileceğim bir olay değil.pek bir bilgim yok ssd diyi takınca pc deki hdd ne oluyor mesala(kusura bakma bilgim olmadığı için soruyorum.)
    ssd ile uğraşmadan direk iyi bir hdd alsam sorunum çözülürmü sence.Bence açılış o kadar önemli değilde pc nin başında işlem yaparken bekleme deli ediyor.

SSD olayı da mevcut hard diski harici olarak kulalnabilirsin ya da dvd yerine takabilirsin gibi çeşitli çözümleri var ancak beceremem diyorsan bir bilgisayarcıya 20 lira atarsan da yaparlar heralde.

Ben pc yi sadece oyun oynamak için kullanıyorum ve şimdiye kadar oynadığım tüm oyunlardada mükemmel performans aldım, 0 takılma ve ısınma problemi hiç yaşamadım. O yüzden başlangıçtaki 1 dakikalık bekleme veya bazı windows işlemleri yaparkenki kısa süreli beklemelere çok takılmıyorum çünkü amacım oyundu ve fazlasıyla memnunum bu konuda
    I5 4460 3.2 Ghz/MSI H81M P33 Motherboard/ZOTAC GTX 970 amp! Extreme Core Edition GPU/2X4 GB Kingston HyperX 1600MHZ Memory/Crucial BX-100 120GB SSD/WD Blue 1TB HDD/Dark N10 Case/Xiagmatek 600W 80 Psu + Iphone 6S User
    Steam ID:gondikci
    Uplay ID:maliakin95
    PSN ID:Poine_00
  • Bu bilgisayarı alacaktım şikayetler artınca vazgeçmiştim ancak araştırmalarıma göre bu özellikte (F/P) başka bir notebook bulamadım. Artık alma zamanım geldi sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu laptopda ssd slotu var değil mi bir de alıp kendim taksam garanti bozuluır mu
    I5 4460 3.2 Ghz/MSI H81M P33 Motherboard/ZOTAC GTX 970 amp! Extreme Core Edition GPU/2X4 GB Kingston HyperX 1600MHZ Memory/Crucial BX-100 120GB SSD/WD Blue 1TB HDD/Dark N10 Case/Xiagmatek 600W 80 Psu + Iphone 6S User
    Steam ID:gondikci
    Uplay ID:maliakin95
    PSN ID:Poine_00
  • Merhaba,

Bilgisayarımın ekranını silmek istiyorum, ama çizmekten korkuyorum. Önceki bilgisayarımı ıslak mendille silme gibi hatada bulundum, çizilmişti. Aynı şeyin bunun başına gelmesini istemiyorum. Gerçi ekrana dokununca çizelecek gibi durmuyor ama bilgilenmekten zarar gelmez. Silen arkadaşlar varsa bilgisayar ekranı nasıl silinir bilgilendirebilirler mi ?
  • Var da alıp kendin takınca garantinin bozulması konusu biraz muallak. Asus servisi bozulur diyor forumda arkadaşlar bozulmaz diyor bazıları o yüzden net bir bilgi yok yani asus servisi bazen bozulmaz falan diyor istersen bi mail at sor servise.

Orijinalden alıntı: Squanch

Merhaba,

Bilgisayarımın ekranını silmek istiyorum, ama çizmekten korkuyorum. Önceki bilgisayarımı ıslak mendille silme gibi hatada bulundum, çizilmişti. Aynı şeyin bunun başına gelmesini istemiyorum. Gerçi ekrana dokununca çizelecek gibi durmuyor ama bilgilenmekten zarar gelmez. Silen arkadaşlar varsa bilgisayar ekranı nasıl silinir bilgilendirebilirler mi ?

Ekran silme spreyleri oluyor.10-20 tl arasi birsey onunla silin. Hem cizmiyor hem tertemiz yapiyor hemde hizli buharlasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro
  • Arkadaşlar Bende 1.5 Ay Sonra Bizim Burdaki Asus Bayisinden 1869 liraya 8 gb ramli modelini alacağım 2 aydır yazdıklarınızı okuyorum ve aklıma takılanları sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ayrıca 2009 kasımdan beri asus k52jc kullanıyorum neyse sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız sevinirim ?

1 - hdd ses nasıl geliyor çok mu çünkü çok sessiz ortamlarda oluyorum ben ayrıca benim alacağım bayi asus bayisi adama dedim 1 tb takalım içindekini harici olarak kullanalım tamam dedi zaten teknik servise de o bakıyor bi faydası olur mu pc ye ?
    2 - wifi çekim gücü az diyorlar doğru mudur ?
    3 - cihaz soğutucu isityor mu ?
    4 - ekran kartı driverını kurarken donanım bulunamadı hatası alınıyormuş nasıl düzeltilir ?
    5 - cihazın pil normal kullanımda kaç saat gidiyor ?
    6 - oyun oynarken pil üstünde mi oynamalıyım yoksa pili çıkarıp fişte mi ?
    7 - ekran kartı iyi 1366*768 heralde en fazla çözünürlük oyunlarda nasıldır ?
    8 - oyunlarda çok ısınıyor mu ?
    Cevaplarsanız Sevinirim arkadaşlar

• bilgisayarla gelen asus cd sinden güncellemeleri yaptım artı olarak nvidianın sitesindende güncelledim pes 2015 kurdum fakat ekran kartını intelhd ghraphic olarak görüyor sebebi ne olabilir?

Orijinalden alıntı: qq9

bilgisayarla gelen asus cd sinden güncellemeleri yaptım artı olarak nvidianın sitesindende güncelledim pes 2015 kurdum fakat ekran kartını intelhd ghraphic olarak görüyor sebebi ne olabilir?

mesela bendede böyle hata alırsam ne yapmalıyım ?

Orijinalden alıntı: expe

bu arada ben touchpad i FN+9 ile kapatıyorum senselock99 arkadaşım

oldu teşekkürler

nvidia ayarlarından önceliği auto yerine nvidia yaptım düzeldide bu kez oyun açılıyor siyah ekran geliyor hemen kapanıyor sonra bunla uğraşıyorum şimdi

steam üzerinden aç bendede öyleydi :D veya crackla yeniden veye sana online oynayabilmen için crack atarım ben ilk günden beri korsan oyunu online oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayusuf23

quote:

nvidia ayarlarından önceliği auto yerine nvidia yaptım düzeldide bu kez oyun açılıyor siyah ekran geliyor hemen kapanıyor sonra bunla uğraşıyorum şimdi

steam üzerinden aç bendede öyleydi :D veya crackla yeniden veye sana online oynayabilmen için crack atarım ben ilk günden beri korsan oyunu online oynuyorum :D

crack i atarsan iyi olur bi normal oynayabilsem sonra online düşünürüz

Orijinalden alıntı: BagweLL35

hocam bende de aynı sorun olmustu ama çözdüm pes settings.exe yi de nvidia kartla çalıştırın daha sonra settingsden çözünürlüğü 1280x768 5:3 yapın bu yolla yaptım oldu yardımcı olmuşumdur umarım

Denedim olmadı ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.