Bildirim
Asus VG248QE vs Acer GN246HL = Cs GO
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yokmu yardımcı olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmdat
yettim :D
ne lazımdı
acer den uzak dur :D boşa para , daha düşük fiyata tonla daha iyisi var , VG248QE ye rakip olması mümkün değil
ben sana CS monitörü bulayım , du bakem , biri daha benzer bişey sormuştu , VG248QE tavsiyem olur ama bir hafta kadar bekleyebilirsen Vatan bilgisayar Viewsonic VG2401 in yeni serisini getiriyormuş , onu görmeden alma derim , eskisi efsaneydi yeni modeli diğerinden iyi olacak diyorlar , aynısı bile olsa fiyatı aşağı çekmişler yine alınır , sırf CS için yapmışlar desem yeridir , tek tuşla aim point açıyosun o bile adamı mest ediyo , sonra gelsin snip-shot lar :D
http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/VG2401mh-2.php
-
Hadi ya iştahımı kabarttın şimdi. Cs go epilspson clanına sponsor olmuşlar. Aceri vergi kargo dahil 750 800 aldı millet. Bu dediğinde güzel gözüküyor hocam 1000 TL aşağı ise alacam. Amazon satmaz mı yada başka bir yer vatan bilgisayar pahalıya satıyor.
Bu kötü haber , 1000₺ altında bulman pek mümkün olmayabilir ama VG2401 hepsiburada da 1290 ₺ ye düşmüş , sen VG248QE dediğin için ben bunu önerdim , yakın fiyat bandında hata daha uygun , denk özelliklerde olduğu için , yani bu model için o bütçenin üzerine çıkman gerekebilir ancak pişman olmazsın ona emin ol
Asus VG248QE' yi Amazondan 200 dolara alanlar oldu. Vergi kargo dahil 270 dolar. 270X2.9=783 Tl millet 750 tlye filan almıştı anlıyacağın. Bende diyorum amazon gibi bir yerden alayım baktım da amazonda göremedim. Acer Gn246hl 180 dolardı gene düşer bu 700 TL. Bu senin Önerdiğin. Viewsonic baya güzel Böcekgrafik yorumlarını baktım monitör tavsiyelerde bunu önermiş millete Cs gibi oyunlar için güzel filan benzeri yorumları var. Aklıma yattı bunu alacam ucuza satan yerler lazım nerden alayım acaba :S -
Dostum kısa bir araştırma yaptım , 1100₺ civarı ebay de gördüm , daha düşük bulunabilir mi bilmiyorum , ancak yurt içi bir yerden yasal tedarik ürünü bulabilirsen garanti süresi 3 yıl olacaktır Bilgin olsun
Garantiye gerek yok ya olsa da farketmez ki.iade etsen 1 ay mağdur edecekler beni. Bana ucuz olması lazım zaten yasal olmayan yollardan almam hiç bir zaman. Bu verdiğin ebay viewsonic 2 olan demi. Link atar mısın. Yorumların için teşekkür ediyorum.
Dostum mobil uygulamadan baktım , şu an bilg başında değilim , o nedenle link atamıyorum , ama ebay da Vg2401 diye arattırırsan hemen çıkıyo ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X