Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
51
Favori
210.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 4 ay
  • Cevaplayan Üyeler 536
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 22
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 1 saat 1 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 14
  • Favoriye Eklediklerim 51
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • caprice (153 mesaj) SudaEriyenAspirin (108 mesaj) The-Engineer (79 mesaj) bartlebyandco (78 mesaj) hbk58 (65 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (276 mesaj) Mobil (640 mesaj) Tablet (189 mesaj) (4 mesaj) Mini (56 mesaj) Uygulama (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bu durumda altetnatif Asus Servisi veya çağrı merkezi ile görüşmek olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buna linux mint 64 bit kurdum, wine yüklenmedi. Her şey çalışıyordu kamera hariç. Neyse sonra debian 64 bit yükledim,boot etmedi. Archlinux denedim. Ia32-UEFI desteklenmiyor uyarısı verdi. Napmam lazım? Bu wine da acaba 32 64 bit olaylarından dolayı mı kurulmadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konuyu hortlattım ama kusura bakmayın. Bende cihazın ekranı kırıldığı için kullanamıyorum. Kitap okumak için kullanacağım. Dokunmatik çalışmıyor. Sadece görüntü var. Nereden temin edebilirim acaba?

• standart acılmama sorunu var çözebilen varmıdır. Yada önerilicek teknik servis varmıdır.

• MERHABA ARKADAŞLAR ASUS TRANSFORMER BOOK T100 CİHAZLARINIZIN HAFİZASINI 128 GB YAPABİLİYORUZ

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver]FSB SERVİSyoutube
    Dizüstü Bilgisayarlarınızın Bazı modellerinde ozellikle minibook ultrabook Serilerinde harddisk anakarta Yapısık olarak 32gb veya 64 gb olarak Yer Almaktadır. Bu Tarz ürünlerin hafıza Arttırımları Servisimizde Yapılmaktadır
    https://www.youtube.com/watch?v=-LMxUXa6Gsk&feature=youtu.be

BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver]

• Arkadaşlar bu cihazın iilk sürümü olan 8.1 orjinal görüntü bende var. İsteyene verebilirim. Cepten ulaşırsanız sevinirim, zira herzaman siteye giriş yapmıyorum. Beşyüzelli1 dokuzyüzelli7 11 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finishci -- 24 Kasım 2022; 0:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.