M

Teğmen
26 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba,

Forumda arattım. Benzer konular olsa da tam olarak karşılığını göremedim.

Hattım aranıyor, karşıya meşgul uyarısı veriliyor. Telefon açık aramaya dair hiçbir işaret yok. Restart veya uçak modu ile düzeliyor. Telefon iphone 12. Arayan block listesinde değil. Farklı hatlardan da arattım. Arada oluyor, bir yere gidip şu sorun var deme imkanım yok,

Aklıma gelenler,

Çok fazla engellediğim numara var. Belli limiti geçtim, bug oluştu her arayana engelli gibi davranıyor.

Telefonda magsafe i yoğun kullanıyorum. Araçda, magsafe cüzdan ile. Bu farklı bir soruna yol açıyor.

Sim i çok uzun zamandır kullanıyorum, yenilemek gerekebilir. (Bu durumda binlerce kişi aynı dertten müzdarip olmalı)

Hiç tecrübesi olan var mi ?

Merhaba,

Aracimda 18 inc lastikler var, tuketimini biraz fazla buluyorum acikcasi. Eski lastik jant seti de mevcut. Teknik dökümanda 225 45 18 lik lastik opsiyonel ama tüketim değerlerinden hiç bahsedilmemiş, aynı olması imkansiz, capda ve yere temas eden yüzeyde artma var.(detaylar altta) Buna dair teknik bir veri var mi ? Opelden bunu öğrenebilirmiyiz ?

Ek olarak araçlar kat edilen mesafe olçümünü standart olarak nasıl yapıyor. Lastik çapi büyüdükce aynı dünüşde daha çok mesafe kat edeceği için bir ayarlama gerekli mi ? yoksa arac bunu otomatik algiliyor mu ?

Teknik döküman,
http://www.opel.com.cy/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/02_Specsheets/astra_range_specsheet_09_2014.pdf

Aradaki farklar.
http://www.tacomaworld.com/forum/tirecalc.php?tires=225-45r18-215-50r17

iyi çalışmalar.
Merhabalar,
Forumda aradım göremedim. Yeni bir telefona kurulum yapmadan icloud da bulunan bir uygulamanın yedeğine nasıl ulaşabilirim,
itunnes vs. ile pc ortamına indirsemde yeterli, nasıl olabilir ?

iyi çalışmalar.
Multiplayer oynamak icin key almak istiyorum bir yolu var mı ?

ebayda 4,50 dolara oyunu buldum buldum fakat kargosu 10 dolar :) Oyunu istemeyip sadece keyi gönder desem yarin o oyunu baskasina satmayacagi da pek malum degil.

Tecrübelerinize acigim..
Güzel bir yazı olduğunu düşünüyorum, beğenecekmisiniz bakalım..

http://pennearabiata.blogspot.com/2010/08/duraceller-ve-sanyolar.html
Wv e biraz yabanciyim.
99 model bir polo icin gerekli,
kimi özel servislerde yetkili servis gibi davrandiği icin sanayi de bir usta da olabilir..
Merhaba,

Bir yakınımın aracina lastik almak icin arastirma yapiyorum.
Kitapciginda 175 60 13 yazıyor. Ki bu boyut artık cok zor bulunuyormus. Bir yerde bu boyutta, 2008 üretimi 80T michelin E3 serisi (ki kendisi eski seri oluyormus) bulabildim.
Şu an araçta 175 70 13 boyutlarında lastik var acil yenilenmesi gereken.

Burada okuduğumda 70 olmasi cok dogru olmadıği yönünde.

http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=338

65 diye tutturursam yeni üretim bir lastik bulamayacağım anladığım.

Tavsiyelerinize fikirlerinize acigim. Hatta marka model de olursa tavsiyeleriniz arasında acayip makbule gecer..
Merhaba,

mod.ff dosyasının kullanıcılara upload kısmında sorun yaşıyoruz. Bununla ilgili tecrübesi olan varsa çok makbule geçer ??
Ankara dışındakileri bilmiyorum ama ankaradaki EFE bayinin araçların arkasına iğrenç tasarımlı bir reklam stickeri yapıştırma hastaliği var.Siyah paintte yapılmış izlenimi veren garabet bişey.. Bu stickeri kaldiran var mi ? Boya da herhangi bir iz brakiyor mu ? Ne ile kaldirmak uygun olur ?
2009 Civic dream düz ( oda 15 haziran öncesi gelirse) ve 2009 city ES düz arasında kaldım.

Şu an ellerinde bol miktarda city var fakat civic yok, 15 haziran öncesi geleceği söyleniyor.
Birbirine kıyaslarmısınız, kabaca aradaki farkları biliyorum. Genel olarak şehir içinde kullanacağım. Ağırlıklar arasında 100 kg fark var.
Güvenlik , kullanım vs. açısından değerlendirirmisiniz. Siz olsanız ne tercih ederdiniz ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 16.341 (Bu ay: 1.867)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.