Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.001
Cevap
69
Favori
270.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Bu mesaj silindi.
    Bir ay sonra 10 bin e alirsin,tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    2060 ve 4900hs, 1tb ssd ile zaten imkansız 10binlere. Düşük ekran kartı ve düşük ssd benim işimi görür. Ekranı da biraz düşük hz'li olabilir. Bunlarla 10bin'lere gelebilir.
  • https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-2/ monsterin bu modelini aldım ama asusu görünce iptal edesim geliyor ne yapsam bilemedim kafam çok karışık

• Hocamlar,Asus ile irtibata geçip net ve kesin bir cevap alırsak iyi olur yoksa ne hb ne de diğer satıcılar net bilgi vermiyor.Lenovo'nun model numarasını girerek tüm özelliklerini gösterdiği psref sitesi var ama asus'un böyle saçma bir şeyi yok mu ya?Eğer emin olmak istiyorsanız gg'de 300-400 tl farkla 1tb hdd'li versiyonu var isteyen bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 26 Mayıs 2020; 15:22:23 >
  • alondo06 A kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim temmuz ağustos gibi 9000 tl seviylerinden alınabilir, beklemekte fayda var,
  • prtsc0 P kullanıcısına yanıt
    Doğru bilgi bu şekilde. Yaptığım araştırmalar sonucunda. RAM slotu da 2 adet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet öyle ki bize gönderdikleri modeli şöyle sitesinde manualleriyle buldum ve yükseltme kılavuzuna göre hdd ve ssd ekleme de içinde yer alıyor.Bilmiyorum şöyle lenovo gibi şu şekilde verse olmuyor mu yani.
    Bahsettiğim bulduğum site:https://www.asus.com/supportonly/FA506II/HelpDesk_Manual/
    Lenovo örnek site:
    psref.lenovo.com
    PSREF Legion Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0
    https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Lenovo_Legion_Y54015IRHPG0
    psref.lenovo.com
    Legion,Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0,Model:81SY000TMX
    https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_Y54015IRHPG0?M=81SY000TMX

• Ben şu an hepsiburadadaki 256gb ssd 6399tl lık olanla gittigidiyordaki 256gb ssd+1tb hdd 6799tl olan arasında kaldım gittigidiyordaki satıcı sorduğum sorulara yanıt vermiyor bi güvenemedim bir de her yere almadan önce satıcıyla teyit edin farklılık oluşabilir yazmışlar açıkçası laptopu aldıktan sonra en azından garantisi bitene laptopu açıp hdd ram takmakla veya servise götürmekle uğraşmak istemiyorum sizce gittigidiyordan 256gb ssd +1tb hdd li olanı alsam bi sıkıntı oluşur mu içinde hdd olmaması gibi
  • balkanxp B kullanıcısına yanıt
    Yalnız iyiymiş bu,10 k ya gelirse alabilirim

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Ekranı 2k, işlemcisi en iyi ve ssd 1 tb olduğundan 15 k normal, diğer 1080p lisi ucuz olur

• yusufyigitu Y kullanıcısına yanıt
    Bu sebeple hb den aldım. En kötü iade ederim. İade süreçlerinde sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

• An itibariyle siparişi verdik. hadi bakalım.
  • 1650 Ti ekran kartının oyunlarda nasıl performans verdiğini gösteren düzgün site bulamadım. Benchmark sonuçları güvenilir midir?
  • holosko1253 H kullanıcısına yanıt
    www.game-debate.com
    EA Games - System Requirement Checking Tool
    https://www.game-debate.com/can-I-run/?EA
    özellikleri yazın tahmini değer verir.
  • yusufyigitu Y kullanıcısına yanıt
    Dostum +1 tb diyorsa o bilgisayarda 48 wh batarya var.Yani hdd olmamasi gibi durum yok. Zaten bütün modellerde 2 adet ssd 1 adet hdd slot var. Ama 90 wh batarya olunca hdd nin monte edileceği yeri de kapladığı için hdd slotu yok diyoruz. Yoksa bataryayı küçültüp hdd takabilirsin.
  • onurkc O kullanıcısına yanıt
    Şurada ki açıklamalara baktığımda 2. SSD slotu yalnızca GTX 1660TI VE RTX 2060 modelinde yer almaktadır yazıyor.
    ASUS TUF GAMING A15 TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FistArrow -- 26 Mayıs 2020; 16:30:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkc

Dostum +1 tb diyorsa o bilgisayarda 48 wh batarya var.Yani hdd olmamasi gibi durum yok. Zaten bütün modellerde 2 adet ssd 1 adet hdd slot var. Ama 90 wh batarya olunca hdd nin monte edileceği yeri de kapladığı için hdd slotu yok diyoruz. Yoksa bataryayı küçültüp hdd takabilirsin.
    anladım demek istediğim genelde bir laptopun en dolu hali olup onu kısmi kısmi azaltarak çeşitlendirip satıyorlar yani en azından benim gözlemim bu oldu özellikle excalibur serisinde bu olay çok var beni düşündüren asusun kendi sitesindeki ingilizce resmi tanıtımında bile ek slot olarak yer verdiği bi boşluğun doldurularak satılması mantıklı mı
  • Evet gençler

GittiGidiyor
    Asus FA506II-BQ048 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6FHD Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-fa506ii-bq048-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar_pdp_559005930

Bataryası 48 wh ne yapsam iptal mi etsem
    Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKaanYksl -- 26 Mayıs 2020; 16:35:47 >

• 17.3 inç modeller ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

Şuanda X550Vx var. 6700hq gtx950m 8Gb ram 256 ssd ve 1 TB hdd var . Herşeyden memnunum ama ekran ufak kalıyor.

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Bende beklıyom laptop alırsam kesınlıkle 17.3 altı alamıyorum 15.6 ufak kalıyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.