Şimdi Ara

Asus TUF a15 Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, Asus Tuf a15 r7 7435hs rtx4060 laptop sahibiyim alalı daha yeni 1 ay oldu. çok az oyun oynadığım için fark etmedim am cihazda sanırsam performans sorunu var birkaç sorunla daha birlikte. bunların hangisi normal normal değil çok çözemedim. listeleyeceğim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- Fanlar dönmüyorken bile bilgisayardan hafif cızırtı sesi gelmesi

2- fanlar yüke binince arkada konuşma + televizyon + fan sesi + oyun sesine rağmen belirgin bir fan cızırtısı

3- sadece video izlerken bile işlemcinin 70 derecede kalması (az önce webde gezinirken armoury cratei açtım ve 86 derecedeydi şok oldum)

4- ışık süzmesi (lcd panel ama yeni cihaz olmasına rağmen aşırı geldi)

5- klavyede parlaklık azaltma tuşunun sanki üstüne bir şey dökülmüş gibi geri yavaş dönmesi 9 tuşunun basarken diğer tuşlar gibi tok bir ses değil de farklı ince ve sesli bir ses çıkarması

6- ekran kartı hiçbir zaman tam kullanılmıyor %60 falan sürekli

başka bir arkadaşımda f15 var (aynı cihaz sadece işemci a serisinde ryzen f de intel) bu sıkıntılar yok ve cihazı benimkinden çok daha eski. garantiye yollasam muhtemelen normal diyip yollayacaklar. ne yapmalıyım? tüm driverlarım güncel

• Siz garantiye gönderin yinede durumu da iyice izah edin...

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Hocam tam da dediğim gibi oldu normal dediler. Bana bir video gönderdiler dalga geçer gibi performansınızı nasıl arttırırsınız diye xD asusun kendi uygulamasından ayarlar gösteriyor fakat videodaki seçenekler uygulamada yok bile.

• 1 aylık ürün için böyle bir şey nasıl derler...

Bir bağımsız yerde durum tespiti yaptırıp rapor düzenletin verin tüketici hakem heyetine onlar uğraşsın birazda...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.