Şimdi Ara

Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.186
Cevap
50
Favori
218.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende de aynı sorun vardı. Windowsu yeniden yükledim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRHTG

quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

Cihaz bugün elime ulaştı. Beklediğimden daha iyi çıktı touchpad biraz sert ama idare ediyor. Bi de İE11'in dokunmatikle olan etkileşimi tek kelimeyle mükemmel

t100 ü kullandıkça insanlar nasıl koca notebooklara katlanıyo diye düşünüyorum :D

Laptoptan dosya almak için açtığımda bi değişik oldum :) Yazılar bi acayip geldi kocaman kocaman

• metro arayuzunde programların yazılarının buyutulememesi çok kotu. o kadar haber uygulaması denedim 9 10 tane bir zaman gazetesi yazıları buyutme seceneği koymus.
    kutucuklardaki yazılar onda da kucucuk gozlerim perisan oluyor metro arayuzunde.
    bir de bugun abim ipad air alınca ve retinadaka yazılarıı gorunce sogudum aletten.
    apple da x86lı bir tablet cıkarsa keske.
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    bu mesajı gorup bu kılıfı almayı dusunen olursa almasın. 10.1 inch diyor ama asus t100 sıgmıyor.
  • Arkadaşlar bende bu gün sipariş verdim n11.com dan (n11 deki kanpanyadan gelen %11 paraf puan ile) 890 TL te geldi z3775 32+500 GB modeli , inşaallah sıkıntısız gelirde kullanmaya başlar , yorumların ve sorularımla aranıza katılırım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllsiyahlll -- 25 Temmuz 2014; 2:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

metro arayuzunde programların yazılarının buyutulememesi çok kotu. o kadar haber uygulaması denedim 9 10 tane bir zaman gazetesi yazıları buyutme seceneği koymus.
    kutucuklardaki yazılar onda da kucucuk gozlerim perisan oluyor metro arayuzunde.
    bir de bugun abim ipad air alınca ve retinadaka yazılarıı gorunce sogudum aletten.

Parmakla yaklaştırma hareketi yapınca yaklaşmıyor mu?
     Asus Transformer Book T100 [Kullanıcı Kulübü] [AnaKonu] [Destek] [Driver]

• quote:

Orijinalden alıntı: lllsiyahlll

Arkadaşlar bende bu gün sipariş verdim n11.com dan paraf puan ile 890 TL te geldi z3775 32+500 GB modeli , inşaallah sıkıntısız gelirde kullanmaya başlar , yorumların ve sorularımla aranıza katılırım ...

Ben zamanında 5h modeline z3740 32+500 1100 tl verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLU -- 25 Temmuz 2014; 1:23:01 >
  • yesil-111 Y kullanıcısına yanıt
    malesef metro uygulamalarda olmuyor.
  • arkadaşlar,merhaba.
    2 ay önce evde düşürdüm köşesinde 2 mmlik kopma oldu.geçen gün 2 mmlik daha kopma oldu. halbuki sadece 1 kere düşürdüm. galiba ilk düşüşten dolayı oluşan küçük çatlak yüzünde.
    kısacası şu an çalışmasında bir sorunu yok ama hoş durmuyor tabi. bunun herhangi bir şekilde tamiri veya parça değişimi mümkün mü, sizce? kırılan kısımları sakladım. telnik servistem bilgi alamıyorum yurtdışında olduğum için.1 ay sonra götüre bileceğim anca. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pari222 -- 25 Temmuz 2014; 14:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar cihazın genel performansı nasıl mesela chrome da 15-20 sekme açıkken,kmplayerda 1080p videolarda işlemcinin performansı nasıl kasılma oluyormu?

Chromede 15-20 sekme açarsan evet kasar. Neticede harici GPU'ya sahip değil. Internet grafikleri ve video işlemleri CPU üzerinde yürütülüyor. Atom işlemciden de I3 performansı beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

metro arayuzunde programların yazılarının buyutulememesi çok kotu. o kadar haber uygulaması denedim 9 10 tane bir zaman gazetesi yazıları buyutme seceneği koymus.

