Şimdi Ara

ASUS VS247NR 23,6 inç İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette hiçbir video veya yorum bulamadığım, bu monitörü büyük bir riske girerek 2 gün önce n11 den aldım.Çok fazla monitör araştırmıştım ve bunda karar kıldım.
    Bu monitörü alacak ,almayı düşünen veya merak eden herkes için istedikleri soruları cevaplayabilirim.İstedikleri testleri yapabilirim.İstediği fotoğrafları koyabilirim.
    Yeter ki monitör alacak arkadaşlar için(dar bütçeli) bir fikir veya bir seçenek olsun.
    İleri ki günlerde birkaç video ve fotoğraf koyacağım.
     ASUS VS247NR 23,6 inç İnceleme

• koy bakalım bir şeyler ben merak ediyodum bu ürünü açıkçası oyunlarda nasıl filmlerde renkler yeterlimi gözü yoruyor mu. fp ürünü mü nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheod

koy bakalım bir şeyler ben merak ediyodum bu ürünü açıkçası oyunlarda nasıl filmlerde renkler yeterlimi gözü yoruyor mu. fp ürünü mü nedir

Hocam ürün f/p diyebilirim.Ben kuponlarla birlikte ekranı 320 ye aldım.Hiçbir kullanıcı yorumu olmamasına rağmen bu ekranı aldım.
    Ölü pixel felan cıkmadı.
    Siyah ,şık bir ekranı var.Her türlü kullanımda ekran uygun gibi.En kısa zamanda fotoğraf ,video fln koyacağım.İstediğiniz özel bir test varsa söyleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 3 Ocak 2015; 22:08:22 >
  • Bende eksenden aldım aynı monitörü 370 liraya daha kullanmak nasip olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

Bende eksenden aldım aynı monitörü 370 liraya daha kullanmak nasip olmadı

Hayırlı olsun hocam
  • Saolun hocam sizde hayranı görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 4 Ocak 2015; 17:50:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörü 370 liraya mı aldınız? Şuanda 650 tl civarında. Dolardan dolayı mı bu kadar fark?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Bu monitörü 370 liraya mı aldınız? Şuanda 650 tl civarında. Dolardan dolayı mı bu kadar fark?

Ben n11 den almıştım.Kupon ile 270 260 a mal olmuştu.
    Şuan ki fark <<dolardan >>dolayı tabiki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 11 Mart 2017; 15:38:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.