Şimdi Ara

ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar çok fazla teknik bilgim olmadığı için sizin tecrübelerinize danışayım dedim. Tüm teşhir satıyor yorumlarına rağmen, Vatan Bilgisayar web üzerinden ASUS VG279Q monitör aldım ekranda 6 tane nokta var bu noktalar yakından bakınca normal çalışıyor görünüyor biraz farklı açılardan dikkatli bakınca beliriyor. Ekranı bayağı sildiğim için bundan eminim. Sanki 2 kat pixsel tabakası varda öndekinde sorun yokken arkadakinde ölü pixsel var gibi. Alt pixsel hatası dedikleri şey midir? Değişim talebinde bulunayım mı? Kutuyu açınca adaptör poşeti hafif yırtıktı acep iade, teşhir veya tamir görmüş olabilir mi?

ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 1 Mayıs 2020; 20:46:13 >

• Hocam geçmiş olsun. Daha çok toz gibi duruyor. Yerleşim olarak kaç adet hocam? 6 adet farklı yerlerde mi?

Bende dün aldım aynı monitörü kargoda şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam toz değil. Sanki ölü pixsellleri fabrika onarmış gibi ne olduğunu ben de tam bilemiyorum. 2 si tam kenarda 2 tanesi altta 2 tane en yukarda.Sadece en kenarda olan 2 adet bir birine çok yakın. Hiçbiri ölü pixsel gibi net görünmüyor hatta yukardakiler çok zor görülüyor. Sıkıntı olan şey eğer gerçekten kusur ise bu kadar para vermeye gerek yok. 1 adet önemsiz pixseli olan sıfır ürün veya sadece bandı açılmış teşhir ürün 1800 TL ye yani bin tl daha ucuza alınabilir.

Bir kullanıcının yorumunu gördüm Vatan'a gidip değişim için tek tek açtırmış çoğu kusurlu çıkmış.Bundan dolayıda çekiniyorum daha beterini gönderirler diye.
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Sayı olarak fazla geldi. Bence değişim için şansınızı deneyin.

Bende tam bahsettiğiniz üründen aldım. Bakalım nasıl çıkacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitör bugün geldi. Sanırım birleşik yanyana 6-7 ölü piksel var.

ASUS VG279Q bu noktalar ölü piksel mi?
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, göderdiğiniz fotoda diğerlerinden harici ortada olan 1 ölü pixsel daha var. Vatan bilgisayar bana ürünümü incelemek için bir telefon nosu verdi fotografları yolladım gelen cevaba göre hareket edeceğim. Bu monitörün Vatan'da hatasız bulunacağına pek inanmıyorum daha beter ortada belirgin pixsel hatalı bir ürün gönderirler diye değişim yapmayabilirim onun yerine şikayetvar kesin yazarım başka mağdur olmasın diye. Şuan 1000 TL zarardayız. Tek pixsel hatalı aynı monitör 1800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 3 Mayıs 2020; 21:23:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.