Şimdi Ara

Asus VG258Q vs Asus VG258QR (GSYNC mi +20 HZ mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VG258Q 1ms 144HZ daha yeni model hem FREESYNC hem GSYNC destekli
    VG258QR 0.5MS 165 HZ GSYNC yok FREESYNC

Sizce hangisini tercih etmeliyim +20 HZ mi, GYSNC mi ? sistemim ryzen 2600-msi gamingx 1050 ti
    VG258QR de GSYNC açılabilir mi ?
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus VG258Q Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258q-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html

www.vatanbilgisayar.com
    Asus VG258QR Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 6 Mart 2019; 13:55:46 >

• Adamım bilgilerin yanlış.Ama merak etme ben burdayım.
    R olan en son çıkan.İkisi arasında tercih yapacaksan tabiki R yi al.Ben R olanı aldım 2 hafta oldu sanırım çok memnunum.İkisinde de GSYNC mödülü yok ama FSYCN sayesinde ikisi de GSYNC monitoru gibi çalışıyor.Ama 165 hz çok yüksek zaten.Ben her türlü denedim.Vsync kapalı,Fsync açık,Normal vsync açık her türlü canavar.Vsync kapalı halde bile yırtılma görmüyorsun pek.CS go yu PUBG yi babalar gibi oynarsın R olan ile.
    Daha yeni Metro Exodusu normal vsync açık halde oynayıp bitirdim.İnput lag pek yok.Ama CS go da falan ister vsyncsiz ister fysnc/gsync açık oynarsın.Alırsan elden al ve aldıktan hemen sonra ölü pixel testi yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risingforce -- 6 Mart 2019; 16:23:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: risingforce

Adamım bilgilerin yanlış.Ama merak etme ben burdayım.
    R olan en son çıkan.İkisi arasında tercih yapacaksan tabiki R yi al.Ben R olanı aldım 2 hafta oldu sanırım çok memnunum.İkisinde de GSYNC mödülü yok ama FSYCN sayesinde ikisi de GSYNC monitoru gibi çalışıyor.Ama 165 hz çok yüksek zaten.Ben her türlü denedim.Vsync kapalı,Fsync açık,Normal vsync açık her türlü canavar.Vsync kapalı halde bile yırtılma görmüyorsun pek.CS go yu PUBG yi babalar gibi oynarsın R olan ile.
    Daha yeni Metro Exodusu normal vsync açık halde oynayıp bitirdim.İnput lag pek yok.Ama CS go da falan ister vsyncsiz ister fysnc/gsync açık oynarsın.Alırsan elden al ve aldıktan hemen sonra ölü pixel testi yaptır.
    Cevabın için teşekkür ederim
    R olanı alacağım o zaman. Ama elden alma şansım malesef yok bulunduğum il de vatan mağazasında stok gözükmüyor. Webden alıp kutuyu açtırmadan Vatanbilgisayara gidip orda açılışını yaptırsam ölü piksel çıktığında iade etme hakkım doğar mı?

• Arph kullanıcısına yanıt
    Bunu Vatana sormanı tavsiye ederim.Benim başıma daha önce hiç problem gelmediğinden böyle bir durumla karşılaşmadım.
    Benim bulunduğum yerde de stokta yoktu.Biraz bekledim stoklara geldi.İstersen onu da sor telefonla falan.Stoklara gelecekmi diye.Alır almaz ölü pixel yaptırırsın rahat edersin. Ben elektronik hiçbir ürünü kargo ile almayı tercih etmiyorum.Adam kargoyu fırlatıyor yav.Hele ki monitor.Ne hassas bi ürün.
  • quote:

Bunu Vatana sormanı tavsiye ederim.Benim başıma daha önce hiç problem gelmediğinden böyle bir durumla karşılaşmadım.
    Benim bulunduğum yerde de stokta yoktu.Biraz bekledim stoklara geldi.İstersen onu da sor telefonla falan.Stoklara gelecekmi diye.Alır almaz ölü pixel yaptırırsın rahat edersin. Ben elektronik hiçbir ürünü kargo ile almayı tercih etmiyorum.Adam kargoyu fırlatıyor yav.Hele ki monitor.Ne hassas bi ürün.
    Doğru söylüyorsun stoğa girmesini bekleyeceğim