Apple'nin kendi fabrikası yok. Foxconn firması tarafından üretilir. Foxconn firması çalışanlarının intihar etmesiyle ünlüdür. Ayrıca evinizde kullandığınız bir çok elektronik cihazın içinde Foxconn parçası bulunur. Önemli bir istihdam oluşturmasına karşın çalışma koşulları kötüdür. Ayrıca Apple'nin x86 tablet çıkartmasının hiç bir esprisi yok.

• Ofis kullanımı için fiyat-performans olarak iyi bir ürün. Özellikle pazarlama departmanı için biçilmiş kaftan. Windows 8.1+ofis

Müşterimize 32GB modelinden 3 adet almıştık. 06.2014 tarihinde çıkan güncellemeleri yaptıktan sonra hızlı şart bitmesi problemi ve wi-fi performansı sorunları düzeldi. Yeni açılacak şubesi içinde yine 3 adet alınacak. Tek sorun 32GB belleğin yetersiz kalması. Harici microsd kart kısmen çözüm oluyor. Stylus kalemke birlikte kullanımı daha rahat.
  • press reader diye program var windows mağazasında. gazeteleri çok iyi görüntülüyor. büyütüp küçültüyor.
  • hdmi da tv ye bagladığımda goruntu tasma yapıyor. bunu nasıl ayarlayayabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar film izleme,internette surf ve birazda oyun için tablet almak istiyorum.iPad ve t100 arasında kaldım.Bütçe sorunum yok.İPad hafıza sorunu canımı sıktı biraz ama jb yapılarak sd kart takilabiliyormuş.Ne yapma mı onerirsiniz?T100 den memnun musunuz?Kullanıma bağlı olarak kasabiliyor mu ?

• jamez kullanıcısına yanıt
    DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    tvden görüntü oranını otomatik yap 16:9 4:3 filan var ya onu.

ipada sd kart takılmaz. bütçe sorunum yok diyorsun o zaman ipad air 64 gb al. ayrıca t100 hiç bir şekilde kasmıyor onu da belirteyim. ama unutma ipadde ios, t100de windows var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 26 Temmuz 2014; 19:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

ipada sd kart takılmaz. bütçe sorunum yok diyorsun o zaman ipad air 64 gb al. ayrıca t100 hiç bir şekilde kasmıyor onu da belirteyim. ama unutma ipadde ios, t100de windows var.

Tv de oran 16 9 sabit oluyor hdmi baglayinca. Bilgisayarin ayarlarindan yapma gibi bir sansimiz yok mudur?

• jamez kullanıcısına yanıt
    emin misiniz olmadığına mutlaka olması lazımdır. bilgisayardan ise ekran çözünürlüğünü ayarladığımız yeri karıştırın biraz olur belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Tv de oran 16 9 sabit oluyor hdmi baglayinca. Bilgisayarin ayarlarindan yapma gibi bir sansimiz yok mudur?

bilgisayardan yapıcağınız tek ayar tv nin çözünürlüğüne göre ayarlamak. full hd televizyonda 1366x768 ayarlarsanız sorun olabilir. bunu zaten yaptığınızı düşünürsek tv den gerekli ayarları yaparsanız eğer sorun olmaması lazım. eğer çok eski bir tv kullanıyorsanız eski tv lerde bu tarz sorunlar vardı sanırım.

• 32 gb yetiyor mu? güncelleme vs. ile şişiyor mu sistem. ben tek program kuracam, wampserver o da. web sitesini müşteriye sunum yaparken gösterecem yalnızca. illa ilerde sd karta ihtiyaç duyar mıyız yoksa? +100 lira kesin masrafı var demektir o zaman. baştan 64 alınsa daha iyi gibi. elimdeki laptop ile takasa sokmak istiyorum duruma göre. taşınabilir olması hoşuma gitti. yarım kilo her yerde taşınır. klavyesini de pek kullanmayacam zaten.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.