Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.027
Cevap
232
Favori
709.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Hb

Arkadaşlar merhaba ben laptopumu kaplamak istiyorum. Ancak internette bir türlü düzgün bir kaplama bulamadım. Kaplama alan veya kullanan var mı şu an.
    Araba parçaları satan yerde karbon fiber alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qrsat60 Q kullanıcısına yanıt
    Tamir olmuyor mu?
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    Macun değiştirdim biraz uğraştıyor ama tavsiyem sakın fanın bantlarını sökme fanı açma hava üflet geri toparlaması zor oluyor çünkü

• arkadaşlar, ben de bu ürünü 8 gb ram + 256 gb ssd ile kullanıyorum. cihazda kozmetik bakimdan tek çizik bile yok, oldukça temiz ve dikkatli kullanildi. hiçbir sıkıntısı yok, tamir yüzü görmedi. simdi 1660ti ekran kartli bir laptop almayı düşünüyorum. sizce elimdeki Asus modelini kaça satabilirim şu piyasada ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimyok

arkadaşlar, ben de bu ürünü 8 gb ram + 256 gb ssd ile kullanıyorum. cihazda kozmetik bakimdan tek çizik bile yok, oldukça temiz ve dikkatli kullanildi. hiçbir sıkıntısı yok, tamir yüzü görmedi. simdi 1660ti ekran kartli bir laptop almayı düşünüyorum. sizce elimdeki Asus modelini kaça satabilirim şu piyasada ?
    Bence ederi 1600.Yıpranma payı önemli.

• arkadaşlar bu bilgisayarın ekranı gidip duruyor dalganıyor pembe mor siyah tarzda ısıklar bütün ekranı kaplıyor sorun nerde bilgisayarı açıp temizledim 2 ay önce herhangi bir kablo mu tam oturmadı acaba sorun nedir ne almam gerek lütfen söyleyin
  • ekrana giden kabloda sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ekrana giden kabloda sorun olabilir
    yeni bi sorun baş gösterdi noluyo abicim herşey üst üste geliyo fan tarafından gelen bu aşırı iğrenç ses. videoyu aşağıya bırakıyorum;

SORUN NEDİR
    Onur Çalpayoutube
    Laptop fandan gelen cızırtı
    https://www.youtube.com/watch?v=KX4FA6-bwLs

• fan yağsız kalmış olabilir söktüğünde göbekteki etiketi kaldırıp şırıngayla biraz makine yağı sıksaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

fan yağsız kalmış olabilir söktüğünde göbekteki etiketi kaldırıp şırıngayla biraz makine yağı sıksaydın keşke
    işin garibi yaptım yağladım hemde özenle ne fazla ne eksik. ses kesildi 3 gündür çıkmıyor sebebi ne gram anlamadım
  • Arkadaşlar bilgisayarı 2013ten bu yana kullanıyorum. Ekran kartıyla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Ekran kartı başlarda hata veriyordu(ekran kartı bi sorunla karşılaştı ve bu durumdan kurtuldu) daha sonra mavi ekran hatası vermeye başladı. Ekran kartı driverlarını tek tek denedim orijinal siteden, Windows’u güncelledim 10 a, ama sorun çözülmedi hala intel HD graphics ten nvidiaya geçince aynı sorunu veriyor ve mavi ekran hatası alıyorum. Benzer bişey yaşayan var mı nasıl bir çözüm aranabilir ??

• Arkadaşlar merhaba,
    cihazı 4 yıldır kullanıyorum. 8gb ram takviye etmeyi düşünüyorum şu linkteki ram uyumlu mudur?
    www.hepsiburada.com
    Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-sodimm-ram-kvr16s11-8-p-BD301528?magaza=notebookyedekparca

Bir de ek olarak SSD takmayı düşünüyorum bu linkteki SSD'yi de taksam performans nasıl etkilenir?
    PUBG lite oynamak istiyorum acaba iyi FPS alır mıyım? teşekkürler

• Ssd takman performansına etkisi sadece darboğaz yapmasını engeller.belki yüklenmelere bağlı ani fps düşüşleri yapmaz.
    İşlemci ve gpuya faydası yok.
    Ama ssd şart.

• demiraliakyar D kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-kvr16ls11-8-p-BD304580

• Bugün laptopumu harici bir monitöre HDMI ile bağladım. Kapak kapalı iken hiçbir şey yapma ayarını sectim ve kapağı kapattim. Her zaman oynadığım Battlefield 1 oyununa girdim. Fakat her seferinde, daha 5 dakika bile oynamadan bilgisayar kendini aniden, sanki elektrikler gitmiş gibi kapatıyor ve yeniden açıyor. Isı değerlerini ölçtüm, sıkıntı yok, ısı aynı. Performansta da bir sıkıntı yok, zaten aynı çözünürlükte oynuyorum. Kapak
    45 derecelik bir açı ile kalkık oynadığım zaman bir sıkıntı yok. Problemin çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Monitör : Fujitsu sl3230t

• Batarya %89 - 90 kadar doluyor en fazla, turuncu ışık sürekli yanıp sönüyor. Tam doldur(%100 olmuyor) tam boşalt yaptım bir kaç kez ama düzelmedi. Pil ölmeye başladı yine. Makinenin eskittiği 2. Pil olacak bu.

• bios update gelmiş, açıklama da yok. Güncelleyen oldu mu ? Ben yeni gördüm.https://www.asus.com/Laptops/X550JK/HelpDesk_BIOS/
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcanarie

Bugün laptopumu harici bir monitöre HDMI ile bağladım. Kapak kapalı iken hiçbir şey yapma ayarını sectim ve kapağı kapattim. Her zaman oynadığım Battlefield 1 oyununa girdim. Fakat her seferinde, daha 5 dakika bile oynamadan bilgisayar kendini aniden, sanki elektrikler gitmiş gibi kapatıyor ve yeniden açıyor. Isı değerlerini ölçtüm, sıkıntı yok, ısı aynı. Performansta da bir sıkıntı yok, zaten aynı çözünürlükte oynuyorum. Kapak
    45 derecelik bir açı ile kalkık oynadığım zaman bir sıkıntı yok. Problemin çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Monitör : Fujitsu sl3230t
    Merhaba,
    Samsung lc27f391fhmxuf markalı harici monitörü kullanıyorum. Dediğiniz gibi kapağı kapattığımda aynı sorunu bende yaşadım. Tahminim yeterli hava sirkülasyonu olmuyor ve fazlaca ısınma yapıyor makine. Kapak açık kullandığımızda sorun olmamasının sebebi ısınmayla alakalı. Kapak kapalıyken normal kullanımda bir sorun yaşamadım. Ancak oyun vs girdiğimde kapanıyor. Tavsiyem kapağı açık ve tek ekran olarak harici mönitörü seçerek kullanmanız.

• Asus u alalı 5 sene olmuş temiz ,

ssd takviyesi yapmanın zamanı geldi .

1-hangi ssd'yi almak lazım ( sata vb...? )
    2-DVD yi iptal edip ,yerine hdd'yi gömeceğim , kaç mm lik aparat lazım ?

Teşekkürler.
  • arkadaşlar

batarya önerisi olan var mı?

benim laptop 2014 malı, geçen sene muadil bir batarya aldım ama senesi dolmadan çöp oldu. bataryada max 5 dk durabiliyor laptop

orjinaller gereksiz pahalı gerçekten, güzel ürün alıp memnun olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.