Şimdi Ara

Asus TUF Gaming VG27WQ ışık sızması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monitörü bugün vatan bilgisayardan aldım. Ölü piksel felan kontrol edelim dedim. Görevli arkadaş ekranda hasar var mı ,çalışıyor mu ve siyah ekranda renkli ölü piksel kontrolü yapabilirim dedi. Kontrol ettiler ölüpiksel yok dediler. Monitörü aldım masama kurarken içinde tıkır tıkır bir şeyler gezdiğini duydum bildiğiniz içinde vida unutulmuş gibi. Tekrar topladım geri götürdüm. Kontro ettiler ve değiştirdiler. Değişen monitörü kurdum ölü piksel testi yaptım piksel sorunu yok.Sızma testi yapayım dedim fotodaki manzarayla karşılaştım. Bu modelde benden başka aynı sorunu yaşayan varmı diye araştırdım ama sanırım yeni bir model olduğundan kimse almamış. Burak şolt'un incelemesinde başka bir model tuf monitörde de de aynı yerde benim ışık sızmalarından var. Şimdi ben bunu iade etsem sonuç ne olur. Olduki değişim olayı olsa bu Tuf ların hepsimi böyle. Varmı aranızda tecrübe eden.

    Asus TUF Gaming VG27WQ ışık sızmasıAsus TUF Gaming VG27WQ ışık sızması

    Burak Şolt'un incelemesi
    Asus TUF Gaming VG27WQ ışık sızmasıhttps://www.youtube.com/watch?v=wT8y1dbuzxA&feature=youtu.be&t=329



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leejun -- 30 Temmuz 2020; 23:34:34 >



  • Curved / kavisli ekranlı monitörlerin tümü böyle samsung'da alsan lg'de alsan ne alırsan al ışık sızması kaçınılmazdır Forumda bağırıyorlar CURVED denen monitörleri almayın diye 5 para etmez bunlar Zaten çok saçmadır monitörün kavisli olması


    Asus TUF Gaming VG27WQ ışık sızması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 30 Temmuz 2020; 23:55:8 >
  • Aslında düz istiyordum. Kavis işine hiç ısınamadım oldum olası ama bunun özellikleri cazip geldi. Kavislerde ışık sızması olur diye iade almama gibi bir durum olur mu ?
  • Bu sorun karanlık odada maksimum parlaklıkta genelde çok can sıkıcı olur. Ancak bu gerçek kullanım senaryosu değil. Gündüz vakti yüksek parlaklıkta ve karanlıkta düşük parlaklıkta nasıl göründüğü önemli. Ben olsam bu dediğim senaryolarda gerçekten rahatsız ediyorsa iade ederdim. Çünkü yeni alacağınız monitör de gene benzeri olabilir.
  • Gündüz ve oyunlarda çok rahatsız etmiyor zaten parklığı kısarak kullanıyorum bütün monitörleri. Biraz böyle kullanayım olmadı çok rahatsız erderse garantiye veririm diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.