Bu durumda altetnatif Asus Servisi veya çağrı merkezi ile görüşmek olacaktır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu durumda altetnatif Asus Servisi veya çağrı merkezi ile görüşmek olacaktır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, konuyu hortlattım ama kusura bakmayın. Bende cihazın ekranı kırıldığı için kullanamıyorum. Kitap okumak için kullanacağım. Dokunmatik çalışmıyor. Sadece görüntü var. Nereden temin edebilirim acaba? |
standart acılmama sorunu var çözebilen varmıdır. Yada önerilicek teknik servis varmıdır. |
MERHABA ARKADAŞLAR ASUS TRANSFORMER BOOK T100 CİHAZLARINIZIN HAFİZASINI 128 GB YAPABİLİYORUZ ![]() Dizüstü Bilgisayarlarınızın Bazı modellerinde ozellikle minibook ultrabook Serilerinde harddisk anakarta Yapısık olarak 32gb veya 64 gb olarak Yer Almaktadır. Bu Tarz ürünlerin hafıza Arttırımları Servisimizde Yapılmaktadır https://www.youtube.com/watch?v=-LMxUXa6Gsk&feature=youtu.beBİZE ULAŞABİLİRSİNİZ ![]() |
Arkadaşlar bu cihazın iilk sürümü olan 8.1 orjinal görüntü bende var. İsteyene verebilirim. Cepten ulaşırsanız sevinirim, zira herzaman siteye giriş yapmıyorum. Beşyüzelli1 dokuzyüzelli7 11 11 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finishci -- 24 Kasım 2022; 0:41:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |