Şimdi Ara

ASUS VN247H 23.6 INC FHD 1 MS MONITOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Monitor kozmetik olarak 10 uzerinden 10 alir.Herhangi bir ölü piksel sorunu yoktur.Alacak arkadasa calistirip videosunu cekip whatsapp dan atacagim.Boylece sonradan kimsenin basi agrimayacak.Vatan dan almistim faturasi kutusu duruyor mu bilmiyorum.Hafta sonu diger eve gidip bakarim.Vatan da 3 yil garantili yaziyor.Ben alali 2 sene oldu sanirim.garantisi devam ediyor olabilir duzenleyecegim ilani.

Fiyati 400 tl dir.

Selamlar.2.el de bircok alisverisim oldu.Referans ile hic ugrasmadim surekli alis veris yapan biri degilim.Referans puanım yok ama daha önce alışverişim oldu forumdan.Feyt180 adlı üyeden fancooler , brs_bsk adlı üyeden 2.el anakart(kadıköye gitmiştim almaya) uluc. adlı üyeye zotac gtx 260 ekran kartı sattım kadıköye gelmişti koşuyoluna , ismini unuttum bi abiden leventte ki evine gidip sapphire 7870 tahiti ekran kartı aldım sanalpaazar üzerinden.Yanında test ettim ödemesini yaptım.busterr nicjli arkadasa driving gt force direksiyon seti sattim 2015 de. Son olarakta TechnoLaz arkadasa pc.kasami sattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 12 Ocak 2017; 11:22:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip ;)
  • Pm den ietisime gecebilirsiniz.

• Hayırlı satışlar :)
  • Satilmistir 400 tl.Hayirli olsun yeni sahibine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.