Şimdi Ara

Asus tuf 2019 vs Acer Predator Helios 300 vs Omen x by hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım.Uzun süre oyun için kullanmak istiyorum.

    https://www.amazon.com/ASUS-IPS-Type-GeForce-Gigabit-FX505DT-EB73/dp/B07QQB6DC1?th=1

    ASUS TUF (2019) Gaming Laptop, 15.6” 120Hz FHD IPS-Type, AMD Ryzen 7 R7-3750H, GeForce GTX 1660 Ti, 16GB DDR4, 256GB PCIe SSD + 1TB HDD, Gigabit Wi-Fi 5, RGB KB, Windows 10 Home, TUF505DU-EB74


    https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=pd_lpo_sbs_147_t_0?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=RESJTKQ3W29M57MTP5MS


    Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop PC, 15.6" Full HD 144Hz 3ms IPS Display, Intel i7-9750H, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, Backlit Keyboard, PH315-52-78VL

    Acer markalı olanın işlemcisi ve ekranı daha iyi görünüyor ancak 100 dolar daha pahalı.

    Asus markalı olanın ise kasa kalitesinin daha iyi olduğunu sanıyorum.


    Sizce hangisini almalıyım ya da sizin bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz başka laptop var mı?

    Edit:Bunlar dışında biraz önce amazonda omen x by hp laptobunu gördüm.Fiyatı asusla aynı işlemcisi ise acer ile aynı.Bunun hakkında bilginiz var mı acaba?
    https://www.amazon.com/HP-15-Inch-i7-9750H-Solid-State-15-dk0030nr/dp/B07SFF2G8K/ref=mp_s_a_1_8?keywords=gtx+1660+ti&qid=1561794704&refinements=p_n_graphics_type_browse-bin%3A14292273011&s=pc&sr=1-8


    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcı65 -- 29 Haziran 2019; 11:7:48 >







  • Mecburen asus olanı alacaksın sanırım çünkü uluslararası garantisi var birde asus biraz fazla ısınıyomuş oyle diyorlar.
  • bu acer helios 2019 türkiyeye ne zaman gelir acaba
  • Hocam ben de bu iki model arasında idim anca Jarrod's Tech'in helios incelemisini izledikten sonra hiçbir şüphem kalmadı. Helios için sipariş geçtim. Evet 100 dolarlık bir fark var ama inanılmaz da ciddi bir fps farkı var aralarında. Çoğu oyunda bu fark 25-30 fpsleri buluyor ryzen işlemciden ötürü ve ısınma testleri de çok tatmin edici. İki eksi yönü vardı bana göre. Bir tık daha sesli çalışıyor gözüken ve 256gb ssd ile geliyor olması helios'un. Ssd halledilir ama max fanda 1-2 desibel sesli çalışması umarım çok rahatsız etmez. Son söyleyecegim, eğer cidden bu iki laptoptan birini alacaksanız helios'u gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim.
    Edit: ek olarak Asus'un panel renk canlılığı konusunda çoğu YouTuber'in ortak şikayeti vardı. Soluk olduğunu söylüyorlar. Ama backlight bleed olarak da kusursuza yakın olduğu. Gerçi backlight bleed olayı tamamen şans işi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustophile -- 28 Haziran 2019; 19:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ben de acer almayı daha çok istiyorum ama aklıma takılan asus olanın 1 yıl uluslararası garantisi var.Ancak acer olanın garantisi olmuyo diye biliyorum.Çanta, mouse ile beraber 1100 1200 dolar arası bir para tutucak.Şimdi laptop bozuk çıkarsa garantisiz kalıp tamir parası vermek istemiyorum.
    Garanti konusunu siz ne yaptınız acaba?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki modeli ben de bir süredir inceliyorum ve tam da düşündüklerimi yazmışsınız. Asus'un bizim için tek avantajı garanti sunuyor olması ve 100 dolar ucuz oluşu.

