Şimdi Ara

Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync
    14.10.2020 Vatan Faturalıdır. 3 yıl garantilidir. Ekran bağlandı ve kontrol edildi. Görüntüsü test edildi. Hiçbir hatası bulunmuyor. Kutusunda, aksesuarları ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir. Yanlış model alındığı için satıyorum.

    Satın aldığımızda fark ettiğimiz 2 adet ölü piksel mevcut. Bu piksellerden dolayı değişim yapılmadı çünkü hem Asus servisi bunların sorun teşkil etmediğini söyledi hem de dikkatlice bakılmaz ve aranmazsa gözükmüyor. Ekran bembeyaz ve yemyeşil olduğunda dikkatli bakarsanız görebileceğiniz çok minik bir piksel noktasıdır.

    Renkleri inanılmaz canlı ve oyun performansı mükemmeldir.

    Asus VG27AQ model monitörün yeni sürümüdür. Türkiye'ye henüz yeni geldi. 170 hz IPS paneldir.

    TUF Gaming VG27AQL1A Oyuncu Monitörü –27 inç WQHD (2560x1440), IPS,170 Hz (144 Hz'den yüksek), ELMB SYNC, Adaptive-sync, G-Sync uyumluluğuna hazır, 1 ms (MPRT), %130 sRGB, HDR

    Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 170 Hz (hız aşırtma ile) yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560x1440) IPS oyuncu monitörü ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu (ELMB SYNC) teknolojisi, G-SYNC uyumluluğunu birlikte sunarak gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırıyor, yüksek kare hızlarında net oyun görüntüleri sunuyor.

    G-SYNC Uyumluluğuna hazır olan monitör, değişken tazeleme oranı ile kusursuz ve yırtılma yaşanmayan bir oyun deneyimi oluşturuyor NVIDIA GeForce ekran kartlarıyla Adaptive-Sync, AMD Radeon ekran kartlarıyla FreeSync desteği verir *NVIDIA GeForce GTX 10 serisi, GTX 16 serisi, RTX 20 serisi ve daha yeni ekran kartlarıyla uyumludur.

    High Dynamic Range (HDR) teknolojisi ve profesyonel renk gamı, DisplayHDR™ 400 sertifikasına uygun kontrast ve renk performansı sunuyor

    Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync
    Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync
    Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync
    Asus TUF VG27AQL1A 2K Monitör IPS 170hz HDR400 Gsync
    Fiyat : 4300 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • zarar etmenize gerek yok vatana gidip dogru modelle degistirebiliyor olmaniz lazim almiyorlarmi sonucta takasla baska urun alacaksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CMteria C kullanıcısına yanıt
    almıyorlar maalesef. sadece üründe bir sorun varsa iade alıyorlarmış. bir sorun olmadığı için almak istemiyorlar. 1 günde tanesinden 400 tl zararla satıyorum mecburen.
  • Işık sızması var mı? Varsa ne seviyede? Pm attım.
  • İlanı ilk koyduğunuzda "yanlış model alındığı için satıyorum" demiştiniz. Şimdi hem fiyat artmış hem de 2 adet ölü piksel olduğunu söylüyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queloon

    İlanı ilk koyduğunuzda "yanlış model alındığı için satıyorum" demiştiniz. Şimdi hem fiyat artmış hem de 2 adet ölü piksel olduğunu söylüyorsunuz.
    Evet, yanlış model alındığı için satıyorum. 2 adet vardı, bir tanesi satıldı. Diğerinde satmak yerine üzerindeki ölü piksel olduğu için iade etmeyi denedim ama bunu kusur olarak görmedikleri için iade almadılar. O yüzden ikinciyi satarken üzerinde ölü piksel olduğunu belirtmek için açıklamayı güncelledim.

    Fiyat arttı, çünkü kampanya bitti ve artık mağaza fiyatı da arttı. Mağaza fiyatından şu an 1000 TL daha ucuza veriyorum.
  • Vandelay V kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye getirdi sıfır fiyatı 4.300 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.