Şimdi Ara

Asus WT465 Mouse İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
25.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Notebook'a fare almaya karar verdim.Daha önce Masaüstü PC vardı . A4Tech - Microsoft - Logitech çok mouse denemiştim.[X7-G300-M500 vb... ]
    ASUS Mouse çıkarmış Notebook da ASUS marka alayım dedim.Fare optik Mouse. 2.4 ghz wireless bağlantı tipi.Umarım bu mouseyi alacaklar için rehber olurFotoğrafları sonra eklerim..Saygılar....

Ürünün Resmi Web Sitesi :https://www.asus.com/Keyboards_Mice/WT465/
    Kutu İçeriği :
    1* Asus WT465 Mouse
    1* Nano Alıcı
    1* LR6 AA Kalem pil
    1* Kitapçıklar vs

Yorum : Mouse klasik notebook mouselerinden büyük , ele iyi oturuyor.Kutusundan pilide çıkıyor.Çıkan pil tekrar doldurulabilir pil değil.farenin altında açma kapama switci var. Farenin üst kısmı hariç kenar çevresi kauçuk plastikten yapılmış.Kayma olmuyor ,elinize oturuyor.800*1200*1600 DPİ değiştirmek için scroll tuşuna ile sağ tıklama tuşuna 3 sn basılı tuttuğunuzda DPI değişiyor.1.basmada 800 - 2.basmada 1200 - 3.basmada 1600 DPI oluyor .Sitesinde yazılımı yok.Fare hızlı tepki veriyor.Gecikme süresi yok denecek kadar az.Fare 1 dk içinde hareket algılamazsa güç tasarruf moduna geçiyor.usb donglesi farenin içine saklanabiliyor.Farenin yanına cep telefonu koyup çaldığında fare etkilenmiyor.Mausun iç tarafındaki kauçuk yüzey belli bir zaman sonra deforme oldu ve altındaki yapışkan madde elime bulaşmaya başladı.Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

(+) ARTILAR
    * Ele güzel oturuyor
    * Çekim mesafesi çok iyi ( öteki odalardan bile çekiyor )
    * kauçuk yüzey

(-) EKSİLER
    * scroll tuşu biraz kalitesiz gibi
    * cam üzerinde çalıştıramadım.
    * Pili çabuk bitiriyor.
    * Kauçuk yüzey belli bir süre sonra bozuluyor ve altındaki yapışkan elinize bulaşıyor.

Resimler :

Asus WT465 Mouse İncelemesi  Asus WT465 Mouse İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 12 Mart 2014; 19:22:05 >

• hocam benim eller biraz büyük ve etli ufak mouselarda avuç içime kramp giriyor. bu mouseun birde elindeyken resmin koysan çok güzel olur. bileği yerden kaldıracak kadar bombelimi arkası.
  • Hocam benim de elim büyük.Mouseyi alırken zaten ona göre aldım.Fare büyük eller için ideal.Yani Notebook mouseleri içinde en büyüklerinden.Bayağı geniş yani.Yerden yüksek yani avuç içine tam oluyor.Konforda sıkıntı yok.

Logitech leri elime aldım küçük geldi.Microsoftlarda küçük.Yani Notebook mouselerinde en büyüklerinden.
  • eyvallah teşekkür ederim. Bluetoothlu böyle bir mouse bakacağım bende notebook için olmasa da olur.
  • Dun bimexten aldim bu mausu. Tasarim hos ele oturuyor rahat mause. İlk izlenimim gayet kullanilabilir olmasi. Pili nasil test edip gorecez. Birde benim icin onemli olan scroll tusu. Cizim yaptigim icin cok sik kullanirim. İnsallah uzun sure idare eder. Piyasaya gore de fiyati gayet uygun.
  • Bende dün Bimeks'ten aldım, fiyatına göre gerçekten çok iyi bir mouse. DPI ayarı yapılabiliyor, arkadaş açıp da kullanma kılavuzunu okumaya tenezzül etmemiş, orada yazıyor halbuki. Almak isteyenlere tavsiye ederim, muadillerine göre gayet başarılı bir mouse.
  • selamlar

bundan ben de aldım bir tane ama çalışmadı bir türlü. Driverları falan yükleniyor ama herhangi bir hareket yok. Asus sitesinde driver falan da bulamadım.
    ne yapmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook pro fan sorusu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Bende dün Bimeks'ten aldım, fiyatına göre gerçekten çok iyi bir mouse. DPI ayarı yapılabiliyor, arkadaş açıp da kullanma kılavuzunu okumaya tenezzül etmemiş, orada yazıyor halbuki. Almak isteyenlere tavsiye ederim, muadillerine göre gayet başarılı bir mouse.