• İnternetten satin almak her turlu daha guvenli. Olu piksel olsun olmasin kosulsuz iade hakkiniz var. Bosuna stoklara girmesini beklemeyin. Vatan, HB(satici kendisi olsun) gibi guvenilir sitelerden siparis edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

İnternetten satin almak her turlu daha guvenli. Olu piksel olsun olmasin kosulsuz iade hakkiniz var. Bosuna stoklara girmesini beklemeyin. Vatan, HB(satici kendisi olsun) gibi guvenilir sitelerden siparis edebilirsiniz.
    Sen öyle deyince dayanamayıp verdim siparişi Hayırlı olur inşallah. Ölü piksel çıkmasında tadımız kaçmasın. Monitör gelince ölü piksel dışında yapmam gereken başka test var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cikmaz merak etmeyin. Cikarsa da kutular gonderirsiniz yenisi gelir cok caninizi sıkmayın.

Umarım aldığın monitorle herhangi bir sorun yaşamazsın.Ben alır almaz ölü pixel testi yaptırdım sadece.Onun dışında kargoyla alındığı için başka herhangi bir kontrol varmı bilmiyorum.Ben hep elden aldım elektronik ürünlerimi.
    Ölü pixel testi de matah bişi değil yav ekrana sadece bir renk veriyor programla.Ölü pixel varmı yokmu gözüyle bakıyor.Kendin bile kontrol edebilirsin evde.Hayırlısı.
  • Amaç cs go ise 240hz monitör gerekli.

• quote:

Adamım bilgilerin yanlış.Ama merak etme ben burdayım.
    Yav kardeşim, G-SYNC Compatible monitörde v-sync neden açıyorsun. V-SYNC açılmaması gerekiyor. V-SYNC kapalıyken ve G-SYNC aktif iken yırtılma olmaması gerekiyor. "Vsync kapalı halde bile yırtılma görmüyorsun pek." demişsin. "pek" demek: Yırtılma oluyor demek. Vsync kapalı iken yırtılma oluyorsa, ne anlamı kaldı g-sync'in ya. V-SYNC'i, freesync'i, gsync'i birbirine katıp karıştırıyorsunuz, forumları çöplüğe çeviriyorsunuz ya! Canavar falan diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TTLEFIELD2 -- 4 Haziran 2019; 22:28:37 >

• Musabcığım ???? sen nerden çıktın canım benim.
    Ne desem bilemedim şimdi.Kalakaldım öyle.
    Bende R olanı vardı.Color banding sorunu vardı.Siyah renklerde pikselleşme oluyordu.Asus vg258qr color banding diye aratırsan bulursun.Aradan 1 sene geçmiş ama memnunmusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blank526 -- 8 Haziran 2020; 13:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank526

Bende R olanı vardı.Color banding sorunu vardı.Siyah renklerde pikselleşme oluyordu.Asus vg258qr color banding diye aratırsan bulursun.Aradan 1 sene geçmiş ama memnunmusun ?
    Oyun performansından memnunum ama film, dizi izlemek can sıkıyor siyah renk sorunu bende de var. Hiç ayarları kurcalamadım ama düzeltilebilirmi bir kaç ayarla bilemiyorum. Üstünde gelen profilleri kullanıyorum FPS,RGB,Sinema gibi.
    Oyun performansından bende memnundum.Fakat o siyah renk sorunu bi süre sonra göze batmaya başladı gerçekten ve bende iade ettim.Çünkü sadece oyun oynamıyoruz sonuçta dizi film izliyoruz.Genel bir sorun galiba girde QG modelini deniyeceğim bunun o da 165 hz onda birkaç kişiye sordum özellikle öyle bir sorun yok dediler.Geri dönüşün için teşekkürler bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.