    Ek olarak Asus fiyatında MSI GL63 8SD modeli var, H300 ile aynı donanıma sahip ama hakkında doğru düzgün bir inceleme göremedim. Özellikle ekran kalitesinden şüpheliyim.
  • Kesinlikle acer. Asus tuf serisinin kasası hiç iç acıcı degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kullanıcı65

    Hocam ben de acer almayı daha çok istiyorum ama aklıma takılan asus olanın 1 yıl uluslararası garantisi var.Ancak acer olanın garantisi olmuyo diye biliyorum.Çanta, mouse ile beraber 1100 1200 dolar arası bir para tutucak.Şimdi laptop bozuk çıkarsa garantisiz kalıp tamir parası vermek istemiyorum.
    Garanti konusunu siz ne yaptınız acaba?
    Teşekkürler
    Garanti konusunda haklısınız hocam. Acer maalesef tr garantisi sunmuyor. Oradaki tek güvencem Amazon kadar müşteri yanlışı bir firma olmayışı. Umarım bir sorun çıkmaz. Çıkarsa da artık bakacaz duruma göre. Bir de bu arada almayı düşünürseniz, 1 aylık prime üyelik yapın bedava şekilde. Sonra live chat'e bağlanıp, prime üyesiyim ama hâlâ kargo parası cikiyor deyin. Onlar da prime'in Amerika içi geçerli olduğunu söyleyecekler ama bana 50 dolarlık kod vermişlerdi. Mis gibi olmuştu. Önceki alışverişimde de tam vergi iadesi ve 5 dolar kod vermişlerdi. Cidden Amazon kadar muhteşem bir alışveriş sitesi yok. Pc'den de vergi iadesi alabilirsem çok sevindirici olur cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.Karar verirken dediklerinizi dikkate alıcam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1100 dolarlık ürün vergi ile kaç liraya geliyor elimize?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epphesus kullanıcısına yanıt
    Satın alırken vergili toplam tutarı gösteriyor Amazon sayfasında.
  • Belive or not B kullanıcısına yanıt
    HP Acer'in aksine uluslararası garanti de sunuyor bildiğim kadarıyla ve 9750H ile 8750H arasında fark yok denebilecek kadar az. Ayrıca o linkte Türkiye'ye gönderilmiyor yazıyor belirteyim.
  • sarge61 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, direk gönderim yok. Ben zaten arkadaş üzerinden getirtmeyi düşünüyorum.
  • Bütçemiz ve baktığımız modeller aynı. Konuyu takipteyim. Ne yaptığına dair bilgilendirme yapabilirsen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben de kendime dizüstü bakıyorum. Ilk başta gözümü karartmistim, Aero'lardan alacaktim ancak 2000 dolar vermeye değecek gibi gelmedi. Öyle olunca f/p modellere yöneleyim dedim. Helios 300, Zephyrus G ve TUF suan takibimde diyeyim. Acikcasi hafifligi yüzünden Zephyrus G alasim var ama Helios 300 aralarındaki en iyi sogutmaya sahip. Durum boyle olunca baya kararsizim. Eger bu laptoplardan birini alirsan haber edip, ilk mesaji guncellerseniz sevinirim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su acer helios 300 2019 niye türkiye ye gelmiyor anlamıyorum fp ürünleri türkiye ye getirmiyorlar sanırım lenovanın yeni 1660ti lı kasalarıda turkiyeye gelmedi sürekli eski yada pahalı ama işlevsiz modeller gelıyor türkiye ye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extreme602

    Su acer helios 300 2019 niye türkiye ye gelmiyor anlamıyorum fp ürünleri türkiye ye getirmiyorlar sanırım lenovanın yeni 1660ti lı kasalarıda turkiyeye gelmedi sürekli eski yada pahalı ama işlevsiz modeller gelıyor türkiye ye
    Hocam Amazon üzerinden rahatça alabilirsiniz. Benimki şu an itibariyle gümrüğe girmiş durumda. Heyecanla bekliyoruz bakalım. Güzel iadeler de alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti hem sıkıntı hem vergiler açıckası yeni bir ürün aldıgımda ve sorun cıktıgında ugrastırınca çok sinir oluyorum kendıme .Şansız bir kişiliğim oldugu için pek güvenmiyorum kendime yurt dışında 1000 dolara urun almaya
  • Satın alma sayfasında çıkanlar dışında ekstra bir vergi, ücret vb. ödemediniz dimi? Ürün gelince kısa bir bilgi verirseniz seviniriz. Ayrıca bunun 2 hafta sonra Prime Day Sales'de indirime girme ihtimali var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.