Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.184
Cevap
52
Favori
216.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35MMUTLU35 -- 14 Aralık 2013; 22:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaner35

perakende ocak ortasında satışa çıkacakmış. Asus Türkiyenin gönderdiği mail bu şekilde arkadaşlar. ozamana da 500 gb versiyon çıkar 6 ayda onun gelmesi sürer yıl 2014 haziran olur. biz başka cihaza bakarız artık. tiksiniyorum şu telekomdan. geçen senede Acer w700 alacaktık Telekom yüzünden vazgeçtim.şimdi bu cihaza aynı şeyi yapıyorlar. çok yazık.

Ne diyorsunuz Ben de yakin zamanda cikmasini bekliyorum almak icin normal magazalarda. Hem de ihtiyacim var var ocak ortasi gercekten isi cok uzatiyor.

Zaten ipad ile bunun arasinda kalmislen bu beceriksiz politika ile musteri kaybedecekler. Bir sey gelecekse zamaninda gelmeli. İpad alma ihtimalim artti bu yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende teekomdan dun aldim, bugunde 64 gb sandisk micro sd aldim ama bir turlu gormuyor. 64 gb destekliyor diye okumustum ama hic 64 gb la kullanan var i acaba ?
  • Ben bir sıkıntısız kullanıyorum.kartı başka cihazda dene

• umtgrhn U kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapalı iken kartı takın. Kartı taktıktan sonra cihazı çalıştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb sandisk micro sd ultra kullanıyorum cihaz çalışırken kapalı iken tak çıkar problem olmaz, kartı taktığınızda kart yuvası çıtçıtlıdır hafif yuvanın içine doğru ittirdiğinizde çıt diye ses gelmesi gerekiyor, çalışmıyorsa kartı başka bir cihazda ve ya usb kart okuyucularda deneyip yuvadamı, karttamı bi problem var anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Satılık : Asus T100 64gb windows 8

Hayırlı satışlar,

cihazın garantisi türkiyede varmı ? kaç yıl, klavye düzeni ingilizce ama karakterler yerinde demişsiniz ! cihaz tamamen türkçe oldumu ?
  • samime S kullanıcısına yanıt
    tamamdir arkadaslar hallettim tesekurler :) bluetooth mouse aldım bugun ama sanki gec algılıyor gibi alacak olanlar bunu göze alarak alsın.
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Cihazı alırken "internasyonel garanti var mı?" diye sordum. Var dediler ama Asus Türkiye'ye de sormak lazım.
    2 yıl garanti kağıdını aldım.
    Klavye düzeni ingilizce, cep telefonu gibi kurulurken dil sordu, işim gereği ben ingilizce windows ve office kurdum klavye düzenini TR seçtim. Yanlız TR var mıydı hatırlamıyorum. Ciddi alıcı olan olursa hard reset atar Türkçe kurulum denerim.
    1 haftaya nakit durumumu çözersem satmaktan vazgeçip kullanacağım. Güzel cihaz ...
  • 35MMUTLU35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,cevabınız için,

almanyadan kardeşim acer w3-810 modelini getirmiş,dil olarak 3 dil (ing-germ-fr) var üzerinde türkçe yama yükledim ama % 100 türkçe olmuyor, o yüzden sordum,asusu kullandıktan sonra bu cihaz bana garip geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

teşekkürler,cevabınız için,

almanyadan kardeşim acer w3-810 modelini getirmiş,dil olarak 3 dil (ing-germ-fr) var üzerinde türkçe yama yükledim ama % 100 türkçe olmuyor, o yüzden sordum,asusu kullandıktan sonra bu cihaz bana garip geldi :)

w3 modeli clover trail ya yavaş gelmiştir.

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    cihazda oyun oynamadığım için hızla ilgili sıkıntım yok, ekran çözünürlüğü ve basmatik olması resmen parmağım camdan içeri girecek defalarca basmam gerekiyor,tepkimesi hiç iyi değil dorumlarda okuduğum acer aynı modelin ips dokunmatiği daha iyi ekran ile satacağı yönündeydi, cihazın elde duruşu güzel ideal ama çok eksiği var,kalınlığı,ağırlığı,ekranı vs......
  • Linkteki site usanmamış 1 saatlik video hazırlamış...

