Şimdi Ara

asus x52sa notebook'a xp kurmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba;bende 2 gün önce asus x52sa notebook aldım;xp ye cevirmek istiyorum fakat korkuyorum;eger hata yaparsam sorunsuz bir sekilde ilk aldıgım hale döndürebilme olasılıgım var mı? bir de eger hem vista hemde xp kullansam bana ne gibi zararı ve yararı olur? ayrıca kuran arkadaslar ;tüm özellikleri kullanabiliyor muyuz xp kurdugumuzda fn tusu ile ilgili kombinasyonlarda sorun yasayan arkadaslar varmıs acaba bunu bende yasar mıyım? ne gibi sorun yasama ihtimalim var? en kısa zamanda cevap yazarsanız cok sevenirim.simdiden cok tesekkür ederim;basarilarinin devamını dilerim.!!!
    ayrica xp driverlarini nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feumarte -- 2 Mart 2008; 20:36:09 >

Orjinalden alıntı: kleberson23

öncelikle herkese merhaba;bende 2 gün önce asus x52sa notebook aldım;xp ye cevirmek istiyorum fakat korkuyorum;eger hata yaparsam sorunsuz bir sekilde ilk aldıgım hale döndürebilme olasılıgım var mı? bir de eger hem vista hemde xp kullansam bana ne gibi zararı ve yararı olur? ayrıca kuran arkadaslar ;tüm özellikleri kullanabiliyor muyuz xp kurdugumuzda fn tusu ile ilgili kombinasyonlarda sorun yasayan arkadaslar varmıs acaba bunu bende yasar mıyım? ne gibi sorun yasama ihtimalim var? en kısa zamanda cevap yazarsanız cok sevenirim.simdiden cok tesekkür ederim;basarilarinin devamını dilerim.!!!
    ayrica xp driverlarini nerden bulabilirim?

aynen bende 1 hafta önce aldım sanırım xp ye gececez denedim direk yükleyemiyoruz bot ederkende olmuyor önce vistayı kaldırmak gerekecek sanırım driverlerin hepsi yoktur diye beklemedeyim bilen arkadaslar deneyenler bilgi verirlerse harika olur

• aslında yapabilceniz bi kaç şey var xpyi kurmadan önce bilgisayrn biosundan sata özelliğini kapatıp kurmak yada sata driverlarını içeren bir xp pro vs cdsi ile yapabilrsiniz. lablardaki bilgisayarlara bende kuramıyordum. disk bulunamadı falan diodu. cdyi hazırladım ve her makine sata olmasına ragmen artık xp kurulabilior. Googlede aratabilrsinz. xp cdsine sata driver adapte etmek diye kesin bulursunuz. nlite programı işi görüyor.

• ben aldım kurdum yükledim kullanıyorum
    Sıfır Sorun
    note book.gen.tr sitesinde tüm driverları toplamışlardı sağolsunlar o sayede ekran kartından pil göstergesine kadar hepsi full çalışıyor şimdi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.