Rica etsem aldığın mausun tam modelini yazarmısın ? Birde DPİ ayarının nasıl yapıldığını söylersen memnun olurum.
    adam wt460 almıştır kesin tenezzül etmemiş diyor ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Bende dün Bimeks'ten aldım, fiyatına göre gerçekten çok iyi bir mouse. DPI ayarı yapılabiliyor, arkadaş açıp da kullanma kılavuzunu okumaya tenezzül etmemiş, orada yazıyor halbuki. Almak isteyenlere tavsiye ederim, muadillerine göre gayet başarılı bir mouse.

Rica etsem aldığın mausun tam modelini yazarmısın ? Birde DPİ ayarının nasıl yapıldığını söylersen memnun olurum.
    adam wt460 almıştır kesin tenezzül etmemiş diyor ya :D

Açıp da kullanma kılavuzunu okumaya tenezzül bile etmemiş, adam wt460 almıştır kesin diyor ya :D

ASUS M/N:WT465 MOUSE/BK

Dipnot: Bu arada inceleme için teşekkürler, incelemeniz sonrasında fareyi alma kararını vermiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 31 Aralık 2013; 23:31:27 >

• Benim aldığım ürünün içini didik didik ettim ancak senin resmini koyduğun kılavuzu bulamadım.İngilizcesinide araştırdım ancak yok.Resmini koyduğun belgeden bende şimdi yaptım.Özür dilerim .Bendeki kutu içeriğinde böyle bir metin olmamasından kaynaklandı sanırım.

DPİ ayarını yapamayanlar için faydalı oldu bu atrtışma :)
  • Asıl ben özür dilerim, direk yargısız infaz yapıp seni suçladığım için. Ama dediğin gibi en azından yararlı bir tartışma oldu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 1 Ocak 2014; 21:36:26 >
  • Ürünü bende bugün aldım logitech'den sonra iyi oldu bunu aldığım :) Ürün BİMEKS'de 29 TL.Alacakların dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radius1997

selamlar

bundan ben de aldım bir tane ama çalışmadı bir türlü. Driverları falan yükleniyor ama herhangi bir hareket yok. Asus sitesinde driver falan da bulamadım.
    ne yapmalı?

Hocam altındaki on/of switcini açık duruma getirin.Pilini düzgün taktığınızdan emin olun.USB alıcısının çalışan bir usb portuna taktığınızdan emin olun.Pilini değiştirin eğer yine çalışmıyorsa.
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Hepsini denedim. Başka bilgisayarlarda da çalışmadı. Asus merkeze yazdım dağıtıcı firmaya yönlendirdi. Onlardan da ses çıkmadı 3 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radius1997

Hepsini denedim. Başka bilgisayarlarda da çalışmadı. Asus merkeze yazdım dağıtıcı firmaya yönlendirdi. Onlardan da ses çıkmadı 3 gündür.

Hocam aldığınız yere götürün değiştirsinler.
  • ben de WT465 aldım (logitech'den sonra almaz olaydım), bunun bir yazılımı yok mu? yandaki tuşları nasıl programlayacağım? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Hocam bende mause yeni aldım beklediğimden çok üstün bir mause fiyat performans olarak beklentimi fazlası ile karşıladı.Bir türlü dpi ayarını yapamadım yada yaptım ben farkına varmadım gösterdiğiniz şekide denedim fakat bigisayarda dpi farkını gösteren bi yazı çıkmadı daha detaylı açıklarsanız çok yardımcı olursunuz.Teşekkürler.
  • Bende şimdi Bimeksten sipariş geçtim 27,96 TL fiyatı gayet makul benimde elim büyük olduğu için küçük mouselar olmuyor umarım bu uyar elime
  • Mouse şimdi geldi tam aradığım mouse elim büyük olmasına rağmen elime tam oturdu kaliteli bir yapısı var çok işime yaradı teşekkürler
  • redemption5 kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıdaki şekilde yaptığınızda scroll tuşunun içinde mavi ışık yanıyor, DPI ayarına göre sırayla bir kere mavi ışık, 2 kere mavi ışık ve en son 3 kere mavi ışık yanıp sönüyor. Eğer bahsettiğim mavi ışığı gördüyseniz DPI ayarı olmuş demektir, bilgisayardan herhangi bir uyarı gelmiyor zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.