Şimdi Ara

asus vn247 samsung p2270'e karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi arkadaşlar sizler bu iki monitörden hangisini kullandınız hangisini önerirsiniz? Karşılaştığınız problemler sıkıntılar veya hoşunuza giden özellik ve yeterlilikler nelerdir? Gelecekte bu monitörlerden birini alacak arkadaşlar için yardımcı olabilir diye böyle bir konu açma gereği duydum.

Şahsen ben p2270 kullanıcısıyım ve şimdiye kadar hiçbir kusur veya sıkıntısını görmedim. Geniş ekran ve hd destekli olması oyun oynarken veya film seyrederken kullanıcıya müthiç zevk tattırıyor. Karmaşık olmayan arayüzü sayesinde dilediğimce ve zorlanmadan ayarlarını kişiselleştirebiliyorum. Bilgisayara bağlamaktan ziyade skart kablosu aracılığıyla uydu alıcısına bağlayarak televizyon seyredebiliyorum. Televizyon izlenir de dahili hoparlörü olmaz mı? Bilgisayara bağladığım zaman hoparlöre gerek kalmadan özel jak kablosu ile monitörü kasaya bağlayarak sesleri monitörden çıkartabiliyorum. Bir sıkıntı ile karşılaşırsam eğer arkamda samsung gibi büyük bir markanın olması beni rahatlatıyor. Garantili veya garantisiz ürünümü bir telefonla tamir ettirebilirim. Tepkime süresinin 5 olması, tepkime süresinin 2 olduğu monitörlere kıyasla pek de sıkıntı değil. O kadar da belli olmuyor. Hemen her monitörde bulunan parlaklık kontrast renk ayarlarından ziyade monitörümün sıcak, normal, soğuk görüntü vermesini sağlayabiliyorum. MagicBright ile tüm bunlardan ziyade monitörümün öntanımlı görüntü ayarlarını kullanabiliyorum. Bir word dökümanında bir yazı okuyorsam metin ayarını seçerek parlaklığı düşürüyor, bu sayede gözümün daha az yorulmasını sağlıyorum. Veya eğlence, dinamik, internet gibi diğer seçenekleri de keyfime göre seçebilirim. Tüm bunlardan ziyade bunları kendim de kişiselleştirebilirim. Asus vn247 kullanmadığım için birşey söyleyemeyeceğim. Kullananlar yazarsa memnun oluruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 7 Nisan 2014; 21:42:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS 23" VX239H KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.