Bildirim
ASUS TUF GAMING F15 Isınma Problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Ben bu laptop un 3060 olanından aldım soğutucu da aldım altına boşta laptop kendi fanlarını çalıştırmıyor bile ki bence iyi bir şey oyunlarda ekran kartı 70i geçmiyor işlemcide 70-80 arasında kalıyor soğutucusuz bu değerler 5 derece oynuyor max. Oda armory crate programında turboda oynaman lazım oyunları yoksa fanları az çalıştırıp çok ısınmasına neden oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptoplardaki sıcaklık değerleri masaüstüyle karıştırılmamalı. Küçük incecik kasanın içinde 11800h var. Fanları ultraya almanız lazım ki işlemci 95 e vurmasın. Birde 11800h undervolt yapıp bir nebze serin ve stabil çalışmasını deneyebilirsiniz. Gpu 71 derece normal oyun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 17 Şubat 2022; 14:36:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X