http://www.technopat.net/2013/12/17/asus-transformer-book-t100-incelemesi/

◦00:00:20 ASUS T100 nedir?
    ◦00:01:20 İşletim sistemi nedir?
    ◦00:01:45 Bu tablet hangi programları çalıştırabilir?
    ◦00:02:40 ASUS-Intel işbirliğinin sonucu nedir?
    ◦00:03:40 Cihazdaki Atom 3740 işlemcinin özellikleri neler?
    ◦00:05:35 T100′ün fiyatı nedir?
    ◦00:06:07 Veri depolama kapasitesi nedir?
    ◦00:07:45 RAM kapasitesi ve türü nedir?
    ◦00:08:20 Connected Standby teknolojisi nedir?
    ◦00:09:20 TPM yongası nedir?
    ◦00:10:30 VTM teknolojisi ve 64 bit desteği
    ◦00:12:00 Connected Standby için yazılım desteği
    ◦00:15:15 Kablosuz ağ özellikleri
    ◦00:16:00 Bağlantı noktaları

Yakın Çekim
    ◦00:16:50 T100 tasarımına yakından bakış
    ◦00:17:30 Doka yakından bakış
    ◦00:18:45 Tabletin kalınlığı ve kontrol tuşları
    ◦00:20:30 Bellek kartı girişi ve diğer portlar
    ◦00:21:50 Dok menteşesine bakış
    ◦00:23:50 Doka ve klavyeye yakından bakış

Yazılım ve Performans
    ◦00:26:20 Windows 8.1 işletim sistemine bakış
    ◦00:30:05 IE tarayıcı performansı
    ◦00:30:50 Video oynatma ve ses performansı
    ◦00:32:10 Kablosuz fare ile kullanım
    ◦00:33:30 IPS ekran paneli özellikleri
    ◦00:34:25 Ofis uygulamaları performansı
    ◦00:35:40 OTG ile donanım bağlanması
    ◦00:37:00 Harici diskten veri alışveriş hızı
    ◦00:38:00 USB bellekten OTG ile veri transferi
    ◦00:39:10 HDMI ile televizyona bağlantı

Oyun Performans Testi
    ◦00:40:20 DOTA 2 performans testi
    ◦00:42:20 League of Legends performans testi
    ◦00:44:17 Counterstrike: Source performans testi
    ◦00:46:30 Logitech game pad bağlanması
    ◦00:47:05 Castle Crushers performans testi
    ◦00:48:05 Mount&Blade: Warband performans testi
    ◦00:50:40 Dont Starve performans testi
    ◦00:52:05 Age of Empires 2 HD performans testi
    ◦00:54:20 15.6 inçlik ASUS monitörün bağlanması
    ◦00:57:10 Civilization 5 performans testi
    ◦00:58:35 Asphalt 8 performans testi
    ◦00:59:20 Backgammon Gold performans testi
    ◦01:01:00 Dungeon Hunter 4 performans testi
    ◦01:02:20 Windows mağazaya bakış

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Güzel bir inceleme, paylaşım için teşekkürler. Bu inceleme ile ne kadar isabetli bir tercih yaptığımı anladım.

Dilerim Asus bu ürünü Türkiye'de uygun fiyatla ve 32GB, 64GB, 500 GB, docklu ve doksuz seçenekleri ile piyasaya sunar.

Otomobillerde olduğu gibi düşük veyaz az donanımlı, az opsiyonlu ürünleri yüksek fiyata halkımıza yedirmeye kalkmaz.

Artık global bir pazar var, tüketici hangi ürünün hangi donanımla hangi fiyatla nerede satıldığını görebiliyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

Güzel bir inceleme, paylaşım için teşekkürler. Bu inceleme ile ne kadar isabetli bir tercih yaptığımı anladım.

Dilerim Asus bu ürünü Türkiye'de uygun fiyatla ve 32GB, 64GB, 500 GB, docklu ve doksuz seçenekleri ile piyasaya sunar.

Otomobillerde olduğu gibi düşük veyaz az donanımlı, az opsiyonlu ürünleri yüksek fiyata halkımıza yedirmeye kalkmaz.

Artık global bir pazar var, tüketici hangi ürünün hangi donanımla hangi fiyatla nerede satıldığını görebiliyor !

Rakipleri dell toshiba lenovo acer aynı işlemciyi kullanıp 8" tabletler üretiyorlar ama bence steve jobs ın dediği gibi 8" tablet olmaz..
  • Türk telekomdan kontratsız parayı verip alabiliyoöuyuz turkcellde olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

Türk telekomdan kontratsız parayı verip alabiliyoöuyuz turkcellde olduğu gibi

Bana bu şekilde satış olmadığını söylediler. Bir an önce teknoloji marketlerde yada internette satılması lazım.

• Dock hdd

• Acaba fifa 14 ü mediumda açar mı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.