Şimdi Ara

ASUS UX32VD açılmada sorun, ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha bugün sabah vatanbilgisayardan ASUS UX32VD modelini aldım.. kurdum windowsu falan, daha sonra bi kaç kere kapadım açtım aleti.. enson açmak istediğimde direk bu sayfa çıktı karşıma:

alıntı yaptım ama bu ekranın aynısı yani,

bu yükleme bittikten sonra windows açılamadı diye bi hata veriyor ve basmam için bi OK tuşu çıkıyor, basıncada tekrar açılmaya çalışıyor pc ve yine aynı ekran yine aynı hata..

recoveryden kaç kere tekrar kurdum windowsu ama açılırken yine aynı hata..

nedir sorun acaba? bugün almak için tam 4 saat uğraştım, kaç mağaza gezdim.. ama gel görki şimdi böyle bi sorun veriyor..

anakartta falan biyerinde bi bozuklukmu vardır acaba yoksa düzelecek bi problemmidir?

yardımlarınızı bekliyorum

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 22 Ağustos 2012; 23:56:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

arkadaşlar daha bugün sabah vatanbilgisayardan ASUS UX32VD modelini aldım.. kurdum windowsu falan, daha sonra bi kaç kere kapadım açtım aleti.. enson açmak istediğimde direk bu sayfa çıktı karşıma:

alıntı yaptım ama bu ekranın aynısı yani,

bu yükleme bittikten sonra windows açılamadı diye bi hata veriyor ve basmam için bi OK tuşu çıkıyor, basıncada tekrar açılmaya çalışıyor pc ve yine aynı ekran yine aynı hata..

recoveryden kaç kere tekrar kurdum windowsu ama açılırken yine aynı hata..

nedir sorun acaba? bugün almak için tam 4 saat uğraştım, kaç mağaza gezdim.. ama gel görki şimdi böyle bi sorun veriyor..

anakartta falan biyerinde bi bozuklukmu vardır acaba yoksa düzelecek bi problemmidir?

yardımlarınızı bekliyorum

Edit: imla

recovery de bozuk olabilir.. aynı modele sahip birinden recovery image alıp deneyebilirsin ama bence aldığın yere götür.. çünkü eğer recovery bozuk değilse hardware problemi olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardım için teşekkürler, bugün götürdüm yenisi ile değiştirdiler onda problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.